13.2.2013

Essie nailpolish.

Minä olen tämän asian kanssa todella myöhässä. Essien lakathan ovat olleet Suomessa markkinoilla jo vaikka kuinka ja kauan ja vasta nyt sain aikaan kokeiltua itsekin. Lakka nimittäin tuli helmikuun Livboxin mukana ja pääsin minäkin testaamaan. Suurin syy siihen, että lakkaa en ole aikaisemmin kokeillut on kotona oleva mittava lakkavalikoima. China Glazen lakat ovat tulleet postilla jo vuosi (ylikin) sitten Jenkeistä ja ne ovat olleet enemmän kuin riittävät (eikä muuten ole pieniä pulloja). Kokoelmaa on täydennetty Inglotilla ja milloin milläkin kivalla marketista löytyvällä lakalla.

Toinen syy olla kokeilematta Essietä on ollut puhtaasti se, että käyn väärässä marketissa. Sellossahan on Prisma ja Cittari. Minä käyn Prismassa ja ne lakat olisivat Cittarin puolella. Ajatuskin siitä, että maanantaina tai perjantaina kävisimme ensin Cittarissa hakemassa yhden kynsilakan ja sitten Prismasta ruuat? Ei kiitos. Voisihan ne ruuat hakea Cittarista samalla... Paitsi että olen vakaa S-ryhmän (ja rakkaan opiskeluaikaisen työnantajani) vakaa kannattaja.


Nyt kuitenkin lakka tippui kuin tilauksesta, joten kokeiltavahan se oli. Olen lukenut tästä lakasta paljon hyvää ja ihmeellistä kyllä en kaikista näistä esteinä pitämistäni asioista huolimatta ole saanut hankittua lakkaa itselleni. Lauantaina minä sitten mielenkiinnolla sudin lakkaa kynsiini. Ensimmäinen ihastuttava asia oli leveä suti, jolla lakka levittyi todella helposti kynsille. Lakka myös koostumuksensa perusteella levittyi hyvin ja ainakin tämä oma räiskyvän pinkki sävyni (20 lovie dovie) peitti jo ensimmäisellä kerroksella.

Laitoin lakan kerralla testiin, en laittanut päälilakkaa ollenkaan. Se oli eilen illalla vielä hyvä, postin sen kuitenkin, menen tänään tilaisuuteen johon ei sovi mikään värikäs tai räväkkä ja sitä tämä on. Kaikkineen siis oikein hyvin pysyväkin lakka. Minä en innostu siitä, että lakkaisin joka päivä kynteni. Lopulta lakka ei saa minulta kuin kehuja, paitsi sen hintansa puolesta. Se ei ole edullisimmasta päästä, mutta koska lakkaa on pullossa varsin reippaasti (enemmän minusta kun perus marketlakoissa?) ja koska värivalikoima on päätähuimaava niin kyllä minä mielelläni toisenkin lakan ostan. Luulen, että suurimmaksi ongelmaksi tulee muodostumaan se, mikä väri on valittava, jotta se ei olisi sama kuin jo olemassa olevat. Tosin kynsilakkakokoelmaakin olisi hyvä ajoittain siivota ja se lieneekin edessä. Siellä on monta väriä joita en ole useampaan vuoteen käyttänyt, ehkä ne voisin lahjoittaa pois, ottajia löytynee lähipiiristä kyllä.

Oletteko te testanneet? Miten teillä on kynsillä pysynyt? Olenko minä ainut, joka on tämän kanssa todella myöhässä?

Hyvää keskiviikkoa!


I'm soo late with this! I only tries Essie nailpolish last Saturday! I have quite much different colour nailpolishes, so I have not gotten one before because of that. But now I have tried and it's great! I think I need second one... Have you tried this on?

Hope you are all well!

18 kommenttia:

 1. Huomenta, mikä on Livbox? : O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta. Livbox on yllätyslaatikko jossa on kosmetiikka kokeiltavaksi. Se maksaa 13,90€ kuussa ja tilaus on kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Saat muistaakseni neljästä viiteen uutta kosmetiikkatuotetta kokeiluun joka kuukausi. Enemmän aiheesta: https://www.livbox.fi/

   Itse en ole ollut tähän niin tyytyväinen. Minulle joulu- ja tammikuu olivat pettymyksiä, helmikuu petrasi vähän. En taida olla riittävän kosmetiikka harakka tähän hommaan :)

   Poista
  2. Ok, kaikkea sitä keksitäänkin : ). Aina oppii uutta! Kivaa iltaa sulle!

   Poista
 2. Täällä yksi Essie-fani, tällä hetkellä sävyjä kaapissa on ehkä 6-7. Olen ollut niihin tosi tyytyväinen. Tallinnan laivalta olen ostanut edullisemmin, saa nähdä mitkä hinnat Tukholman-laivalla, vai onko siellä Essietä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin sunnuntaina siis katsoa laivalta, millä yhtiöllä olette menneet? Päiväristeily kun on varattuna sinne, niin voihan sitä laivaltakin tietysti jotain ostella. Mahtaisivatkohan ne olla Tallinnassa halvempia?

