4.3.2013

Brown ones.

Maaliskuu on minulle kevätkuukausi ja perjantaina päätin kunnioittaa tätä kevättä valitsemalla suosikki väristäni ruskeasta vähän vaaleampaa päälle. Olen haaveilluit beigestä väristä kaapissani jo kauan, mutta kasvojeni lähellä (puserona, takkina tai jakkuna) monet sen sävyt vaikuttavat vievän kaiken värin kasvoiltani. Onko teillä jotain tällaisia värejä? Joita tahtoisitte pitää päällänne, mutta se tekee teistä "värittömiä"?

Jossain kohtaa tammikuun alkupuolta kävi kuitenkin ns. tuuri ja löysin Aleksi 13:sta itselleni vallan mainion J.A.P. merkkisen beigen hameen oikein hyvällä -70% alennuksella. Hameena se on riittävän kaukana kasvoistani, mutta saan silti tätä sävyä kaappiini. Sopivan mittainen rennompi työhame ja myös vapaa-aika hame.

Koska en ollut kovin värikkäällä pukeutumistuulella noin muutenkaan, niin lämmikkeeksi löytyi ehdoton suosikkineuleeni ja paidaksi kaappiin aikanaa muutamanakin kappaleena hamstrattu H&M:n pusero. Oli muuten äärettömän kylmä keli ottaa noita kuvia, kuten varmaan jälkimmäisestä kuvasta näkeekin. En tosin valita, kuvat saa otettua töiden jälkeen luonnon valossa, ovat ne vaan paljon parempia kuin sisällä otetut!

Ruskean eri sävyjen keskeltä hyvää maanantaita!

P.S. Turkulaiset (ja ympärillä asuvat) bloggaajat: Ollaan Kotinörtin kanssa tulossa näillä näkymin Turkuun viikonloppuna ja olisi mukava viettää tovi kahvilla myös täältä maailmasta tuttujen kanssa. Maililla saa tämän bloggaajan kiinni.


Neuletakki/Cardigan: JackPot
Pusero/Blouse: H&M
Hame/Skirt: J.A.P. (Aleksi 13)
Saappaat/Boots: From Turku
Vyö/Belt: Esprit

Since for me March is first spring month I wanted to wear something lighter on Friday. It's still full winter here in Finland, yes we have some sun light (and getting more every day!) but we have lot's of snow and it's quite cold. So not that much spring on the outfit, but the colours. I got that skirt couple of monts ago and I think it's great for those relaxed working days and for leisure time. 

That much for Friday, new week is here! Hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Oikein hyvältä näyttää asusi. Jos olette tänne meidän suunnalle milloin tulossa, niin ilmoita etukäteen. Olisi kiva tavata ja käydä jossain kahvilla. Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Tottakai ilmoittelen kun teidän suuntaan ollaan tulossa, menee kesämmälle kyllä, mutta eiköhän täältä päästä liikkeelle vielä :)

   Hyvää alkavaa viikkoa! :)

   Poista
 2. Onpa kivan näköinen yhdistelmä, tuo hame on tosi hyvän näköinen. Ja aivankuin olisit pienentynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Hameesta tykkäsin minäkin suuresti, tosin kuten kuvasta näkyy, se ryppyyntyy istumisesta aika herkästi. Noh, silitysrauta on keksitty :) Pienetyminen saattaa olla mahdollista, ehkä niillä sinnikkäillä kävelyillä on jotain tehokkuuttakin, ainakin yhdet farkut tuntuivat kivemmilta eilen jalassa :)

   Poista
 3. Ihana tuo neule, varmasti ihanaa käpertyä siihen. Reipasta uutta viikkoa, aamun -19 astetta ei niin keväältä tuntunut, huih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanan lämmin ja kaikin puolin huoleton muutenkin.

   Täällä mentiin suunnilleen samoissa lukemissa, aurinko kyllä paistoi, mutta nenä jäätyi kun ulos saakka pääsi :) Hyvää alkavaa viikkoa! :)

   Poista
 4. Ihanaa, joku muukin kuin minä aloittaa kevään jo maaliskuusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä täällä lumituiskusta huolimatta itsepintaisesti pidetään maaliskuuta jo kevätkuukautena :)

   Poista
 5. Kiva väriyhdistelmä. Tuo neule näyttää NIIN lämpimältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mielettömän lämmin, etenkin kun minä palelen jaloista herkästi niin auttaa siihenkin ongelmaan :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!