Lumene Dry Skin Comfort Radiance Cocktail Ravitseva Tehohoito.

Oi kamala mikä otsikko! Muutaman keskiviikon tauon jälkeen kuitenkin aika palata takaisin kosmetiikka keskiviikon pariin ainakin tämän keskiviikon osalta ja kertoilla uudesta seerumista, jota olen nyt parisen viikkoa iltaisin testaillut. Minun ihoni on tyyppiä, joka reagoi ihan kaikkeen eikä pakkanen ole mitenkään poikkeus. Talven aikana huonoon kuntoon mennyt iho vaikutti kaipaavan kunnon kosteutusta, joten ostin tämän seerumin Tallinnan reissulta iltakäyttöön. Aamuksi koin sen olevan liian raskas joten aamuissa käytössä on edelleen Lumenen sensitive touchin versio. Tämä siis menee naaman puhdistaminen jälkeen yövoiteen alle. Yhden painalluksen kerrallaan olen minä ainakin laittanut.

Itseäni tässä viehätti ihan puhtaasti Suomalaisuus ja kakkosena tuli kyllä näin rehellisesti sanottuna hinta. Reippaasti alle 20€ hinta kannusti kokeilemaan, tämän takia olen kovin huono kokeilemaan mitään äärettömän kalliita rasvoja tai muutakaan kosmetiikkaa. Mitä tuote lupaa olla? Tämän on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle ja sisältää lakkaa. Paketin mukaan Suomalainen lakka saa ihosi sädentimään. Lakan tehoaineet kirkastavat ihoa, parantavat kosteustasapainoa ja suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta. Erityisesti hoitava karpalon simenöljyyhdessä lakan kanssa auttaa ravitsemaan kuivankin ihon elinvoimaiseksi. Tulos: Samettisen pehmeä iho!


Näin se siis lupaa, joten eikun sitten arvostelemaan. Pakkaus itsessään on lasia ja tuollainen pumppupullo on mielestäni ihan kätevä annostelemaan. Turun reisusn jäljiltä voin myös todeta, että se myös pysyy ainakin automatkan verran pesupussissa kiinni. Siis kun sen kääntää siihen sulki asentoon. Tämä ei aina ole kokemukseni mukaan kaikissa tuotteissa ihan noin toiminut, joten mielestäni ihan mainitsemisen arvoinen asia kun muuta korkkia tuossa ei ole. Tavaraa tuotteessa on 30ml joka on minusta ihan hyvä määrä. Ei tätä tosiaan lotrata naamaan. Kuten kuvasta varmasti näkeekin, tämä on ravistettava ennen käyttöä, jotta öljyt (?) sekoittuvat toisiinsa. Alemmassa kuvassa on sitten "valmiista" tuotteesta kuva eli tuommoista ihan lakan väristä oranssiahan siitä tulee.

Tuoksu on siinä ja siinä omaan nenääni. Lakka ja karpalo tuoksuvat kyllä, mutta kohtalaisen mietoina. Voisin kuitenkin kuvitella, että vielä tuoksuherkemmälle ihmiselle tämä on liikaa. Minä kuitenkin onnekseni tykkään niin karpalon kuin lakankin tuoksusta.

No tehoaako se tökötti mihinkään? Minulla ainakin. Iltaisin olen tätä laittanut ja ihoni on edes vähän paremmassa kunnossa. Selvästi tämä, verrattuna toiseen kokeilemaani Lumenen seerumiin on järeämpää tavaraa. Ihoni ei nyt mitenkään varsinaisesti ole, vielä ainakaan, heleytynyt, mutta se ei enää kutise lähellekään niin pahasti eikä tunnu ohuelta kuin paperi. Se siis voi paremmin. Koska muutoin en ole rutiinia muuttanut, niin uskoisin tämän olevan se "syyllinen" tässä kohdassa. Ei tämä minusta mitään ihmeitä tee, mutta ehkä tämän ikäisenä voi sanoa, että en nyt ihan välttämättä uskonutkaan tämän yhdessä yössä tekevän mitään ihmeellistä vaikutusta. Sen sijaan se, että ihoni ei kutia ja se voi jo paremmin on minulle vallan riittävä asia. Käytössä siis pysyy tämä puteli ja seuraavankin tulen ostamaan vielä.


Se hauska juttu on mainittava, että sivuillahan tuosta sanotaan, että 25+ iholle tarkoitettu. No onhan ihoni sitäkin, mutta ainakin tämän tuotteen paketissa on sellainen hauska ikähaarukka jossa se on suositeltavaa käyttää ja neljään kymppiin näyttäisi riittävän. Voisin tosin kuvitella, että jos haluaa tehokosteutuksen niin tämä on hyvä tuote tuonkin iän jälkeen. Nuoremmalle iholle ehkä liian raskas? En ole kosmetologi, joten mistäs minä tietäisin, kunhan arvioin.

