10.12.2012

Skyfall.

Otsikko kertonee lauantaistamme riittävästi, lunastin vihdoin lupauksen viedä Kotinörtti katsomaan uusin Bondi ja sinnehän me sitten kipittelimme elokuviin. Ihan perus... no Bondi. Hyvää lauantai-illan mättöelokuva. Viikonloppu kaikkineen oli harvinaisen hiljainen, tarkoituksellakin. Viimeinen viikonloppu tämän vuoden puolella, kun ei ole menoja jatkuvasti. Teki hyvää olla vain kotona ja oleilla. Bondi kuitenkin käytiin katsastamassa ja ihana ystävämme Nna liittyi joukkoomme myös.

Lauantai-illan huumaa... tai ainakin elokuvaa mentiin katsomaan tässä kokonaisuudessa:
Pusero/Blouse:Mexx
Neule/Knit: Next 
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Laukku/Bag: Tommy Hilfiger


Pipo/Hat: From Ireland
Takki/Jacket: Gift from Mom
Huivi/Scarf: Mulberry
Hanskat/Gloves: From Tallinn

Kuvat on kyllä valon takia otettu jo päivän kauppareissulla. Nyt on lisää joulujuttuja tehty kun kortit on postitettu. Pipareita tuskin leivon, torttuja vielä varmasti muutamat. Appelsiini tuoksupallon tein jo sunnuntaina, mutta siitä enemmän huomenna. Hiljalleen joulua rakentaen, en minä osaa jotenkin kaikkea kerralla laittaa.

Sain lauantaina myös ihanalta Nnalta alla olevan kuvan kauniin kukkakimpun. Itse oli kauniin asetelman tehnyt ja sehän sopi kuin nakutettu noihin muutamaan vaalittuihin sinisiin joulukoristeisiini. Niistä vasemman puoleinen on Berliinin joulumarkkinoilta liki kymmenen vuoden takaa, keskimmäinen enkelipallo lahja liki yhtä kaukaa ja oikeanpuoleinen Tallinnasta mutta sekin usean vuoden takaa.

Näissä talvisissa tunnelmissa hyvää alkavaa viikkoa ja hyvää maanantaita!


This weekend was slow one and on purpose. After this it seems to be something to do every single day till the end of this year. I did managed to get my boyfirend along with my dear friend Nna to see the latest Bond-movie. I know, we are wery late, but since we are not big when it comes going to movies it was quite good this way. At the day, when pictures were taken we went to mail christmas cards and did last of christmas shoppings. Little by little more christmas to our appartment, I'm not the one put everything on it's place at once. 

I also got this lovely bouquet from Nna, she made it her self and I just love it! Makes me smile and fits really well with my blue christmas ornaments. I have not been bying any for years, these are all almost ten yesrs old. Biggest is from Berlin, one in the middle is a gift and on on the right is from Tallinn. I did hope to get a new one this year.

Have a great week everyone and hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Meidän on pitänyt katsoa uusi Bondi myös, mutta ei olla saatu aikaiseksi. Sitten iski jo laiskuus ja todettiin, että vuokrataan sitten kun se tulee DVD:lle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me vähän vahingossa saatiin aikaan kun haettiin Hobittiin lippuja. Tuskin muutoin :D

   Poista
 2. Oih, tuo uusi laukkusi on ihana. Itsellä hakusessa myöskin joku ruskea isohko laukku arkikäyttöön. Nahkaisena mieluummin. Täytyykin katsasta Hilfigerin mallistot - eikös tuo laukku ollutkin Hilfigerin, jos oikein muistan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannata Hilfigerin laukkua, tähän olen ihan kokonaan ihastunut. Sinne mahtuu ihan koko elämä (ja sen huomaa hartioissa myös). Verkossa ainakin saatavilla Euroopan verkkokaupasta samaa laukkua.

   Poista
 3. Daniel Graig on ihan loistava Bond. Aika merkittäviä henkilövaihdoksia leffa esitteli...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, pidän Danielista myös, vaikka minusta (isäni aivopesemänä) ainoa oikean Bondi onkin Connory ;)

   Poista
 4. Mä joutunen tyytymään katsomaan Bondin dvd:ltä, mutta Hobitti-leffan mielelläni isolta kankaalta menen katsomaan.

  Kiva asu, farkkuja ihastelen eritoten sekä onpa ihana tuo uusi laukkusi :)! Tuo on oikein hyvänkokoinen ja malli on hyvä ja käytännöllinen.

  Täälläkin on joulua pikkuhiljaa laiteltu, tänä vuonna muutenkin vähän maltillisemmin. Kukilla tunnelmaa ja sainpa kuin sainkin sohvatyynynpäälliset vaihdetuksi...;)

  Hyvää viikon jatkoa Dahlialle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hobitti on edessä torstaina, hyvin oli vielä Selloon ainakin lauantaina noita lippuja jäljellä. Onneksi kelpaa tuommoinen pienempikin leffateatteri minulle :)

   Kiitos Minna. Laukku on ihana, se on oikein toimiva ja tosiaan vetää tavaraa sisäänsä melkein liikaakin. Hih, ainakin kaikki tarpeellinen mahtuu.

   Oikein hyvää viikonjatkoa Minnalle!

   Poista
 5. Mulla on vielä Bondi näkemättä, mutta Daniel Graig on aika hottis, joten pitää se käydä katsomassa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Danielia saa kyllä katselle ruudun täydeltä vaikka kuinka ja kanssa, ehdottomasti suottelen ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!