9.3.2013

How are you? Quite ok thank you.

Oikein hyvää lauantaita kaikille! Täällä ollaan matkalla jo kohti Turkua, joten postaus on ajoitettu, mutta se tuskin haittaa kun vaatekuvia olisi eilisen hääpostauksen jälkeen taas tiedossa. Olen muuttunut tylsemmäksi bloggaajaksi, asukuvia asukuvien perään. Jos totta puhutaan, niin ihan kamalasti muuta ei tällä hetkellä kuulu sellaista, joista blogiin kirjoittelisin. Jos minulta kysytään mitä kuuluu, niin vastaan tavallista arkea. Se ei ole huono asia suinkaan, siinä vaan ei ole pahemmin raportoitavaa. Ei sen paremmin kuulumisia kysyville ystäville kuin bloginkaan puolella. Arki on töissä käyntiä, kävelyitä töiden jälkeen, ruuan laittamista, pyykinpesua, Kotinörtin kanssa Criminal Mindsin katsomista (ajoittain miehen kainaloon piiloon menoa myös), ystävien näkemistä. Kaikkineen vallan tavallista ja aivan ihanaa elämää.

Tämä kokonaisuus on keskiviikolta, jolloin aamulla yksinkertaisuus oli parasta ja lisäsin tuohon mekkoon mitä tahansa, niin se tuntui olevan liikaa. Kunnes tuo liivi osui käteen. Niinpä sitten mentiin tällaisessa varsin yksinkertaisessa, mutta ainakin omaan mieleen olleessa kokonaisuudessa. Kokeiluun pääsi myös Hannelen blogissa hetki sitten hiuspostauksen lopussa ollut nutturavideo (video youtubessa katsottavissa täällä). Vaivaton nuttura pelasti huonon hiuspäivän vaikka kiharaa ei ollut pohjalla, niin suihkimalla kuivashamppoota saatiin tämäkin tukka nutturalle ja mielestäni ihan nätille sellaiselle. Aikaa ensimmäisen kerran kokeiluun meni kokonaiset viisi minuuttia. Suosittelen.

Huonon hiuspäivän pelastajista ja simppeleistä kokonaisuuksista toivottelen oikein hyvää lauantaita kaikille!

Mekko/Dress: Jack Pot
Neule/Knit: Mom made
Saappaat/Boots: From Turku

If someone would ask me how are you all I can say "same old same old". There is nothing wrong with the same old, it's going to work, it's planning my wedding, it's being with my boyfirens. But it's not much to take photos to blog, so that's why it's been only outfit fo a while. But I think it's quite ok. Maybe on my couple of days at Turku gives something new to write. I did book a hairdresser...

This outfit is from Wednesday, simple but lovely.

Have a great Saturday, hope you are all well!

 P.S. Lauantai on karkkipäivä, Ässä Pikku hässäkkä pussi katosi vaarallisen nopealla tahdilla parempiin suihin torstaina lounaan jälkeen. Kannattaa kokeilla! Kuvausrekvisiittana työpöydällä nököttävä pinkku.

11 kommenttia:

 1. Voi, asukivia itse ainakin mielelläni katselen, joten laita tulemaan vaan!
  Samanlaista tavallista arkea sitä on täälläkin, mutta tämä bloggailu tuo kivan pienen piristyksen arkeen, vai mitä! Samanlaista arkea se on täälläkin, ruuanlaittoa (mistä en tykkää yhtään), siivoamist (mistä pidän vielä vähemmän) , töitä, töitä ja töitä, kotoilua..ihan sitä tavallista. Täytyy vaan itse keksiä niitä pikkupiristyksiä, vaikka äsääshässäkän muodossa =)
  Kivaa viikonloppua täällä Turun suunnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asukuvia riittää kyllä. Nyt taas kun aurinkoa riittää edes vähän töiden jälkeen niin kuvia on kiva ottaa. Kyllä se arki vaan on parasta. Onnekseni tykkään siitä.ruuan laitosta, siivous ei täälläkään ole mun juttu. Turun reissu juurukin on sitä pientä piristystä, ihana nähdä täällä suunnalla asuvia! Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista
 2. Hyvä arki on ihan mahtava asia, sillä sehän tarkoittaa, että kaikki perusjutut ovat kunnossa. Hyvää viikonloppua ja Turun reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se tsrkoittaa ja onneksi pieniä piristysruiskeita on myös, kuten tämä reissu. Oikein hyvää sunnuntaita sinne!

   Poista
 3. Sulle sopii niin hyvin noi liivit. Tuo liivin pituus on sulle just eikä melkein passeli. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää Kiitos Maiju. Kyllä onnea on Äiti joka näitä tekee. Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista
 4. Sun asukuvasti ei ole ollenkaan tylsiä! Mä ainakin tykkään niitä katsella. Ja tavallinen, tasapainoinen arki on parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui - pakettisi tuli eilen, kiitos;) Laitan tässä lähipäivinä vielä kiitokset myös blogissani.

   Poista
  2. Hyvä, että perille saakka tulivat ja hyvä jos ilahduttavat :) Kyllä se arki vaan täällä rullaa ja asukuvia on tiedossa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!