My week.

Tein tietoisen päätöksen jo viikon alussa, että joudun tekemään ajoitettuja postauksia melkein koko viikolle kiitos todella tiukan aikataulun. Noh, se aikataulu meni sitten plörinäksi kun piti vatsatautikin saada aikaan. Onneksi ei kuitenkaan pahemmin iskenyt ja selvisin töihin jo perjantaina. Pitkin viikkoa ottelin kuitenkin valokuvia, joten tältä on viikko täällä näyttänyt.



Taisinkin jo torstaina mainita, että maanantaina vietin peli-iltaa tyttöjen kanssa. En tiedä kuinka monelle lukijoista pöytäroolipelit eli tuttavallisemmin ropet ovat tuttuja, mutta sellaisen parissa vietin kuitenkin maanantain (ja perjantain). Wikipedia-artikkeli roolipeleistä täällä. Kannattaa tutustua jos kokonaan tuntemattomia ovat. Hauska ja luova harrastus. Maanantain pelautuksen maailma on Praedoria.



Tiistaina kuvasin piristämään itseäni viikon tulppaanit ja tarvoin lumituiskussa autolle. Kiersin pidemmältä, koska se pirun askelmittari valittaa, että en saa riittävästi käveltyä. Loppu tiistain voittekin sitten kuvitella kun kotiin lähdin töistä kesken päivän. Ei sen kuvailua enempää.



Keskiviikkona en oikeastaan tehnyt muuta kuin makasin. Koska olen kuitenkin äärettömän helposti mökkihöperöityvää tyyppiä. niin totesin, ttä jotain edes voin tehdä. Se jotain oli tällä kertaa paluu takaisin helmitöihin. Tein ihanalle Nnalle kiitoksena mekon tekemisestä rannekorun samalla tavalla kuin itselleni (josta kuva eilen) mutta ystäväni väreihin sopivana. Samoin pyörittelin muutamat noppa-korvakorut. Pitäähän sitä nyt ihmisellä olla harastuksen mukaisia koruja eikö? Taidan olla vielä pulassa näiden korujeni kanssa, etenkin nyt kun innostuin näitä itse tekemään. Pitää alkaa tekemään enemmänkin lahjaksi näitä, muuten kotona on enemmän kuin tarpeeksi. Saas nähdä kauanko tämä innostus kestää tällä kertaa.




Torstaina olin edelleen kotona, mutta toipilaana. Jaloittelemaankin pääsin, raitisilma viiden minuutin kävelyn kanssa teki ihmeen hyvää. Lämmin, varmaan nollassa ja bongasinkin pihaltamme jo solisevan puron. Kevät murtaa hiljalleen tietä. Lounaaksi sushia, joskin varovasti. Koska tekeminen ei kuitenkaan vieläkään saanut olla kovin rasittavaa, niin päädyin tekemään vaahtokarkkeja ja sydänkarkkeja suklaaseen dipattuina ja nonparelleilla koristeltuina. Homma, jota tehdessä saattoi istua niin en kokenut ainakaan pahasti häslääväni.




Perjantaina paketoin Nnan rannekorun. Koska olen laiska paketoija oikasin ja hankin ennemmin tuollaisen lahjakassin. Perjantain ropeen lähti myös mukaan ikuisuusprojekti eli toinen kaulaliina. Sitä on nyt tehtynä noin 30cm ja se on aloitettu viime talvena. Myös helmikoruasiat pääsivät vihdoin niille varattuun työkalupakkiin. En ole kovin järjestelmällinen ihminen, mutta jos ne tuolla pysyisivät edes joten kuten tallessa ja järjestyksessä. 


Lauantaina aamusta otin vihdoin käyttöön elämäni ensimmäisen Essien kynsilakan. Tämä mattapinkki sävy saapui Lixboxin kautta ja arvostelua koko lakalle omistettuna tulossa keskiviikkona. Sitten olikin aika hurauttaa ympäryskuntaan kokoustamaan kesän harrastustoimintaan liittyen.

Tänään on sitten vuorossa laskiaisen viettoa blinien ja pullien parissa, meillä ne syödään hillolla, miten teillä?

Hyvää laskiaista ja rentouttavaa sunnuntaita!

Here are some photos from my week. Lot's of things happening. Some playing, some jewelry making. Hope you all had a great week and hope you are all well!

Kommentit

  1. Onneksi olet jo parantunut, mahataudit on kenkkuja ja ne vei nopeasti voimat. Tuota tuntuu olevan liikkeellä. Olen suuri pelien ystävä, mutta roolipelit ovat aivan tuntemattomia. Tee pliis niistä joskus postaus. Me pelaamme ystävien kanssa eniten Aliasta, Cluedoa, Pictionarya, Craniusta, Skibboa ym.

    Laskiaispulla ehdottomasti hillolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä. Onneksi se versio, joka meillä on liikkeellä töissä, on mennyt nopeasti ohitse eikä kestä montaa päivää.