   Poista
 3. Täällä käsi pystyssä mattimyöhänen ;)...Olen lukenut useassakin blogissa Essien lakoista ja värivalikoima cittarissa pikavilkaisulla vaikuttanut oikein hyvältä. Mä vaan olen auttamattoman huono lakkaamaan kynsiä sekä mm. leivon paljon ja pesen käsiä paljon, joten siinä pari painavaa syytä. Ehkä keväällä voisi yrittää...;)? Voisi jokusen pullon hankkia, sillä isommat tyttäreni lakkaavat kyllä ahkerasti kynsiään. Ilo on kyllä ollut katsella, kun vanhin 10vee tyttäreni lakkaa ja tekee taidokkaita kynsikoristeluja itselleen ja kahdelle siskolleen. Ehkä äitikin joskus voisi varata ajan ainakin siihen kynsilakkaukseen :).

  Oikein mukavaa päivän jatkoa Dahlialle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllähän sitä nyt kotimanikyyri kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Tyttärelle asiakkaaksi vaan niin tulee siinä juttelun sivussa äidillekin kauniit kynnet :)

   Oikein kivaa päivää sinne myös!

   Poista
 4. Mä tykkäsin kans! Ensimmäistä kertaa testailin itsekin nyt Essien lakkaa ja vaikka odotukset olivatkin todella korkealla, en missään nimessä pettynyt lopputulokseen. Lakka oli juuri niin hyvä kuin toivoinkin sen olevan ja nyt haaveissa olisikin hankkia pari hieman räväkämpää sävyä! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen täällä jo haaveillut, että jos yhden tai kaksi muuta sävyä hankkisin. Pitänee katsella laivalta jos siellä olisi, muutoin taitaa olla ensiviikolla reissu Cittariin edessä. Kyllä se sen verran kiva oli :)

   Poista
 5. Mulla löytyy jo neljä Essien lakkaa ja oon ollut todella tyytyväinen! Mulla on lauantaista asti ollut Peach daiquiria ja en ole laittanut alus-tai päälyslakkaa ja vieläkin näyttävät hyviltä! Eli kestävää on!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä olisi kestänyt kynsissä pidempäänkin, mutta tosiaan tuo tämän päivän tilaisuus, joka siis pidettiin maanpuolustus korkeakoululla ei ihan sopinut noin räväkän pinkin lakan seuraksi :D Hyvä kuitenkin kuulla, että kestää!

   Poista
 6. Minulla on aika monta Essien kynsilakkaa ja monta olen jo kierrättänyt uusille käyttäjille. Mun mielestä Essien laatu riippuu väristä eli ihan jokaiseen Essien lakkaan en ole ollut tyytyväinen. Täällä Hollannissa lakkapullo maksaa normaalihintaisena 9.90. Essien lakkoja varmaan kokeile vielä yhden jos toisenkin mutta selkeää suosikkia siitä ei ole tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä samaa olen lukenut myös, että riippuu sävystä. Vitsi kun olisi joku kartta valmiina, että mitkä pysyvät ja mitkä eivät. Helpottaisi huomattavasti ostopäätöstä! Pitänee kuitenkin itse vaan kokeilla. Joku nudempi lakka seuraavaksi hankinnassa.

   Poista
 7. Hei, minä olen testannut. Tytär ensin kehui ja päätin kokeilla. Totesin hyväksi, minäkin pärjäsin yhdellä kerroksella lakkaa, mutta olen useimmiten laittanut kaksi, kuvitellen, että se ehkä pysyy vielä paremmin. Jos en mitään kovin kynsiä kuluttavaa ole tehnyt, niin lakka on pysynyt aivan siistinä n. viikon verran ja se on minusta hyvä tulos. Värejä todella löytyy ainakin minusta ihan tarpeeksi erikoisista ja räväköistä klassisiin punaisiin ja vaaleanpunasiin. Minusta oikein hyvä lakka, eikä hintakaan paha! Terv. Rosmariini (pitsiä ja posliinia)

  VastaaPoista
 8. I love Essie polish, this is a cute color!

  xo, Yi-chia
  Always Maylee

  VastaaPoista
 9. Itse en tykännyt essien lakoista, lohkeilevat heti jo seuraavana päivänä :(.
  Minusta hyviä lakkoja ovat olleet maybelinen lakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, tuo on kyllä kurjaa jos tuo on kokemus. Itse en ole Maybelinen lakkoja hetkeen kokeillutkaa, L'Orealilta löytyivät viime kesän suosikkini. Lohkeileva lakka on kyllä kurjaa :(

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!