Grey and brown.

Olen nykyisin mieltynyt, etenkin kun on nollakelit, hameen ja neuleen yhdistelmään. Aikaisemminkin mainitut H&M:n puuvillasukkahousut ovat omiaan sillä kelillä, juuri sopivat ettei tule kuuma eikä kylmä ja hame/mekko voi olla ohuempikin. Neuleen kanssa kokonaisuudesta saa kivan siistin, mutta sopivan rennon samalla. Nollakelillä helmat ovat muutenkin loistavia, kaikista housuista ei saa lahkeita saappaisiin ja märät lahkeet ovat sitten inhottavat. Helmojen kanssa ei tätä ongelmaa yhtä herkästi tule.

Viikkokin on hurahtanut vauhdilla, tänään viedään Kotinörtin kanssa kasat vaatteita kirpparille myyntiin. Jos Mankkaan suunnalla Espoossa liikutte niin Akselista kannattaa katsella, josko itselleen jotain löytäisi, etenkin pöydästä 77 saa tulla vilkuilemaan. Tasaisesti noin suunnilleen kaikkea vaatetta ja asustetta koruja lukuun ottamatta tulee sinne kannettua töiden jälkeen. Viikon verran on tuo pöytä varattuna, toivotaan että suurin osa menee jollekin tarpeeseen, loput taidan sitten vaan dumpata kierrätykseen, sen verran kivoilta kerrankin ei-ahtaat kaapit ja laatikot näyttävät. Tämä on ensimmäinen kerta kun kirpparille tavaraa vien, aikaisemmin olen netissä myynyt, mutta nyt tavaraa tuntui olevan niin paljon, että tämä vaikutti paremmalta tavalta saada turhat pois. Ei niinkään rahan takia vaan tilan takia. Myös vaatteet jotka eivät enää istu on hyvä saada kaapeista pois, muistaa taas mitä siellä kaapissa yleensäkin on.

Blogikirppistäkin olen muutamalle tuotteelle harkinnut, mutta kun vanhoille neuleille lätkäisee alle vitosen hintalappua, niin ei niitä tänne viitsi laittaa. Ehkä jonkun arvokkaamman kohdalla sitten. Oletteko te kirppis ihmisiä? Joko ihan livenä tai vaikka netin eri myyntipalstoilla?

Oikein hyvää torstaita kaikille!


Neule/Knitwear: Next
Hame/Skirt: Espirt
Sukkahousut/Nylons: H&M
Kengät/Shoes: From Turku
Takki/Jacket: Sokos
Hanskat/Gloves: Mango
Laukku/Bag: Longchamp

A new year and new things. This time it starts by selling bunch of stuff (clothes and accesories) I don't need anymore. I'm getting them to fleemarket today, I have a table there for a week. System goes, that I rent the table and get money what's left afters paying the rent to the company that rented the table, took care of it as well and sold all my stuff. I'm not doing this for money actually, is so good to go your stuff through every now and then and donate or sell all you don't need anymore. I try to do that atleast two times a year, more often to clothes and cosmetics. It's quite freeying (and I can get more space!).

Hope you are all well!

Kommentit

  1. Voi että mä NIIN voisin ottaa itselleni myös tuon huivin! Ja asu muutenkin on tosi nätti!
    Varsinaisesti en ole kirppisihmisiä enää nykyään. Aiemmin hain lapsille sieltä paljon vaatteita kun olivat pieniä. Myyntiin tulee vietyä silloin tällöin. Viime vuonna tein kunnon inventaarin omassa vaatekaapissa ja nyt sama pitäis tehä lasten osalta. Leluja ym on vaikka kuinka paljon odottamassa kirppistä. Myyntionnea teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä suosikkini, valikoituu kovin usein huiviksi. Etenkin tällaisella kelillä kun vasta lahjaksi saadut tuppaavat olemaan melkein liian lämpimiä :)

      Minäkään en ostamisen puolella ole juurikaan kunnostautunut, myymisessä vielä vähemmän, joten vallan uusi kokemus on siis täällä edessä. Toivottavasti monet vaatteet saavat uuden kodin joten kiitokset myyntionnen toivotuksesta :)

      Poista
  2. Teen n. 2 krt/vuosi vaatehuoneen inventaarion eli kaikki lähtee mitä en ole vuoden sisällä pitänyt. Olen käyttänyt itsepalvelu kirppistä,mutta varastelun vuoksi lopetin.En sen vuoksi että raha "jäi" saamatta vaan siitä syystä etten voi sietää rosvoamista!
    Nyt serkkuni osti ison kasan vaatteita kirppishintaan.Sain tilaa vaatehuoneeseen:)
    Kenkiä en myy eteenpäin,sillä ne hankinnat ovat aika ajattomiakin.
    Yritin blogikirppista mutta ei oikein onnistanut:(Aika kuitenkin tavaran kaupittelee!
    ps.ihana huivi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman inventaarion teen minäkin, nyt tein todella paljon rankemmalla kädellä kuin normaalisti. Viimeisen vuoden aikana tavaraa on kertynyt ihan älyttömät määrät. Varastelusta olen kuullut minäkin, Akselista tosin sai edullisesti varashälyttimiä lunastaa itselleen, ajattelin tätä käyttää hyväkseni.

