14.2.2013

Out of ideas?

Välillä se ainakin tuntuu siltä, että ideat pukeutumiseen ovat loppu. Tai jos ei muuta, niin pukeudun tällä hetkellä pelkkään siniseen, ehkä siksi tuntuu, että kaikki asut ovat blogissa olleet jo esittelyssä. Sininen on tällä hetkellä turvaväri, jota kiskon päälleni. Hurahdin kerralla kunnolla kauniiseen väriin. Silti aamulla (tai illalla valmiiksi) kaappia katsoessa tuntuu, ettei ole mitään päälleoantavaa.

Mapsi kirjoitteli samasta ongelmasta tiistaina ja katsoessani kokoelmaa päivän asu kuvista viimeisen parin viikon ajalta, niin kyllä se päässä oleva ajatus pukeutumisesta pelkkään siniseen pitää paikkansa.

Tai sitten raivasin vaatekaappiani liian tehokkaasti ja vaikka tiistaina mainitut uutuudet ovatkin puoliksi kotiutuneet (H&M.n osalta) onnistuneesti kotiini, niin hei, nehän ovat sinisiä. Koettakaa kuitenkin kestää tämän manian mukana. Kyllä ne muutkin värit vielä palaavat vaatetukseeni takaisin.

Tänään on ystävän päivä ja onnellisena voin todeta saavani viettää sen rakkaan harrastuksen parissa tärkeiden ihmisten keskellä. Hyvä näin. Vietättekö te ystävänpäivää ollenkaan? Meillä ei sen suuremmin, minä tosin tein tuommoisia karkkiherkkuja valmiiksi tälle päivälle, siinä meidän huushollin juhlinta.

Kaikesta vaatekriisistä (vaan onneksi ei sen suuremmasta kriisitä!) huolimatta siis oikein hyvää torstaita ja hyvää ystävänpäivää!


Bleiseri/Blazer: H&M
Pusero/Blouse: Esprit
Vyö/Belt: Esprit
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Laukku/Bag: Longchamp

Lately I have been wearing basicly this same outfit over and over again. I tend to look same day after day. Blue. Blue. Oh, and just a little bit more of blue. It's Valentines day, so here something little I made to my boyfriend. Just something he likes.

Happy Valentines day and hope you are all well!

24 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää sininen, ei kyllästytä ainakaan minua sen katsominen :)

  Raikastaa kivasti tummaa asua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvä kuullä, ettei sininen tule vielä korvista ulos, koska sitä on tarjolla jatkossakin :)

   Poista
 2. Minäkin olen sitä mieltä, että sininen on sulle tosi hyvä väri! Ei haittaavaikka on useissa kuvissa, mutta tuon vaatekriisin tunnistan kyllä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylä näitä sinisen kuvia vielä tulee, tänään tosin radikaalisti punaista päällä :D Voi vaatekriisi, onneksi ei sen suurempaa kriisiä :)

   Poista
 3. Vaatekriisiä podettu täälläkin, mutta eiköhän tästä vielä nousta ;-D.

  Hyvää ystävänpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä noustaan vielä! Vakaa uskomus on ainakin :)

   Hyvää Ystävänpäivää!

   Poista
 4. Ihanaa Ystävän Päivää : )!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana asu! Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Ihanaa, että ette ole kyllästyneet sinisiin kokonaisuuksiin! :)

   Poista
 6. Taitaa olla tämä vuodenaika kun tekisi mieli jo pukea jotakin keväistä ja talvivaatteet kyllästyttävät. Sininen on kiva väri:) Minulla on lähes joka päivä eri asu, joskus yhden päivänn aikanakin monta erillaista mutta kun olen kuvaustuulella niin lähes poikkeuksetta päällä on samat vaatteet ja hiuksia en ole pessyt moneen päivään. Mietin että muuttuuko tilanne kun ulkona on kesä ja valoa koko ajan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kanssa, että talvi vaatteiden sesonki alkaa kyllästyttämään tällaista levotonta mieltä ja kevät olisi hyvä saada hiljalleen Suomeen saakka. Kyllä mielellään helmikuussa jos minusta kysytään :D

   Kyllä se valo varmasti paljon vaikuttaa, ainakin itse toivon :)

   Poista
 7. Voi hupsu, ei lainkaan kyllästytä :)! Sininen sopii sinulle erinomaisesti ja yhdistelet sitä kivasti, joten ei mulla tullut mieleenkään "taas sinistä" ;). Ihana asu jälleen!

  Totta kyllä tuo, että tuntuu kuin olisi pukeutunut pitkään jo samoihin juttuihin, tavallaan tuttua ja turvallista, mutta niiin...saisi se kevät jo tulla uusine tuulineen :)!

  Hyvää ystävänpäivää Dahlia ja Kotinörtille myös :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on kun itse katselee asujaan huomattavasti suuremmassa määrin kuin te, niin saattaa itse olla siniseen kyllästynyt :D

   Kyllä se kevät sieltä puksuttaa jossain vaiheessa vielä. Minusta tuolla on jotenkin keväinen ilma etenkin päivisin, lämmintä. Toivottavasti ei pakastu :)

   Poista
 8. Itse olen vähän huolissani, että en ole ehtinyt "esitellä" kuin pinnan mun vaatekaapistani ja kohta joutuu siirtymään kevätvaatteisiin.... Nauratti yksi päivän kun mietin, että kuinka paljon noita vaatteita oikein onkaan...
  Hyvää ystävänpäivää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, lisää vaan vaatteita näytille. Luulen, että tämä suursiivoukseni vaikuttaa asiaan, että ei muka ole vaatteita :D

   Poista
 9. Sulle sopii niin mainiosti toi sininen, että mitä sitä hyvää vaihtamaan :)

  Meinas mennä aamukahvi väärään kurkkuun, kun katsoin, että mun pilipaliblogiini oli eksytty googlen kautta mm. hakusanoilla "ammattimainen vaatekaapin järjestys". Buahaha. Tai sitten etsijä oli etsinyt jotakuta, joka on kipeästi sen tarpeessa. Ja siinä kyllä osui oikeaan osoitteeseen. Niinkuin nyt tosta pikkukuvakkeestakin näkyy :D

  Hyvää blogiystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :D Kaiken maailman sanoilla sitä blogeihin aina eksytäänkin. Itse olen saanut useammankin naurukohtauksen katsellessani monia sanoja, joilla blogiini on eksytty. Hauskimmat niistä taitavat olla erinäiset automerkit :D

   Poista
 10. Ei sitä vaatekriisiä ulkoa päin ainakaan huomaa! Hyvältä näyttää! Missäs tulevan rouvan kaikki ihanaiset huivit on? Huiviesittely olis kiva! Mulla on huivikriisi, pitäisi löytää uusia pari, enkä keksi mieleisiä sopivia...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sati! Olen niiden huivienkin kanssa ollut ihan mahdottoman tylsä, samoja vaan koko ajan :D Pitää alkaa niitäkin katselemaan. Olen joululahjoilla mennyt ja kun ulkohuiveja pvat niin ei ole tullut kuvattua. Josko sitä taas aktivoituisi ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!