6.2.2013

Dr Hauschka Rose creme.

Tiedättekö, minä olen kieltätytynyt näistä Dr. Hauschkan tuotteista van pelkästään niimen nimen takia. Ärsyttävä nimi joka ei ole kannustanut kokeilemaan. Olin joten kuten perillä siitä, että kyseessä on luonnon kosmetiikka sarja, mutta siihen tietoni sitten jäivätkin. En ole sinällään kiinnittänyt aikaisemmin huomiota, ei ole ollut tarvetta. Noh, sain tämän purtilon ruusuvoidetta kuitenkin Liv-Boxin mukana joulukuussa. Tilasin joulu-, tammi- ja helmikuun määräaikaisena Liv-Boxia. Rehellisesti voin sanoa, että en uusi tilaustani. Rakastan kosmetiikkaa, mutta en niin paljon, että tahtoisin koko ajan uutuuksia kokeiluun. En vaikka hinta on kaiki puolin hyvä ja mitään sen suurempaa pahaa sanottavaa ei tästä oikeastaan ole.

Palataan kuitenkin tähän ruusuvoiteeseen. Joka on muuten sitten todella paksua tavaraa. Tiedätte varmaan kaikki sen Nivean sinisen purkin. Sen josta laitettiin lapsena nassuun rasvaa, ettei pakkanen pure liiaksi naamaa? Samassa paksuusluokassa mennään enkä jotenkin juuri sen paksuuden takia osaa tätä mitenkään kuvitella kasvoillani. Paitsi lenkille lähtiessä. Sitä tämä nimittäin tekee, suojaa pakkaselta herkkää ihoa.

Voide tuoksuu todella vahvasti ruusuöljylle, tuoksu johon en välttämättä ole kovin mieltynyt. Purkista tulee mieleen lähinnä apteekkien siistin valkoiset purkit. Sinällään ei houkutteleva pakkaus edes ostamaan. Sinällään tuubista saa helposti tavaraa ulos ja hyvin pienikin määrä riittää kasvoille kokonaan.


Mihin ihmeeseen tätä käyttäisin? Kokeilin tätä kuten mainittua, lenkillä puhtaalle iholle suojaamaan sitä pakkasta vastaan ja siihen tämä toimii todella hyvin. En usko, että laittaisin tätä meikin alle sinällään, mutta ihoa suojaavana tämä oli loistava. Toinen käyttötapa tälle on muodostunut kynsinauhavoide yötä vasten. Levitän pienet määrät kynsinauhoille iltaisin ja tämä saa imeytyä rauhassa yön yli.

Riittävätkö nämä ostamaan tätä uudelleen? Tuskin. Kun tämä loppuu palaan siihen tuttuun ja turvalliseen siniseen Nivean purkkiin joka sopii myös ulkoiluun ja kynsinauhoille. Ehkä eniten tässä ärsytti tuoksu. Rakastan ruusuja, mutta ruusuöljyn tuoksu on nenääni aavistuksen liian voimakas. Riittoisa tämä ainakin on, se on myönnettävä, ei meinaa kulua loppuun millään!

Onko teillä kokemusta ruusuvoiteesta tai muista Dr. Hauschkan tuotteista?

Hyvää keskiviikkoa!

P.S. Innostuin tekemään blogille FB-tilin hyvä tovi sitten jo, mutta koetan saada pidettyä sen aktiivisena, jote klik klik täältä seuraamaan blogia naamakirjan kautta.


This time, for Wednesday it's Dr Hauschka's Rose creme wich I got as a tester on Livbox. They might be called in other name in your country, but you know the surprice tester boxes wich have testers for latest cosmetiks. Kind of liked it, but not my thing. I don't want to try on that much different things, I do love new ones but... well, not my coup of tea. Neither is this rose creme. Don't get me wrong, it's great for you if you have a really dry skin, it just has a really strong rose scent. I love roses, but not that much. It's great to put on your face when you go out and it's winter, it's good for your hands, but there's just too much rose in this for me. Sadly no. I wanted to like it actually, I just can't.

Have you ever tested it? Hope you are all well!

