7.1.2013

New week, old outfit.

Se on sitten uusi viikko edessä, ensimmäinen kokonainen pitkästä aikaa, sen verran katkonaisesti välipäivinä ja uutena vuotena töissä on tullut oltua, että kokonainen viisi päivää tuntuu kerrassaan mahdottomaltakin idealta. Ehkä tästä selvitään, pääsiäistä ja kiirastorstaina alkavaa talvilomaa odotellessa taittuu viikko jos toinenkin tässä.

Kirppari myynti on nyt puolessa välissä ja ystävieni vinkistä vaarin ottaneena olen käynyt joka päivä järkkäämässä pöydän (oikeastaan sen kyllä hyllykkö ja rekki) uuteen uskoon. Uskomattoman sekasotkuiseksi se on ainakin saatu. Tavarat ovat menneet ihan kivasti kaupaksikin. Ovat monet vaatteet saaneet siis hyvän uuden kodin. Hyvä niin, kiertoon ne oli tarkoituskin saada. Sen verran innostuin kyllä, että saatan kesälle varailla uutta kirpparia ja samassa paikassa, tuskin kaikki kesävaatteet enää ovat mieluisia, etenkin kun muista hyvin pakanneeni kellariin tavaroita, jotka olivat "no ehkä käytän ensi kesänä" luokassa jo syksyllä.

Maanantain kuviksi valikoitui viime viikolta unohtunut asu, tuommoinen perus työjuttu. Juuri noita värejä en ainakaan muista yhdistäneeni aikaisemmin. Minä pidin tästä, hillitty, mutta silti sopivasti väriä. Näissä merkeissä siis startataan maanantain. Viikko täyttyy kirpparilla käynnistä töiden jälkeen ja viikonloppuna onkin Kotinörtin synttärit joita juhlitaan sankarille sopivalla tavalla, siitä enemmän myöhemmin.

Miltä teillä alkava viikko näyttää?

Hyvää maanantaita!


Bleiseri/Blazer: From Dublin
Paita/Blouse: From Dublin
Housut/Trousers: H&M
Laukku/Bag: Longchamp
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot

It's new ween once again. Quite nice one actually. I've been able to sell quite much stuff at fleemarket wich is a good thing, all new homes for my clothes. So this week I'm getting rest of my stuff away from there and it's my boyfriends birthdayparty at the weekend. Not that much thigs this week, but I like it that way. It's good to have some rest as well. Beside, this leaves me more time to do things like cooking and reading, after busy November and December I've been missing those. Well, I do offcourse need to go to work from Monday to Friday, but I have much time in the evenings to do other things.

What does your week look like? Busy one or just some chilling out? Hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Kiva asu ! Tykkään varsinkin harmaasta bleiseristä, tuo kivasti ryhtiä asuun ja olemukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Välillä sitä aina menee näillä perusjutuilla. Harmaata bleiseriä en ole aikoihin pitänyt, olin jopa kaivannut sitä.

   Poista
 2. Moikka!! Blogistani löytyisi sinulle haaste!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, käyn vilkaisemassa :)

   Poista
 3. Ihana laukku! Onkos seihan uusi?
  Tämä ilta rauhallinen, zumbaa kotona ja bloggailua, huomenna luento kansantaloudesta koko illan yliopistolla, ke työreissu laivalla, torstaina pojalla lastenkutsut, perjantaina vapaailta, lauantaina lasten kuskausta harrastuksiin ja ööh..sunnuntaina jaa-a, taitaa olla vapaapäivä? Hengästyttää jo nyt janiin kuin tämä vuosi pit i aloittaa rauhallisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi. Se on vuosi sitten Äidiltä saatu toivottu joululahja joka oli pitkään huilimassa Bayswaterin massakulutuksen takia, nyt jälleen ollut käytössä kun ensihuuma Mulberryn kanssa on mennyt ohitse.

   Kiireiseltä vaikuttaa kyllä vuosi siellä, paljon menoja yhdelle viikolle. Jostain syystä sain sitten itsekin tämän viikon tungettua täyteen ohjelmaa, saas nähdä kuinka paljon sunnuntaina puuskuttaa.

   Tsemppiä viikkoon sinne!

   Poista
 4. Unirytmi on vieläkin lomien jäljiltä sellainen, että ajatus viisipäiväisestä työviikosta vähän kauhistuttaa. Mutta toisaalta, maanantai on jo selätetty, kohta on kuitenkin taas jo perjantai ja pianhan tähän työmoodiinkin taas pääsee sisälle. Kiva viikko tulossa: suosikkijumppaohjaaja on palannut salille ja huomenna pitäisi UPS:n tietojen mukaan saapua Mulberryn aleostos.

  Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama täällä, eilen kun meni ajoissa nukkumaan, niin on jo vähän pirteämpi edes. Aamut kuitenkin pääasiallisesti ovat muutenkin vaikeita.

   Oi uusi Mulberry varmasti vauhdittaa viikkoa! Saanko udella mitä on tulossa?

   Hyvää viikkoa sinne myös!

   Poista
  2. Konjakin värinen Large Dorset Tote on kotimatkalla. Tein aleostoksista postauksen blogiinikin, http://omankuplansasankari.blogspot.fi/2013/01/alekauden-shoppailut.html.

   Poista
  3. Täytyykin käydä vilkaisemassa ja blogi samoin. Aamulla vielä silmät solmussa hyvä kun saa vastattua kommentteihin. Nyt on jo enemmän hereillä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!