24.1.2013

Longchamp Roseau.

Kun Puuvillankukkia ja päiväkirjoja blogin Pipsa ilmoitti blogissaan, että myynnissä olisivat kaikki Longchampin Roseaut niin ei täällä päässä kovin kauaa harkittu, olisiko laukulle käyttöä vai ei. Olin haaveillut jo hyvän tovin toisesta työlaukusta Bayswaterin ohelle, kesäisemmästä sellaisesta. Haaveissa siinsi tämä Korssin valkoinen laukku, mutta tulisiko se koskaan Suomeen?


Voin sanoa, että Korssin valkoinen unohtui saman tien kun näin tämän kauniin konjakkisen Roseaun. Kunnon kokoinen iso laukku (koosta sanottakoon, että A4 mappi mahtuu kevyesti sisään), jotain muuta kuin musta ja ennen kaikkea todella passeli töihin. Mietintä kesti siis kaikkineen noin minuutin jonka jälkeen olinkin napsuttamassa jo Pipsalle sähköpostia, vieläkö laukku on vapaa. Olihan se, kaupoista sovittiin ja eilen jonotin tovin jos toisenkin postissa saadakseni tämän ihanuuden käsiini.


Illalla tapahtui myös ihme, jopa Kotinörtti totesi laukun olevan kaunis ja oikein hyvä työlaukuksi! Siis se samainen mies, joka pyörittelee päätään laukkukokoelmalleni. Ehkä haltioitunut ilmeeni kertoi kaiken siitä, että tässä on jälleen kerran kokoelmaani yksi vallan täydellinen yksilö. Ei valittamisen sanaakaan tämän kanssa ja tänään pääsikin laukku tositoimiin. Kaikki tarvittava mahtui täydellisesti! On se Longchamp vaan minun merkkini mitä laukkuihin tulee. Monen muunkin merkin laukkuja omistan, mutta kyllä tämän merkin laukut noin kautta linjan miellyttävät silmääni kaikkein eniten.

Täältä onnelisen uuden laukun omistuksen parista hyvää torstaita!


So I love bags. I love Longchamp bags. Here is my latest one from them. I have been dreaming of a new bag for the office. Something else than just black one. there is absolytely nothing wrong with my Bayswater, but I wanted something new. This was the perfect one for that job. It fits A4 papers and my lap top perfectly if needed. It's everything I wanted.

What do you think? Do you like Longchamp bags in general?
Hope you are all well!

32 kommenttia:

 1. Hyvän ostoksen olet tehnyt! Mulla on tuosta se snadimpi malli, mihin ei siis mene mappi tms. Mutta tykkään siitä tosi paljon, tuo ihan mun 1903 syntyneen mummin käspuolessa keikkuneen laukun mieleen :)
  Kaunis on, kotinörtti on oikeassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä se vaan on kätevän kokoinen, kunnon työlaukku (jonka ehkä tungin liian täyteen :D ). Se pienempi malli on kaunis myös, monesti olen sitä kuvista ihaillut käytössäsi :)

   Poista
 2. Tämä on yksi Longchampin upeimmista laukuista, ja täydellisen värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kovin kaunis, se on saanut päivän aikana paljon ihasteluista :)

   Poista
 3. oi voi, ompa se hieno! :-) ihanan simppeli malli, mut kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pidän laukuissa noista simppeleistä kaikkein eniten ja tämä on kyllä oma suosikkimerkkini myös.

   Poista
 4. Very cool blog. Interesting posts. ;)
  Nice atmosphere guests with you here on the blog. ;]
  Yours. Have a nice day. !

  Follow me on facebook fanpage and blog
  I'm very concerned about this, please. :)
  https://www.facebook.com/pages/In-another-light/413836138693856

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you :) Have a great day as well!

   Poista
 5. Ihana<3 ! Ja tuo väri, juuri se mitä etsin itsekin, koskahan minä löytäisin omani ...taidan maaliskuun Barcelonan reissulla keskittyäkin uuden laukun hankintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Se on kyllä aiheuttanut hymyilyä pitkin eilistä koko laukku :) Ulkomailta eittämättä löytyy parhaat mahdolliset laukut, itse ainakin olen tehnyt varsinaisia löytöjä reissuilta.

   Poista
 6. Oijoi, se on aivan IHANA!! ♥

  Kiitos, kun laitoit mulle sähköpostia. Vastailen sulle viimeistään viikonlopun aikana, koska haluan ihan ajatuksella ja rauhassa kirjoittaa sulle takaisinpäin myös :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä <3 Ajattelin, että saan sähköpostilla kerrottua paremmin mitä haluan sanoa, olisi kommentti venynyt aika pitkäksi :)

   Poista
 7. Todella kauniin laukun olet hankkinut!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se saa hymyilemaan kyllä, ihan täydellinen itselleni :)

   Poista
 8. Hyvältä näyttää! Mukavaa, että laukku pääsi hyvään kotiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kovasti kauniista laukusta. Tässä kodissa sitä vaaditaan vielä vaikka kuinka kauan :

   Poista
 9. Tuo on kyllä tosi tyylikäs laukku, voisin tuollaisen hankkia itsellenikin jos vain osaisin päättää pitäisikö sen olla musta vaiko tuo herkullinen ruskea ;-D.

  Jätetäänpä asia rauhassa hautumaan, eihän sitä koskaan tiedä vaikka tulisi tuollainen täydellinen tilaisuus hankkia laukku käytettynä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Minä aloitin mustista, jotenkin koin sen kaikkein turvallisimmaksi väriksi laukkujen ja kenkien suhteen. Nyttemmin olen edennyt "radikaalisti" ruskeaan. Ehkä joskus jotain muutakin :)

   Toivottavasti se oma laukku löytyy vielä, ihan varmasti löytyykin kyllä!

   Poista
 10. Eksyin ihanaan blogiisi kun etsin Longchampin Roseau laukusta kuvia. Olen luultavammin ostamassa tätä saman sävyistä Roseau laukkua myöskin käytettynä, ja haluaisin tietää mitkä ovat laukkusi mitat? :) Se näyttää niin täydellisen kokoiselta ! Osto haaveissani oleva laukku on kokoa 33 x 23 x 11 cm joten onkohan täysin sama laukku? :)

  Kiitos paljon jo etukäteen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sini. Kotona viivottimella mitattuna sain omani mitoiksi 37cmx28cmx13cm eli aavistuksen suurempi laukku on kyseessä omani kohdalla. Tuo on vallan täydellinen ja vetää sisäänsä kyllä kaiken tarpeellisen (ja tarpeettoman).

   Poista
 11. Hei! Mitä materiaalia laukku on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Nahkaa tuo on, en tosin sen enempää osaa eritellä millaista nahkaa :)

   Poista
 12. Hei! Onko sinulla tämä Roseau vielä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Millainen se on sisäpuolelta? Onko se vuorillinen? Haaveilen tästä laukusta myös :)

   Poista
  2. On vuorellinen. Tämä yksilö on noin 20 vuotta vanha kuitenkin.
   Nykyisissä on osassa eri värinen vuori kuin laulun ulkopinta, tuolloin käsittääkseni vuori oli aina ulkopuolen nahkaa vastaava.

   Muutamassa versiissa vuorta ei ole, nämä ovat käännettäviä versioita ja toimivat molemmin päin.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!