14 kommenttia:

 1. Huomenta, itselleni ei käy lainkaan kyseisen merkin tuotteet, iho kutiaa ja tuoksu on todella vahva. On monta parempaa luomutuotetta ja vieläpä paremmalla hinta-laatusuhteella. Kivaa päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenia! Minä en ainakaan tämän tuotteen perusteella ihastunut näihin. En ole luomutuotteisiin muuten kerennyt perehtymään, joten pitää katselle ympärilleen vielä. Tätä ei enää :)

   Hauskaa päivää sinne!

   Poista

 2. Hei,

  Käytän sarjan vartaloöljyä, joka on sitruunainen. Tykkään kovasti, öljy on hyvän tuoksuinen, helppo levittää ja imeytyy nopeasti. Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Harkitsen kokeilemista, itse kun olen tuoksuherkkä niin se tuoksu on suuri asia tuotteessa kuin tuotteessa. Pistän kuitenkin vinkin korvan taakse :)

   Poista
 3. Ensimmäistä kertaa olen minäkin nyt testaillut tuota samaista tuotetta, ja olen kanssasi hyvin samoilla linjoilla! Voide tosiaan kosteuttaa ja suojaa kasvoja hyvin, mutta on liian raskas ainakin omalla kohdallani meikin alle. Hih, samaiseen Nivean purkkiin ajattelin taas turvautua, kun ruusuvoide loppuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ei ole hyvä tämmöisen tavallisen tallaajan meikin alle, siniseen purkkiin ollaan palaamassa kunhan tuon saan käytettyä loppuun. Ehkä tässä kohdassa todella pitää paikansa se vanhassa vara parempi :)

   Poista
 4. I have dry skin as well and definitely do not like anything rowe scented. It is just too strong for my liking.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Then this is not your creme. Mine either, don't like the rose part :)

   Poista
 5. My dear Dahlia, thanks a lot for your wishes of success in my new adventure. I really appreciate them!! For sure, will be in contact through the blog!!
  BTW this label is ideal for sensitive skin like mine!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patricia dear, I was quite upset to hear your sad news, I will definetly want to hear more from you and take a look on your lovely style! And fro all my heart I want you to succeed and make your dream come true!

   Poista
 6. Hei, ehkäpä tosi kuiville kantapäille tuo saattaa sopia ja vanhemmalle iholle. Itse olen jo vuosia käyttänyt Hauschka sarjan Värivoidetta, värineste lukee pullon kyljessä, on riittoisa, pisara kasvoille riittää. Puhdistusemulsio on myös suosikkini, riittoisa, eikä ärsytä silmiä, näin me olemme erilaisia, jokaiselle löytyy onneksi oma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs muuten tullut ajatelleeksi sen pahemmin kantapäitä kun kyynerpäitäkään jotka itselläni tuppaavat kuivumaan. Pitää kokeilla niihin, kantapäissä etenkin tuoksu olisi riittävän kaukana :) Kiitos vinkistä!

   Ja hyvähän se on, että on monen moista kosmetiikkaa, niin jokaiselle löytyy se oma. Tilanne olisi kamala jos pitäisi kaikkien mukautua käyttämään yhtä ja samaa.

   Poista
 7. Minä olen kokeillut Hauschkan tuotteita ja pidän niistä. Tuoteideologia taitaa olla vähän sen suuntainen, että esim. ruusuvoiteen kanssa olisi hyvä olla myös muita kasvojen ihon hoitoon tarkoitettuja tuotteita käytössä - kuten puhdistusvoide ja kasvovesi.... Hauschkan ajatushan on, että ihon annetaan yön aikana hengittää rauhassa ilman voidekerroksia ja sitten päivällä käytetään esim. ruusuvoidetta. ... no tämän te toiset ehkä tiesittekin - innostuin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa innostua ilman muuta :) Tiesin kyllä ideologian joka heillä on, mutta kun oli vain tämä voide kokeilussa niin sitä tuli arvosteltuakin. Periaatteessa sarja kiinnostaa, mutta en usko, että itseäni niin paljon, että oikeasti vaihtaisin kaikki tuotteeni edes kokeilun vuoksi :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!