Black and white with red.

Torstaina kirjoitteli ihastuttava Preferita blogissaan mustasta ja valkoisesta. Hänet oli uusi H&M:n kuvasto palauttanut maan pinnalle upeilla mustavalkoisilla kokonaisuuksillaan, minulle saman teki Mark's&Spencerin kevätkokoelman uskomattoman kauniit mustavalkoiset kokonaisuudet. Jälleen kerran löysin itseni haaveilemassa mekosta jos toisestakin niitä upeita kokonaisuuksia katsellessani. Preferitan teksti innoitti minut myös kasaamaan perjantaina aavistusen keväisenkin kokonaisuuden. Hieman viileä vielä ilman neuletakkia tai jakkua, mutta tältä se kuitenkin näytti:


En kuitenkaan ollut tähän kokonaisuuteen tyytyväinen, se kaipasi jotain väriä ja mihinkäs muuhun olisin tyytynyt kuin punaiseen. Ellei olisi tammikuu ja ulkona vallan kamalat kelit noin kenkiä ajatellen, niin olisin varmasti laittanut punaiset avokkaat kokonaisuuden kanssa. Ulkona en siis todella noissa koroissa kipsutellut, mutta koska töissä on jalassa myös mustat avokkaat, niin ajattelin että kotonakin voin ne jalkaan kiskaista, näyttää kokonaisuus siltä, miltä se koko päivän on näyttänyt. Mutta siis koska töihin on turha viedä kenkiä kovin monia (siellä on kokoelma mustia avokkaita eri koron korkeuksilla) niin päädyin kokeilemaan punaista huivin muodossa. "Ranskalainen" oli työkaverini kommentti ja siihen tyydyn minäkin, raidat tuovat kivaa lisää kokonaisuuteen, ne ovat muuten oikeasti vaaleanharmaat eivätkä valkkoiset, mutta ei anneta sen häiritä.

Näissä tunnelmissa sunnuntaihin siis. Täällä ollaan sisustettu ja siivottu koko viikonloppu. Muut tekee joulusiivouksen, meillä se on näemmä Loppiaissiivous. Uusi patja ja uudet tyynyt takasivat viime yölle kerrassaan loistavat yöunet (ja niskakivuttoman aamun!) ja vähän olen itsekin innostunut pensseliin ja maaliin koskemaan. Niistä kuvia vielä ensi viikolla kun saan "luomukseni" valmiiksi. Nyt vielä vähän järjestelyä ja sitten saan levittää uuden pöytäliinan pöydälle ja koti on jälleen kokenut pienen uudistuksen. Haluatteko nähdä kuvia muutenkin siitä, millainen kokonaisuus tästä tuli? Ei nyt koko asunnosta, mutta vähän osviittaa sisustuksesta? Vai meneekö liian sisustusblogiksi?

Miten teillä on viikonloppu mennyt? Rentouttavaa sunnuntaita ja Loppiaista!


Pusero/Blouse: Esprit
Vyö/Belt: From Dublin
Hame/Skirt: Mark's&Spencer
Kengät/Shoes: New Look
Huivi/Scarf: TieRack
Laukku/Bag: Longchamp
Rannekoru/Bracelet: Halonen
Kello/watch: Esprit

Since I saw the lovely new dresses from Mark's&Spencer I've been thinking of black and white outfits. I've been loving browns, blues and purples with reds this season and been actually missing the good old black and white. So here is my version of it. Not all black and white, I tought it needed something and for me it was a red scarf.

Here we hav been cleanig and giving a home new look! I'm so exited, there is little to be done today, but I love the new look our appartment has. I can get couple of photos if you'd like to see? 

What have you been doing this weekend? Hope you are all well!

Kommentit

  1. Kaunis, kaunis asu - ihan kaunein mitä olen sinulla nähnyt! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Virpi! <3 Pidän itsekin tästä kovasti, vielä kun olisi kelit joissa käyttää näin ohuita, vielä en tarkene.

