Inglot eyebrow pencil.

Jatketaan kosmetiikkakeskiviikkoa nyt tuotteella, joka ei ole missään nimessä uusi käytössäni, mutta josta en voi enää mitenkään luopua omassa käytössäni. Minulla on aina ollut ongelma kulmakarvojeni kanssa, ne ovat todella vaaleat ja jos en tee niille mitään, niin näyttää siltä, ettei minulla olisi kulmia ollenkaan. Niinpä olen näitä sitten laittanutkin joka ikinen aamu ja voi kuinka monta erilaista tuotetta onkaan tässä välissä tullut kokeiltua. On testattu Lumenet, Rimmelit, Maybelinet, hintavammalta puolelta niin Dior kuin Lancomekin. Mikään ei ole ollut tämän tuotteen vertainen.


Kun Sellossa vielä oli Inglotin liike niin vierailin siellä ehkä liiankin tiuhaan tahtiin. Luomivärejä olen täälläkin hehkuttanut maasta taivaaseen ja voin luvata, että jollekin keskiviikolle tulee vielä niistä (ja varsin mittavasta kokoelmastani) tekstiä enemmänkin. Mikä sitten tällä kertaa sai aikaan juuri tämän tuotteen esittelemisen? Sellossa ei ole enää Inglottia! Voi sitä paniikin määrää kun tajusin, että en saakaan suosikkejani enää noin vaan liikkeeseen kävelemällä. Tai pääsisin toki jos johonkin toiseen liikkeeseen menisin, mutta eihän se nyt olisi mitenkään sama asia kuin se, että kävelen tuttuun ja turvalliseen paikkaan ennen ruokakauppaan menoa (arvatkaa miksi allekirjoittaneella on niitä luomivärejä niin paljon...). 

En kuitenkaan suostunut suosikistani luopumaan. Ostin lokakuussa laivalta uusimman pettymykseni kulmakynien kanssa, sen ei niin edullisen Lancomen. Käytin kolme kertaa ja tällä hetkellä en tiedä, mitä sen kanssa tekisin? Ei sovi ollenkaan vaikka väri on oikea niin kynä on liian kova makuuni. Kun sitä koettaa harjata tasaisen kauniiksi niin harja vie koko värin mukanaan. Ärsyttävää. Siihen verrattuna tämä Inglotin versio on ihanan pehmeä ja tasaisesti levittyvä. Niin minä sitten kaivoin vanhan kynän lopun ja suunnistin nettiin.


Tein tilauksen keskiviikkona päivällä, perjantaina odotti kotona postin kautta tullut paketti. Nopeasti siis ainakin tuli ja Suomesta nimen omaan tilasin joten ihan verkkopankkitunnuksilla sain maksaa tilaukseni (se on minusta aina plussaa). Postikulut eivät olleet mitenkään päätä huimaavat, muistaakseni 2,7€ ja kulmakynä ei luonnollisestikaan ollut ainut tuote joka tarttui mukaan. Toimitus on siis ainakin omaan makuuni huikean nopeaa ja siitä paljon kiitosta. Kiitokset ansaitsee myös postikulujen pysyminen painon mukaisina.

Jos Inglottia yleensä on jostain moitittava niin se on tuo tapansa merkitä kaikki tuotteiden sävyt merkitä kaiki pelkillä numeroilla. Jotenkin itse muistan nimet paremmin kuin numerot ja siksi tämäkin on vähän hassu esittely, kerron kulmakynästä numero 506 (vaalein sävynsä). Ehkä niihin numeroihinsa tottuu myös verkosta tilatessa. Kynänä tämä on nimittäin aivan loistava. Juuri sopivan pehmeä ja värikin on just eikä melkein omaan naamaani sopiva. Kynä levittyy kauniin pehmeästi ja jälki on tarkkaa.


Korkissa on myös tuommoinen pieni harja osa, en käytä sitä juurikaan koskaan, sivellin paketissani on erikseen harja kulmille. En menisi tuon toimivuudesta vannomaan, mutta itselleni se ei ole mikään kynnyskysymys. Sinällään kynä ei ole jokapäiväisessä käytössä mikään pitkäkestoinen, kestää itselläni noin viitisen kuukautta, mutta alle 15€ hinnalla se on minusta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote. Kalliimmat ovat hävinneet tälle pystyyn, vain tällä saan omat ohuet ja vaaleat karvani ojennukseen joka aamu vauhdilla.

Ovatko Inglotin meikit teille tuttuja? Mitä mieltä olette niistä?

Jälleen kosmetiikan parista hyvää keskiviikkoa jokaiselle!


I love Inglot make up. When we still had their store at near by me I used to visit there often, but now it's gone. I have quite much of their make ups but my absolytely favourite is their eyebrow pencil. I've tried so many products, but this is the best I've found. Smooth and just the right colour. Texture is also the best I've seen, it really soft wich makes this one my favourite.

Have you tried Inglot? Hope you are all well!

Kommentit

  1. Heey your blog is just amazing and I've been reading it for a while.
    Would you like to follow each other? :)

    xx BBella
    justyled.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dear. I will most definetly at least come and check your blog!

      Poista
  2. Kiitos erinomaisesta vinkistä! Itse kävelin autuaan tietämättömänä muutaman kerran Sello Inglotin ohi, siis silloin kun se vielä siellä oli. Mulla on myös todella vaaleat kulmakarvat ja joko värjäilen niitä kestovärillä (kätevää, mutta väri ei kauan kestä) tai sitten kynällä kulmat. Itsekin olen kokeillut montaa eri merkkiä halvemmista kalliimpiin, mutta sitä must-tuotetta ei ole löytynyt. Täytyy käydä sivuilla kurkkimassa osaisinko tilata sieltä oikean sävyn :). Muuten, Youngbloodilta löytyy fantastinen kulmasetti, hinnakas noin 50-60€ tienoilla. Se on toinen vaihtoehtoni.

    Täytyy vielä sanoa, että nämä keskiviikon kosmetiikkapostaukset on kivoja :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ja kiva kuulla, että tykkäät näistä. Ihan hauska on ollut kirjoittaakin. Lisää seuraa kylä vielä useampana keskiviikkona.

      Minäkin kävelin ensin Iglotin ohitse, kerran sitten menin sisään ja se olikin sitten siinä. Lapsi karkkikaupassa olohan siinä tuli kun itselleen sopivia värejä valitsi. Tilata ei välttämättä tarvitse, liikkeitä löytyy kyllä vielä vaikka Sellossa ei ole. Jos on vaikka Kluuvin suuntaan asiaa. Nonnalle tuohon alempaan kommenttiin selvittelinkin, että mistä liikeitä löytyy :)

      Poista
  3. Inglotin meikit ovat vielä tuntemattomia. Myydäänkö niitä vielä Suomessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin heidän FB sivujensa infon (https://www.facebook.com/inglotsuomi/info) mukaan liikkeitä on Suomessa vielä. Mainitsevat kauppakeskukset: Jumbo, Mylly, Kluuvi, Veturi ja Trio. Toivottavasti joku noista on lähellä :)

      Poista
  4. Kiitos vinkistä, täytyypä testata! Täydellinen kulmakynä edelleen hakusessa nimittäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan! Minäkin etsin vaikka kuinka kauan, kokeilin kynät ja kokeilin luomivärit ja vasta tämä on ollut mieleiseni :)

      Poista
  5. Very nice pics. Have a great day.,

    http://www.fashiondenis.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!