15.1.2013

S for Spring and Stripes.

Varasin eilen itselleni kirpparipöydän loppu keväälle ja tämän seurauksena aloin ajattelmaan hiljalleen kevään ja kesän vaatetarjontaa, jota kenties itse tahtoisin pitää päälläni. Neon värit sen paremmin kuin pastellisävyt eivät oikein koskaan ole innostaneet. Pastellisävyt tuntuvat vievän kaiken värin pois kasvoistani ja tuijotinkin tämän kevään vaatetarjontaa kohtalaisen murheellisena, kunnes muistin vanhat kunnon raidat.

Joka kevät ne vaikuttavat tulevan uudelleen ja koska itse pääsin raitoihin sisään vasta parisen vuotta sitten niin vielä en ole lähimainkaan kyllästynyt. Tänä vuonna ne vaikuttavat taas olevan extramuodikkaat. Sinällään en koe pakottavaa tarvetta pukeutua muodin mukaisesti, mutta olisihan se nyt kiva, jos kaupasta saisi vaatteita itselleen.Pääasiallisesti raitoja pidän yläosissa, alaosissa en oikein osaa niiden kanssa toimia, olen jäänyt myös ajatukseen "pystyraita hoikentaa" ja pysynyt siinä kovin tiukasti. Yläosaan voin sommitella vaakaraitaa, alaosassa se voi olla vaikka helmassa yksi tai kaksi raitaa, mutta ei sentään ihan kokonaan. Raita on myös niitä harvoja kuvioita, joita itse koen voivani pitää. Usean yrityksen jälkeen eivät pilkut vaan sovi ja ne ruudut, niiden kanssa pitäydyn kaulaliinoissa. Tällä lienee vaikutusta ajalle, jolloin ala-asteen viimeisinä vuosina ihan kaikilla piti olla ruudullinen flanelipaita. Joistain asioista vaan saa kerralla tarpeeksi.

Omalla kohdallani myös ne raidat kovin usein ovat nimen omaan sini-valkoisia, musta-valkoisiakin on tavattu. Muista väriyhdistelmistä en ainakaan vielä ole innostunut, en tiedä innostunko ikinä. Olen hieman yksiväristen vaatteiden kannattaja, vaikka sitten värikkäiden sellaisten. Monesti sitten piristänkin kokonaisuutta punaisella joten "puhtaalla" seilorilookilla mennään omalla kohdallani. Kovasti olen pohtinut tätä (klik, ei mainoslinkki) Mark's&Spencerin hameen tilausta välttämään, saa nähdä kauanko se vielä onnistuu. Musta-valkoinen olisi niin kaunis. Olisihan minulla paita-hame yhdistelmänä tuo olemassakin eikä se nyt niin paljon viime keväänä ostetusta mekosta eroa. Saa nähdä pysyykö kaupassa.


Raitoja pidän kuitenkin läpi vuoden, silti ne jotenkin tuovat mieleeni kevään. Jatkuva kaipuu raitoja kohtaan tässä kohdassa vuotta siis tarkoittanee sitä, että kaipaan jo kovasti kevättä.

Miten raidat iskevät teihin? Onko annostus jo kärsitty vai vieläkö ne innostavat?

Hyvää tiistaita!

P.S. Viime kevään kuvien katseleminen sai aikaan myös sen, että kävin kaivamassa valkoisen bleiserin pois kellarista. Vähän aikaisessa, mutta kai sitäkin hiljalleen voisi harkita.


When I think of Spring I think of Stripes. Since it's a long Janyary I've been wondering what new there is for me for the spring when it comes dressing up. I'm not huge on dressing just on trend, but every year I want to have some stripes to my wardrobe. This year it's easy, they seem to be everywhere. Along with green wich is so not my colour. Lucky me, this year I can get some new lovely stripes, let's see how crazy I get.

What do you think of stripes? Hope you are all well!

P.S. All the pictures are from last spring.

12 kommenttia:

 1. Täällä yksi raitafani, ihan ympäri vuoden! Ja toi nettimekko oli tosi kiva, sopisi juuri sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne raidat on aina kivoja, itsellä vaan hyvin kevätliitännäiset kun ensimmäisiä kertoja pitkästä aikaa silloin niitä pidin.

   Mekko on harkinnassa, vielä ei ole tilattuna :)

   Poista
 2. Raidat on raikkaita , mutta minä yritän sitä pystyraitaa vaan hakea... Vaikka ei se vaaka levitä, kun muut on oikein valittu, kuten sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Yksivärinen ja tumma-alaosa on se minun ratkaisuni kun on vaakaraitaa yläosassa :) Pystyraidoista tykkään minäkin kyllä, molemmista, kunhan sinistä ja valkoista ;)

   Poista
 3. Ihanan raikkaita raitoja ja kivasti yhdistelty :)! Kevät tässä itselläkin odotuksessa! Minäkään en oikein osaa käyttää pilkkuja/palloja tai ruutuja (poikkeuksena Burberryn villa- ja silkkihuivi). Raitoihin en minäkään ole kyllästynyt, täällä myös toinen "myöhäisherännäinen" raitojen suhteen ;)!

  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna! Raidat ovat kyllä ehdottomasti pirteitä ja minusta monelle hyvä kuviointi. Samaa voisi toki sanoa muistakin kuvioista, mutta itse pysyn vielä raidoissa.

   Hyvää viikon jatkoa ja paranemisia sinne!

   Poista
 4. Really stylish. Really impressive blog, love your style. If you want check mine and we could follow each other:-)
  Kisses
  Aga

  GIVEAWAY with MSDRESSY!!! Win $80 voucher!!!
  GIVEAWAY with Choies!!!50 WINNERS!!!
  www.agasuitcase.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! I will at least come and check you blog. I don't like to follow blogs just for sakes of following, but if I like your blog I will follow it :)

   Poista
 5. I love stripes, really can't get enough of them:)
  xx Kate

  The Style Department

  VastaaPoista
 6. Ihan asiasta kukkaruukkuun, löysin netistä tällaisen projektintapaisen, ja olisi kiinnostavaa kuulla sinun mielipiteesi asiasta, vaikka kokonaisen postauksen verran, jos innostut: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2263037/Are-prudish-proper-cheeky-slut-Artist-sparks-debate-message-skirt-length-send.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen teoria artikkeli. Ellen koko postausta tee niin ainakin jossain kohdassa viittaan tähän kyllä. Sitä kun omistan kyllä mielipiteen siitä, missä kohdassa se vesiraja menee ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!