16.12.2012

More purple.

Sunnuntain kunniaksi asua viikolta eli lisää violettia. Näemmä kun innostun jostain väristä, niin sitä on pidettävä sitten paljon kerralla. Mietin pitkään voinko noita housuja tuon jakun kanssa laittaa. Housut kun ovat selvästi tummemmat kuin jakku. En tiedä mitä tuossa vierastin, ehkä liian pukumaista kokonaisuutta? Kotinörtin kannustamana (kyllä, tämä asu on miehen ideoima) uskaltauduin kuitenkin kokeilemaan ja eihän se pöllömpi sitten ollutkaan.

Viikonloppu on mennyt joulujuttuja kokoon kasaamalla. Hiljalleen alkavat lahjat olemaan paketeissa ja muutenkin kaikki hoidettuna. Vielä on siis paljon asioita ja näiden kanssa on vietetty aikaa (ja tuhlattu monta kirosanaa). Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että asiat alkavat olemaan kuosissa. Stressiltä ei ole vältytty, onnekseni tosin ne vähät jouluruuat joita syömme menemme valmiiseen pöytään. Se on paljon stressiä pois.

Missä kunnossa teillä ovat joulujutut? Vieläkö on stressiä vai joko alkaa asiat olemaan kasassa?

Rauhallista sunnuntaita!Bleiseri/Blazer: H&M
Housut/Trousers: H&M
Paita/Blouse: Esprit
Huivi/Scarf: Esprit
Saappaat/Boots: From Turku

Since taking purple back to my wardrobe I put on much this week. I really like the colour this time and I was surpriced to see how all the shades of purple work. Not bad this one I think, basic me, but I like it. Easy to wear but smart at the same time.

Have a great Sunday and hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Hyvinhän nuo kaikki yhteen sopivat! Hienosti se kotinörtti osasi sulle asun kasata ;D

  Kyllä jouluvalmistelut vielä aika vaiheessa on. Lahjat on kaikki selvillä, tosin osa on vielä kaupassa, mutta sen puoleen ei enää stressiä. Luulen, että joulutunnelma alkaa ensi perjantaina, kun lapset saavat todistuksensa ja loma alkaa myös itselläni. Tosin tekisi mieli laittaa kuusi jo tänään valmiiksi (meillä on allergioiden vuoksi tekokuusi, joten sen kun laitetaan pystyyn vaan). Yritetään muutenkin välttyä stressiltä jouluna, niin nauttiikin siitä enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Miehellä on värisilmää kyllä, autoja kun on harrastuksena sen verran monta vuotta maalannut, harvemmin kuitenkaan ottaa kantaa minun vaatteisiini. Nytkin vasta pyydettäessä ;)

   Minulle suurin stressi on aina noista lahjoista, kun tietää kaikille lahjat niin olo helpottuu. Minä tahtoisin meille kuusen (sille ei kyllä ole tilaa), mutta muovisen minäkin. Ei allergioiden takia niinkään vaan laiskuuttani, neulasten siivouksessa on oma hommansa :)

   Poista
 2. Byääh... Jouluvalmistelut ovat ihan vaiheessa. Vaan en suostu ottamaan stressiä. Pikkuhiljaa hyvä tulee. Muistilaput apuna mennään...:D

  Tuo asu on tosi kivan värinen sulle! Ja huivi kadehdittavan kaunis...:) Hyvää ja rauhallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stressittömyys on hyvä. Meillä tehtiin kanssa muistilappuja. Kirjoitin pienille post it lapuille kaiken tehtävän. Vielä on pari lappua jäljellä, mutta suurin osa on tämän viikonlopun aikana tullut heitettyä roskiin. Nyt voi sitten enää nauttia ensi viikolla kun tänään jaksaa vielä rutistaa loppuun.

   Violetti sopii kyllä, kokonaisuus on tuommoinen perus setti noin minun päälläni :)

   Rauhallista joulun odotusta sinne myös!

   Poista
 3. Kaunis asu :). Tortut ja pasteijat on tehty, tänään teen piparit ja laatikot ja karjalanpiirakat tapani mukaan vasta aatonaattona, ne tulevat sitten suoraan pöytään. Pakastettuna mielestäni maku kärsii. Jonkun joulukakun ehkä voisi väsätä, tosin se taitaa jäädä myös syötäväkseni, niin ei passaa kovin iso olla. Sukulaisten ja ystävien lahjat lähetän postissa huomenna, miehelle pitää vielä jotain keksiä. Hän oli eilen törmännyt joulupukkiin, joka oli pistänyt kaksi lahjaa meikeläiselle pussissa mukaan. Missähän minä pukkiin törmäisin :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen kranttu, torttujen pitää olla samana päivänä tehdyt ja laatikot ostetaan puolivalmiina (lisää kerma ja voi versioina Hakaniemen hallista). Menemme Äidilleni jouluruokaa syömään, minun vastuullani on tehdä jälkiruokakakku joka vielä odottaa tekemistä, mutta valmistuu viikolla kyllä :)

   Oh, tuo on melkein ilkeää kertoa, että lahjoja on tulossa :D Miehelle on aina vaikea keksiä lahjoja, onneksi Kotinörtti tänä vuonna esitti tarpeeseen toiveita. Joulun jälkeen sitten näette kyllä mitä tapahtuu kun minä löysin pari pientä kivaa juttua lisäksi. Mies lukee blogia ajoittain, joten vielä en uskalla kertoa ;)

   Poista
 4. Tosi nätit vaatteet, hyvin sopii yhteen!

  Joulusta on lähinnä valaistus ja siivous tehty. kaikki muu jääkin ensi viikonloppuun. Muttei se haittaa, en ole stressaaja...enää :) Joulu nimittäin tulee, myös hermoilematta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu!

   Niinhän se tulee ja hyvä niin. Meillä suhataan anoppilaan ensi viikonloppuna, anopilla kun on synttärit 23. päivä niin menee sinne aikaa ja sen viikonlopun varaan ei voi enää luottaa :)

   Poista
 5. Hienosti on valittu vaatekokonaisuus. Sopii sinulle tosi kivasti eikä ole yhtään liian "pukumainen".
  Jouluvalmistelut on vaiheessa - mutta niinhän mulla aina ja vähän kaikki. Joulu tulee niinkuin ennenkin ja aina siitä on selvitty;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3 Onneksi valokuvista voi itsekin katsella, että mikä on lopputulos :)

   Kyllä se joulu tulee. Minä teen aika vähän kuitenkin, jotenkin vaan se paketointi tuntuu ylivoimaiselta joka vuosi kun en mikään paketoija ihminen ole. Pitää varmaan ensi vuonna antaa periksi ja paketoittaa mahdollisimman moni liikkeessä ;)

   Poista
 6. Kiva asu eikä tuo sävyero ainakaan minun silmääni häiritse, päinvastoin. Jouluvalmistelut aika hyvällä mallilla, kohta vielä muutaa lahja hankkimaan ja paketit on osi laittamatta, mutta isommalta stressiltä olen välttynyt :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Stressiä koetettu täälläkin kamalissa määrin välttää. Kaikki on vaan hoidettava valmiiksi kun täältä lähdetään viettämään joulua ensin yhteen paikkaan ja sitten toiseen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!