Winter wonderland.

Talvi. En ole fani, se lienee selvää, mutta on lumesta jotain hyötyä, se antaa valokuviin edes vähän valoa ja koska perjantaisin pääsen aikaisemmin töistä, niin saimme kuvattua vielä luonnon valossa. Ihana katsoa ulkona otettuja kuvia taas pitkästä aikaa.

Kuvissa päätähtenä (tai ainakin esillä) on karvaliivi. Valkoinen ja tilattu H&M:n alesta. Alessa voin kokeilla, valkoisen ehdottomasti halusin. Sopiva perjantaina töihinkin. Karvaahan siitä irtosi sitten housujen täydeltä. Oli nukkaharjalla töitä. Tykästyin itse kovasti tähän versioon, halusin nimen omaan valkoisen.

Alla siis talvista asua ja talvisia kuvia, vähän hassutteluakin. Sen verran oli hämärää, että ihan tarkkaa versiota ei viimeisestä kuvasta saatu, ehkä idea välittyy kuitenkin.

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!



Liivi/West: H&M
Housut/Trousers: H&M
Saappaat/Boots: From Turku
Takki/Jacket: Gift from Mom
Laukku/Bag: Mango
Huivi/Scarf: Mulberry
korvakorut/Earrings: Mark's&Spencer
Hanskat/Gloves: Mango

I love Fridays. Firstly it's the begining of the weekend, but when it comes to blogging, we can take pictures outside on a sun light. Well, light is a strong word, but since I get out of office at three, there is still some natural light left. I love to see photos taken out, missed these. There's also my new west, from H&M sale. I wanted to have a white one and they had the perfect one (on a good sale as well). 

Do you have snow aroud there? What do you think about the outfit?

Have a great weekend and hope you are all well!


Kommentit

  1. Hei mutta valkoinen sopii sulle älyttömän hyvin! Ihanat vielä nuo helminapit korvissa, kruunaa koko homman! Ja olet niin suloinen tuossa viimeisessä kuvassa =)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on noussut tänä vuonna suosikki talvivärikseni. Ennen kun jumitin ajatuksessa, että valkoista voi pitää vain kesällä. Mitä lie ajatellut silloin ;)

      Idea oli saada kuva lentävästä lumesta, mutta eihän se aavistuksen nuoskainen lumi oikein lennellyt, sai puhkua ihan kunnolla :D

      Hyvää viikonloppua sinne myös!

      Poista
  2. Mäkään en oo talvi-ihminen, mutta talveen kuuluu lumi. En myöskään tykkää jos on hirveän pimeää. Esimerkiksi viime talvena lumi tuli vasta tammikuussa ja ei ollu sitten oikein joulufiilistä.

    Musta jouluiset ja talviset kuvat on tosi ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä pidän ennemmin jopa pimeästä kuin lumesta. Lumiset kuvat ovat kauniit ja niitä oli ihana ottaa, mutta kaaduttuani toissa talvena pahasti olen myös alkanut pelkäämään lunta ja sen alla väijyvää jäätä, joten käpöttelen hitaasti joka taas tarkoittaa, että tulee kylmä ;)

      Poista
  3. Ihanat kuvat! ja heijastimenkin olet muistanut! Meillä tuli kyllä viime vuonna ensilumi marraskuussa...:( Ja sitä riitti ja riitti ja riitti... Tänä vuonna taitaa käydä samoin. Tuulee ja pyryttää. Onneksi on uusi pipo!
    Ihanaa joulun odotusta ja hyvää viiikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Heijastimia ripustelin pari kuukautta sitten jokaiseen takkiin. Olen sen verran huonomuistinen, että en minä niitä muistaisi vaihtaa takista toiseen, oli parempi ostaa jokaiseen takkiin omansa :)

      Juu viime talvi oli aika kamala, toivon että tänä vuonna olisi vähemmän lunta. Siksi kyllä on varattuna jo pääsiäiselle reissu, että pääsee vähän kevättä katselemaan vaikka Suomessa olisikin lunta vaikka kuinka!

      Hyvää sunnuntaita ja hyvää joulun odotusta!

      Poista
  4. Kauniita kuvia, ihana asu! Tuo takki on upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Takki on kolmatta talvea kylmältä pelastanut jo, hyvä lahjaostos, jonka kyllä valitsin itse :)

      Poista
  5. Vautsi, tosi tyylikäs asu! Mä oon karvaliivejä toisten päällä ihastellut, mutta ei ole ehkä sittenkään ihan mun juttu. Sulle sopii hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Karvaliivit kestivät hetken minullakin, että toisivatko. Sitten näin valkoisen (jossa oli liikaa nollia) ja tiesin tahtovani valkoisen. Onneksi H&M sitten pelasti halvemmilla hinnoillaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!