      Lisätila vaatehuoneessa on aina hyvästä, olisikin vaatehuone, mutta kyllä se kaapeissakin on kiva saada lisää tilaa. Kenkiä lähtee itseltä myyntiin, neitssä tilaamisessa on joskus haittansa, muutamat liian kapean lestin kengät saavat toivoakseni uuden kodin näin. Sekä yhdet, joilla kävelyn olen todennut mahdottomaksi, miksihän ikinä ostin ne?

      Kiitos, huivi on kyllä ihana <3

      Poista
  3. Voi kuinka kaunis asu ! Kun lapset olivat pieniä ostin jonkun verran kirpikseltä mutta pääasiassa kierrätimme vaatteita siskoni kanssa.Nyt vaihtelemme vaatteita tyttären kanssa.Yksi kassillinen odottaa kellarissa kirppiksille menoa,ehkä sitten kesällä myyn Hietsun kirppiksellä.Se oli aikaisemmin mulla sellainen kesä traditio :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Minä taisin odottaa noiden tavaroiden kasaamisen kanssa niin kauan, että varmasti on riittävästi eli siis nyt jo liikaakin, että saisin ne tuommoisella "kertarysäyksellä" myytyä kuten Hietsussa. Katsotaan miten käy, en tiedä miten selvisin tämän ikäiseksi päätymättä kirppareille ollenkaan :)

      Poista
  4. Kiva asu!Harkitse ihmeessä joskus blogikirppistä! Olen tosi huono kirppiksillä kävijä, huutonetistä olen joskus ostanut. Nyt odottaa pari muovikassillista vaatteita kierrätykseen viemistä, lasten vaatteet annan muutamalle sukulaiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Blogikirppistä on vielä harkittava, yhdestä laukusta mahdollisesti luopumassa. En minäkään paremmin kirppiksellä käy, siksi taidankin olla niin kovin innostunut tästä, että nyt menen. Kierrätykseen minullakin loput menevät, kokeillaan myymistä, jos ei onnista niin viedään kierrätykseen :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos! Viime talven löytö joka on ahkerassa käytössä ollut sille sopivilla keleillä sen jälkeen :)

      Poista
  6. Mulla on usein sunnuntaihuvina kiertää lähikirppis, joskus saattaa jonkun löydön tehdä , mutta harvemmin . Muutaman kerran on ollut pöytä itelläkin ja taas olis tarvetta, voisin tyhjennellä kaappeja minäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekee varmasti ihan hyvää tasaisin väliajoin tehdä tyhjennys, pitää ottaa itsekin tavaksi, sen verran hyvä mieli tuli siitä, että on taas enemmän tilaa. Nyt sitten houkuttaakin muidenkin kuin pelkkien vaatteiden läpikäyminen ;)

      Poista
  7. You look SO cute! I love the scarf too. Happy new year! Best wishes for an amazing 2013! :)

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dear. Scarf is my favourite :) All the best for the new year as well!

      Poista
  8. great shots. Happy New Year!

    what about follow each other? I would be so glad ;)
    fromprovince.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you. I'm not one to follow blogs just the sake of following, but I will come and check yours :)

      Poista
  9. Kiva asu! Ja silläkin uhalla että kuulostan pimahtaneelta niin sanon että tuo liikennemerkki kuvassa näyttää kivalta! Tekee kuvista jotenkin aidon näköisiä...:D Kirppareilla laahustan usein, mutta laiska olen sinne tavaraa viemään kun käytän kaikki aika loppuun ja sitten usein menee kierrätykseen. Hutiostoksia myyn laiskana Huutonetissä usein, sieltä ne menee sitten kun on mennäkseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se minusta kyllä pimahtaneelta kuulosta, totuus on se, että meillä kadun puolella näyttää tuolta kun rapusta ulos tulee, joten kyllä ne liikennemerkit vaan kuuluvat katukuvaan täällä ainakin :)

      En minäkään vienyt loppuunkulutettuja vaatteita sinne, mutta kun huomaa omistavansa mustia puuvillaisia neuleita 7 kappaletta niin niistä voi hyvin karsia osan pois :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!