Suosittelen siis muillekin jotka kärsivät pakkasen kuivattamasta ihosta, ellei koko aikaiseen käyttöön niin mahdollisesti "kuuriluonteisena" eli iho kesäkuntoon kuten itselläni on projekti menossa. Itse tykästyin suuresti.

Onko tuote teille tuttu? Mitä olette tykänneet?
Hyvää keskiviikkoa!


I have this projeckt, it's called get you skin in shape for summer. It's been long and cold (oh so cold!) winter and it means my skins is dry. I've also tried Lumene producst since they are finnish I tought it would be good to just try them. And this cloudberry-cranberry serum is everything my face needed. I put it on every evening and it's just great! My skin feel so much better after couple of weeks use. So if you can get this at your coutry and if you have dry skin as I do I'd say try it on.

Hope you are all well!

Kommentit

  1. Itse käytin tätä jossain vaiheessa, mutta nyt mulla on jo varmaan liian vanha iho tuohon seerumiin. Hakuksessa siis on omalle iälle sopiva seerumi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä meinasin napata Äitini suositteleman seerumin itselleni tuon sijaan. Päättelin ikähaarukasta sen olevan kuitenkin iholleni liikaa, mutta tosiaan Äiti on kehunut maasta taivaaseen tätä Lumenen seerumia: http://www.lumene.com/fi/tuotteet/ihonhoito/seerumit-ja-erikoishoidot/time-freeze-kiinteyttava-pikakaunistaja

      Omakohtaista kokemusta ei ole (eikä tämä ole mainostusta), mutta kuulemma tämä tekee oikein hyvää iholle pitkien työpäivien jälkeen kun tarttisi vielä näyttää fressiltä :)

      Poista
    2. Itse asiassa tuo äitisi käyttämä seerumi on myös mulle tuttu. Ostin sitä kaverini suosituksesta. Odotukset olivat tuon tuotteen kanssa mulla vähän suuremmat kuin sitten täyttymys ;)

      Poista
    3. No voi hö, kerrankin olisi ollut suositella jotain vaihtoehtoakin :) Muita en osaakaan suositella, mutta kyllä se oikea vielä varmasti löytyy!

      Poista
  2. Moi:)
    Tultiin tänne Lady of the Mess:n kehoituksesta;)
    Juu olen kokeillut tuota ja todella tehokkaalta tuntuu! En vain tahtonut muistaa ravistaa noita värejä sekaisin. Itsekin tykkäsin! Ja kovasti! (mut mie ny tykkään melkein mistä vaan). Meillä on Blackien kaa erikoisihot, me molemmat ollaan rasvaisia! (cooni-kissa on siitä erikoinen että sen turkki rasvoittuu), mutta mulla ihon pintakuivuutta ja tuo aineesi kostuttaa tosi kivasti talvisin.
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kun löysitte vierailulle. Tuo on kyllä hyvää ainetta ja kosteuttaa varmasti :)

      Poista
  3. Kiitos arvostelusta, näistä on aina paljon hyötyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että näistä on hyötyä. Itsekin tykkään lueskellä muiden kokemuksia erilaisista tuotteista, niin koetan itsekin kirjoitella aina kun on joku itselle uusi josta kirjoittaa :)

      Poista
  4. Kiva kuulla, että tuote toimii. Mä aina mietin, että onko kaikista tököteistä mihinkään, joten ehkä uskallan itsekin joskus tätäkin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia näitä kirjoittelenkin jos jotain uutta kokeile, kun ei tuo purkki ihan totuutta taida kertoa. Toimii siis ainakin kuivutta vastaan hyvin, sametinpehmeää ihoa odottelen vielä ;)

      Poista
  5. Olen käyttänyt nyt yhden purkin ja tykkään! Valkkasin purkin oikeastaan värien ja silikonittomuuden takia :) Voi tosin olla, että jätän seuraavan purkin oston jonnekin ensi syksyyn, sillä kaapissa on myös Dermosilin kasvoöljy, joka itse asiassa tuntuu vielä paremmalta. Se on myös monikäyttöisempi, oon nimittäin sekoittanut sitä liian kevyeen päivävoiteeseen ja sillä tavalla saanut käytettyä joskus ostettuja virhehankintoja pois! T: Kook

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muitakin tästä tykänneitä löytyy :) Dermosilia en ole kokeillut, katsellaan tämän jälkeen innostunko kokeilemaan jotain uutta vai mennäänkö samalla vanhalla. Riippunee myös ihon kunnosta.

      Tuo vanhojen virhehanmintojen pois saaminen on kyllä hyvä juttu, itselläkin "ihan vaan muutama" sellainen kaapissa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!