7.12.2012

Layering.

Viime aikoina kelit ovat vaatineet varsinaista kerrosta toisensa jälkeen. Minä, joka en ole mitenkään palelemisen fani olenkin saanut kerrostaa oikein urakalla kerrosta toisensa perään. Taitaa olla tiistailta tämä kokonaisuus. Kotinörtti otti kiltisti kuvat kaikista eri kerroksista. Rapussa nuo kuvat ei välttämättä ole parhaat mahdolliset, mutta kyllä niistä varmasti selvää saa. Lisäsalamaa en sen takia hanki, että Suomessa on kurja valokuvata talvella, joten on nyt vaan mentävä näillä mahdollisuuksilla, jotka kamerassa ovat. Pahoittelut siis epätarkoista ja tummista kuvista.

Takki/Jacket:Present from Mom
Huivi/Scarf: Mulberry
Hanskat/Gloves: From Tallinn
Pipo/Hat: Mom made
Saappaat/Boots: From Turku

Näissä vaatteissa siis uskaltaudun ovesta ulos. Matka autolle ei ole kovin pitkä, niin kyllä minä sinä aikana kerkeän jäätymään. Äidiltä joululahjaksi saatu takki on osoittautunut todella hyväksi ja pelastanut pahemmin jäätymiseltä. Jaloista kun palelen eniten niin vaikka onhan tuo auton kanssa epäkäytännöllisen mittainen, niin epäkäytännöllisyys voittaa lämpimän tässä kohdassa. Kyllä sen verran on aikaa, että jaksan rullata takin syliin.


Villatakki/Cardigan (woollen): Vila
Huivi/Scarf: Mulberry
Laukku/Bag: Mulberry

Koska kaikki työkengät ovat, noh töissä tietenkin, niin tässä kohdassa olisi noiden saappaiden tilalle kuviteltava mustat avokkaat. Olen työ kenkien kanssa vähän tylsä, mutta baltsuista 8cm korkoihin ja yhdet siltä väliltä ovat töissä kenkävalikoimani. Menee kaiken kanssa. Pitkä villatakki ja ohuempi huivi saattavat olla yllä koko päivän, riippuen toimiston lämpötilasta. Alkuviikosta on viileämpi yleensä kuin loppuviikosta.
 


Paita/Blouse: YourFace
Vyö/Belt: From Dublin
Hame/Skirt: Esprit

Jos sitten toimistolla sattuukin olemaan lämmin, on kokonaisuus tämän näköinen. Ihan perus vaatteilla täällä siis mennään, vahvasti kerrostamalla vain. Olen tässä haaveillut kunnon neulemekosta, hyviä ideoita mistä sellaisia saisi? Sellaisia lämpimiä, mutta samalla en tahtoisi, että se on kovin ohutta neulosta. Vinkkejä otetaan vastaan.

Hyvää alkavaa viikonloppua!

This is how I must dress up in here since snow came. Not complaining, it's just I wanted to show you since I got some questions, how one dresses up when it's that cold. Long coat, lot's of wool and layers up on layers. I just realized, that I look like an elf on the first one. Well, it might be good thing. Hih.

Have a great week end and hope you are all well!

6 kommenttia:

 1. Minusta talviasusi on suloinen huppuineen ja kerroksineen! Löysin juuri blogisi, tää on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ainakin pysyn lämpimänä vaikka aavistuksen hiippalakilta tuo irtohuppu näyttääkin. On aina mukava kuulla, kun joku viihtyy blogin parissa, joten tervetuloa lukemaan ja vieraile ihmeessä jatkossakin.

   Poista
 2. Siis oliko sulla 2 kaulahuiviakin päällekkäin?? Ihana tuo harmaa neuletakki varsinkin Mulberryn kanssa! Olen kade!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli. Alempi lämmittää kaulan, jonka päälle tuon irtohupun/hatun villaiset liinat tulevat ja päällimmäinen sitoo nämä päät tiukemmin niin, että huppu pysyy päässä, pää lämpimänä ja kaulaan ei tuule. Joo, sain aikaan naurun pyrähdyksiä töissä myös :D

   Ihanaa viikonloppua Sari!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!