2.12.2012

LBD and some purple.

Kuten totesinkin jo eilen, niin lauantaina oli edessä ystävämme valmistujaiset. Pukukoodikin oli, sitäkin taisin ehtiä hehkuttamaan. sinällään ei mitenkään erikoinen pukukoodi, sanottiin että siisti. Ajattelin sitten pukeutua varman päälle pikkumustaan. Olen kuitenkin huomannut, että kaipaan sen pelkän musta rinnalle jotain väriä, joten toteutin saman kuin taannoisessa teatterikokonaisuudessani eli lisäsin alle eri värisen puseron jonka hihat toivat kokonaisuuteen väri. Korut toistivat sitten kaikki hihojen väriä. Jopa Kotinörtin kauluspaita oli violetti (se on kyllä yksi omista suosikeistani miehen kauluspaitavalikoimassa, joten siksikin olen aina tyytyväinen kun se on yllä).

Mukavat ja hyvät valmistujaiset joissa oli rento ja hyvä tunnelma. Vasta valmistunut tykkäsi porukalla hankkimastamme uniikista korusta kovasti ja tunnelma oli vallan hyvä.

Nyt tuolla kovasti näyttää siltä, että aurinko uhkaisi paistaa aavistuksen tuolta pilviverhon takaa, joten mahdollisen ulkoilmamyrkytyksen tai jäätymisenkin ohella minä suunnistan ulos katselemaan, millainen keli siellä on.

Oikein rauhallista ensimmäistä adventtia ja hyvä joulukuuta!


Mekko/Dress: Mark's&Spencer
Pusero/Blouse: From Dublin
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Laukku/Bag: Pertti Pahlmroot
Kaulakoru/Neglace: Gift
Hiuskoru/Hairdecor: Old
Korvakorut/Earrings: Gift

As I mentioned yesterday, we attended to friends graduation yesterday. It was a nice party and most important, she liked them. The was a sort of dress code as we were asked to wear something nice. So I did. I wanted to have some colour with my LBD so I took a shit under it. Sleeves gave a nice colour to it as I didi have the same coloured jewelry as well.

Now it's time for some relaxation so have a great Sunday and hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Niin nättinä olet ollut taas :) Ihana tuo hiuskoriste, tuo asuun vielä sitä jotain!
  Jos minulla olisi pitkät hiukset, tykkäisin koristella niitä juuri noin. lapsilleni lykkään hiuksiin aina välillä ruusuja ym.. ihanin kampaus, mitä heillekin olen tehnyt on sivunuttura johon kangasruusu koristeeksi, oih!
  Itselläni on pari hiuspantaa, missä on jotain höyhen/ruusukoristetta. Vielä en kertaakaan ole niitä uskaltanut juhliin päähäni laittaa, vaikka ovatkin tosi kauniit. Ja itseasiassa sopivat lyhyeenkin hiusmalliin aika kivasti. Eli kiitos taas inspiraatiosta, ehkä laitan jouluna?
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo hiusjutut pelastavat kyllä päivän niin arkena kuin juhlaankin.

   Kokeile ihmeessä sellaista pantaa! Itse en voi pitää kun ne onnistuvat aina painamaan tuolta korvan takaa, mutta uskon että sinulle sopisivat todella hyvin! Ja onhan noissa hiuskoristeissa se etu, että voi piilottaa mahdollisen huono hiuspäivän aikaansaannoksen sillä, että törkkäisee sen peittämään pahimmat pinniviritelmät ;)

   Oikein mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!

   Poista
 2. Voi miten nättinä olet! Kivat vaatteet ja tosi kaunis meikki! Hiuskoriste sopii oikein hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu! Minusta on niin kiva laittaa juhliin itseni nätiksi.

   Poista
 3. Kaunis asu ja upeat ametistin väriset kaula-ja hiuskorut. Näytät oikein hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja! Violetti on suosikkini ja samalla myös se luottovärini ympäri vuoden. Se pelastaa kerta toisensa jälkeen juhlat kun ei ole mitään muuta päälle pantavaa.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!