      Poista
  2. Ihanan keväinen, ranskalainen ja seilorimainen kokonaisuus! Haluan ehdottomasti nähdä kuvia myös asunnon sisustuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kultaseni! <3 Otetaan siis kuvia tästäkin, heti kun saan pois nuo rojut. Eli ns. lajittelemattomien kasa. Et uskoisi kuinka paljon tavaraa tämäkin asunto voi vetää sisäänsä :D

      Poista
  3. Tosi kaunis asu! Tuo hameen epäsymmetrinen helma on tosi hyvä! Kävisit hyvin ranskattaresta... vain torikori patonkeineen ja viinipulloineen puuttuu...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Etsin hyvän tovin epäsymmetsitä helmaa joka ei nousisi liian ylös ja kun löysin sen, niin luvattoman vähän on sitä tullut käytettyä :) Hih, olisi pitänyt asustaa kuvaa selvästi patongilla ja viinipullolla, jälkimmäinen olisi kotoa löytynytkin :D

      Poista
  4. Siehän aivan säteilet! Ja kuinka kaunis asusi on.Kyllä korkkarit tekee asusta niin naisellisen!
    Wau!
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lennu! Perjantaina poikkeuksellisen raskaan työviikon jälkeen on helppo hymyillä kyllä ;)

      Hyvää sunnuntaita sinne myös!

      Poista
  5. Ihana asu <3 Ja minunkin mieleeni on erityisesti tuo epäsymmetrinen helma. Olen haeskellut hametta jo pidemmän aikaa ja tuossa on juuri toivomaani erilaisuutta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mark's&Spencerillä on hyviä hameita minusta aina, tuota samaa ei enää ollut, mutta kasapäin muita kyllä :)

      Poista
  6. Hieno leikkaus hameessasi. Tuollainen sopisi niin hyvin minunkin vaatekaappiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Ne tuovat hauskaa lisää perinteiseen hameeseen. Samaa mallia en valitettavasti löytänyt enää.

      Poista
  7. Nyt kyllä vislaan *fi'fiuuuu!*- siis W A U, miten naisellinen ja ihana kokonaisuus! Tyrmäävä nainen :)!

    Nuo korkkarit on nnniiin ihanat ja samoin tuo hame! Ja laukku samaten ja ihan kaikki ;)!

    Olette sitten kerralla ahkeroineet, laita ihmeessä kuvia! Sisustus aina kiinnostaa!

    Hyvää viikonlopun jatkoa kaunotar :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiitos Minna! <3 Tuleepas näitä kaikkia ulkonäkökehuja lukiessa hyvä mieli <3

      Täällä on ahkeroitu kyllä ihan urakalla, ehkäpä jokunen kuva lienee paikallaan. Vielä viimeisiä laitellaan (tai minä olen poissa tieltä lähinnä).

      Hyvää sunnuntain jatkoa sinne! <3

      Poista
  8. Voi kuinka kaunis; sinä ja koko asu. Ja asu toimii myös ilman huivia, tuo ensimmäinen kuva oli suosikkini. Ja ihanat kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Toimii kyllä ilman huiviakin, perjantaina vaan tarvitsin jotain piristystä, niin punainen valikoitui tähän tarkoitukseen sopivana oikein hyvin :)

      Poista
  9. Trés chic ! Tyylikäs ja kaunis nainen ! Korkojen kanssa näytät niin super naiselliselta. Vyö on aivan ihana.Etsiskelin juuri tuollaista leveää vyötä netistä mutta ei vielä onnistanut.

    Mukavaa sunnuntai-iltaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Korot tekevät kyllä asuista kovin edustavia, onneksi niitä on kaapissa, ehkä liiankin kanssa. Toivottavasti sopiva vyö löytyy, tuo oli onnen kantamoinen "kävellessään" vastaan paikallisessa kaupassa Dublinissa.

      Hyvää myöhäisiltaa ja alkavaa viikkoa!

      Poista
  10. Kaunis asu, ja ihanan raikas tuo punainen huivi! Pitäisi itsekin käyttää vähän enemmän värejä talvellakin, "hurjin" väri taitaa olla tumma viininpunainen kaiken mustan/harmaan/valkoisen lisäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Minä olen oikeastaan blogin kautta oppinut käyttämään värejä, ihan vaan kokeilemalla ja kokeilemalla. Järjestin jossain vaiheessa asukuvani putkeen ja totesin, että ne ovat tylsän värisiä, siitä se värien kokeilu lähti, hissuksiin ja varovasti :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!