      Minä olen aika huono pelaamana perinteisiä lautapelejä, vaikka Aliaksesta ja Trivial Pursuitista pidänkin. Voin tehdäkin ropeista joskus postauksen, ovat ne kuitenkin vähän erilaisia.

      Hyvää sunnuntaita!

      Poista
  2. Voi sinua, vatsatauti on kyllä niiiin kurja kaveri!

    Meilläkin tänään laskiaispullien tekoa, vieraita ja sen sellaista =) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, en ole vuosiin sitä sairastanut ja siksi sen saaminen olikin perin ikävä yllätys. Saa taas mennä useampi vuosi siihen, että tulee uudelleen vierailulle.

      Kuulostaa kivalta sunnuntailta teilläkin, rentouttavaa sunnuntaita!

      Poista
  3. Voi, vatsatauti on kurja tauti :( Ihana Essie, mikä sävy tuo on? Meillä syödään laskiaispullat hillolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on. Tämä on Liv Boxin mukana saatu sävy 20 lovie dovie. Ihana kesälakka, joka piristää kyllä mieltä :)

      Poista
  4. Olipas kiva kuulla, että olet toipunut tuosta taudistasi. Se on ikävä vieras. Ihania koruja olet väsännytkin; kyllä ystäväsi varmasti ilahtuu rannekorusta.
    Ja juu - meillä syödään hillolla - tai no Isäntä söis varmaan vaikka millä, kunhan on makeaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain paljon sydämiä sisältäneen viestin kun oli lahjansa avannut, joten piti kyllä ja hyvä niin <3

      En muuten kysynyt olisiko kotinörtti pitänyt ennemmin mantelista, päätin vain napata hilloa kun en itse mantelista välitä :)

      Poista
  5. Mä olin niin tyytyväinen tämän kuun LivBoxiin; sisältö oli extrakiva ja ainakin itse löysin sieltä paljon uutuuksia, joita en ollut aiemmin käyttänyt. Kuten tuon aivan huipuksi osoittautuneen Essien lakan! :)

    Meillä komeilee pöydällä tällä kertaa kimppu keltaisia ruusuja; mikään ei piristä kotia niin kuin kimppu tuoreita kukkia pöydällä! :)<3

    Mukavaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essien lakkaan olin minäkin tyytyväinen, tämä kuu oli muutenkin parempi kuin edeltävät, jotka itselleni olivat aika moisia pettymyksiä. Silti sitä miettii, pitäisikö sittenkin jatkaa, koska kaikista on jäänyt jotain kivaa. Uusi hajuvesirakkaus ja nyt tämä lakka. Taukoa pohditaan vielä siis. Kuukausittainen yllätys viehättää :)

      Meille tuli tupreita kukkia tulppaanien muodossa, ne ovat kyllä suosikkejani tähän aikaan vuodesta, vaikka ruusut ovatkin niitä ikisuosikkejani. Toistauseksi tulppaaneita, vielä ei ole kaikkia värejä ollut maljakossa :)

      Hyvää sunntaita!

      Poista
  6. Kivoja tunnelmakuvia viikostasi. Ihan tuo oranssi koru. Niin energinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se meni ystävälle, joka rakastaa oranssia, itse vierastan väriä, mutta myönnän kyllä, että tuota oli hauska tehdä.

      Poista
  7. Ihana koruja! Nuo oranssin rannekorun helmet säväyttivät heti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla sinustakin vaikka kuinka pitkästä aikaa! :)

      Poista
  8. Ihania (ja herkullisia) kuvia :).
    Ja noin kauniita kynsiä suorastaan kadehdin. Itsellänikin on kyllä paljonkin kynsilakkoja, mutta kaikki kovettuneina käyttämättöminä pulloihin..
    Jos ostan uuden, huomaan, että väri oli sama, jota on ennestään about 10 pulloa, vaikka luulen valinneeni jotain ennennäkemätöntä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tein kynsilakka inventaariota, siellä on niin paljon pois heitettävää, että uuden saaminen ei tehnyt yhtään pahaa. Josko koettaisi vähä kerrallaan noita uusia, tekisi tarkkailua siitä, mitkä vanhoista ovat eniten käytettyjä :)

      Poista
  9. You look like you had a great week! I love the jewelry and the pink/coral nail polish.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Bessie dear, I had. Nailpolis is so wibrant colour, even for me, but I still like it. It's Essies color numer 20 lovie dovie.

      Poista
  10. Kiva viikko paitsi tuo sairastelu :/ Mullekin saapui LivBox ja Essien lakka ja pakkohan sitä oli testailla, kivan keväinen kynsilakkaväri.

    Tsemppiä alkavaan viikkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva. Olen tähän saakka vlttänyt ostamista kun lakkoja on muutenkin vaikka kuinka, mutta lienen koukussa tämän yhden kokoeilukerran jälkeen ;)

      Hyvää alkavaa viikkoa sinne myös! :)

      Poista
  11. Ihanan sävyinen Essie-lakka. Just passeli kevääksi ja kesäksi. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!