Saturday shopping.

Lauantaina oli edessä armotonta juuri oikeiden tuotteiden etsimistä, olin vakaasti päättänyt, että en poistu Sellosta ennen kuin olen Kotinörtille sopivat lahjat löytänyt ja niin minä lopulta löysinkin. Lahjoista ja juhlinnasta kuitenkin huomenna enemmän, kun saan sankarin mielipiteen lahjuksistaan myös. Eilen ohjelmassa ei muuten ollut mitään ihmeellisempää, kotona Criminal Mindsin katsomista myöhään iltaan saakka.

Asukokonaisuus sinällään on simppeli, H&Mltä jokunen tovi sitte tilattu statement kaulakoru pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön. En oikein ole aikaisemmin keksinyt käyttöä sille enkä tiedä oliko se nytkään mikään paras mahdollinen käyttötarkoitus, mutta ihan hyvin istui tuohonkin. Pitänee opetella vielä noiden käyttämistä enemmänkin.

Rauhallista sunnuntaita kaikille!


Neule/Knitwear: Vero Moda
Housut/Trousers: Your's
Kengät/Shoes: From Turku
Huivi/Scarf: Mulberry
Takki/Coat: Sokos
Kaulakoru/Neglace: H&M
Laukku/Bag: Tommy Hilfiger
Hanskat/Gloves: Stockmann
Aurinkolasit/Sunglasses: Esprit

That was my shopping outfit yesterday. I was determined not to get a birthday present to my boyfriends todays birthday and so I did. I will get the photos for you, but not before he has opened them. So simple and nice outfit to do some shopping when it's so cold outside! I wish it would be summer really soon!

Great Sunday, hope you are all well!

Kommentit

  1. Kaulakoru näyttää oikein hyvältä tuon asun kanssa. Ja asu on muutenkin kiva ja simppeli. Ja tuo harmaa Mulberryn huivi, ihana. Mulla on sama pinkkinä. Jäi tuo harmaa nyt ostamatta hinnan nousun takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tara! Huivi on kaunis, tilattu juuri ennen hintojen nousua, nykyhinnoilla tuskin sitä tilaisin, oikeastaan mitään niistä, joten saa nähdä jäikö tämä viimeisekseni :)

      Poista
  2. Kaunis kaulakoru ja sopii hyvin asuun. Huivi on ihana ! Mukavaa sunnuntaita sinulle !

    Miss summer too !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Se on suosikkini, onneksi ennen hinnan nousuja tilattu.

      Kyllä kesää kaivataan kovasti jo näillä pakkasilla!

      Poista
  3. Voi, siellä on niin raikkaan punaposkinen nainen kuvissa =)
    Oma olo on niin nuutunut pitkien työpäivien takia, mutta kyllä pitäis itsekin hakea vähän happea ja raitista ilmaa, niin sais yhtä terveen lookin, kuin sulla!
    Juu, ja huivi on kyl edelleen vaan niin ihana! Toivottavasti löysit kivoja lahjoja. Kivaa juhlapäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkasen oli viileä ottaa noita kuvia, mutta itsepintaisesti halusin tuota luonnon möllykkää hyödyntää kuvaamisessa :D

      Nuutunut se on olo täälläkin, happea pitää melkein pakottaa itsensä lähteä hakemaan. Jännä sinällään kun ulkoilun jälkeen on kuitenkin niin hyvä olo aina.

      Täällä juhlapäivää vietellään lähinnä kirjaa lukien, toinen lahja siis nappiostos kun mies on aamusta saakka ollut kirjassa kiinni :)

      Poista
  4. Stament koru on tosi hyvä tuon kokonaisuuden kanssa! Huivi täydentää sitä kauniisti. Siinä on kauniit värit jotka sopii niin moneen. Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Koetan olla pitämättä huivia ihan joka päivä vaikka mieli tekisikin ;) Hyvää sunnuntaita sinne myös!

      Poista
  5. Kiva kokonaisuus, ihana toi huivi!

    VastaaPoista
  6. Voi kun olet raikkaan näköinen! Koru on kiva - minulla on sama juttu, että en oikein osaa käyttää, vaikka tykkään kovasti muiden päällä. Ja huivi. Huippu. Se vaan on niin kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Itselläni on muitakin tuollaisia juttuja, joita ihailen muiden päällä vaan en itse osaa käyttää, mm. ruutupaidat kuuluu tähän kategoriaan. Huivi on kyllä kaunis.

      Poista
  7. Onnittelut sinne. Oikein nautinnollista päivää teille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitti Kotinörttikin minkä nyt uuden kirjan lukemmiseltaan ehti :)

      Poista
  8. Mulla sama juttu noiden statement- korujen kanssa (minkä tahansa isomman kaulakorun kanssa) , en oikein osaa pitää niitä enkä yhdistellä asuihin. Täytynee harjoitella...Mukavaa päivää ja onnea synttärisankarille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mun ongelma on melkein aina saman kaulakorun käyttö ja kovin harvoin saan sitä vaihdettua. Täällä on nautittu kyllä synttäreistä, vielä vähän päivää jäljellä :)

      Poista
  9. Vallan viehättävä kokonaisuus ja näytät kauniilta :)! Mä olen yrittänyt opetella käyttämään arkena koruja ja mä olen hassu kun kirjaimellisesti jumiudun joihinkin suosikkeihin...Kuten nyt melkein poikkeuksetta laitan sen Juicy Couturen hopeanvärisen sydämen ja/tai Marc Jacobsin nahkarannekorun.

    On tuo huivi vaan niin kaunis- siitä on vuosiksi iloa :)!

    Onnea synttärisankarille, Kotinörtille :)! Oikein mukavaa sunnuntain jatkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! En usko, että olet ainut, joka jumittuu samoihin koruihin hyvin usein, itsekin meinaan aika usein puen samat korut ylleni arkena.

      Kotinörtti kiittelee onnitteluista, vähän hämmentyneenä kun häntä muistetaan :)

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Kiitos Amanda! Vuosipäivälahjana sillä on tunnearvoa myös paljon.

      Oikein hyvää viikkoa sinne myös!

      Poista
  11. Vitsit tuo Tamara on ihana harmaanakin!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tamara on minusta kovin monessa värissä niin kaunis, olen tähän neutraaliin väriin itselläni ihan tyytyväinen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!