2.3.2013

New Camera bags.

"Mitä sä haluaisit kameralaukusta?"
"Sen, että sinne mahtuis lompakko ja kännykkä kameran lisäksi tai sitten semmoisen pehmustetun pussukan, että se mahtuu isompaan laukkuun eikä vie niin hulluna tilaa".

Näillä saatesanoilla toi rakas ystäväni T. töistään Focus Nordicilta testiin useammankin kameralaukun jotka ehdottomasti haluan esitellä teille. Olen nimittäin aivan rakastunut näihin kahteen. Todetaan nyt ihan ensin kaksi asiaa: Vanhassa kameralaukussani ei ole mitään vikaa, se on vaan niin "kameralaukkumainen" eikä ollenkaan naisellisen hauska. Ja se toinen asia: Kyllä sain nämä kokeiluun ilmaiseksi, kyllä tämä on mainospostaus mutta samalla se on käyttökokemus tuotteista maahatuojalle. Eli mielipidettäni ei ole ostettu ja linkkien klikkaamisesta en saa rahaa.


Noniin, asiaan: Se pussukka. Sain valittavakseni Acme made slip sleevin kolmesta väristä itselleni sopivimman. Normaalisti olisinkin varmaankin todennut ajattelematta musta. Mutta koska kerkesin ajattelemaan asiaa, niin sanoinkin valkoinen. Tämä siksi, että laukkuni ovat pääasiallisesti tummia ja mustaa pussukkaa etsiä mustasta laukusta... no kyllä te tiedätte mitä se tarkoittaa. Kamera jolla kuvaan on Olympus Pen E-PL1 jonka sain Kotinörtiltä toissa jouluna joululahjaksi. Se on juuri passelin kokoinen itselleni ja pienenä uppoaakin hihnoineen päivineen hyvin tähän pussukkaan. Ja tadaa! Se mahtuu työlaukkuun viemättä suuremmin tilaa. Mahtuu sinne sitten muutkin pakolliset samalla kun vähemmänkin pakolliset tarvikkeet. Tämän lunastaminen itselleni ehdottomasti hohtaa mielessäni. En nimittäin välttämättä tarvitse mukanani koko aikaa vara-akkua tai muita objektiiveja tai muutakaa "sälää". Pahoittelut termien puutteesta, mutta muita kamerajuttuja nyt kuitenkaan.


Toinen ihastukseni on tuo kuvan ihana ruskea Acme made stella camera. Miksi? Se ei ole musta! Se on sopivan rennon ruskea ja uskomatonta mutta totta, sain mahdutettua mukaani kaupoille lompakon ja puhelimen sekä huulirasvan. Parasta oli kuitenkin tämän laukun turvallisuus. Vetoketjulla kiinni ja magneetilla varustettu läppä vielä päälle. Läpässä on muuten ihana yksityiskohta, tuollainen pieni tasku jonne sujahti sopivasti kotiavaimet. Eivätpähän ole rikkomassa kameran linssiä tai puhelinta tai muutakaan hankauksella. Tätä tuli oikeastaan kannettua koko viikko mukana. Säädettävä hihna on sopivan tukeva ja vaikka tuo onkin kameralaukun mallinen, niin kyllä väri ainakin minua hämää sen verran, että ei ihan ensimmäisenä mieleen tulisi.


Tykkäsin siis molemmista enkä todella osaa valita suosikkiani. Vielä kun Longchamp tekisi naisellisia kauniita kameralaukkuja sopivalla hinnalla niin tämä tyttö olisi onnellinen. Sitä odotellessa...

Onko teillä muilla tätä ongelmaa? Kameralaukku on liian kameralaukkumainen vai onko teille ihan sama missä kannette kameraanne? Hulahtaako se laukkuun kenties ilman mitään suojaa?

Hyväää lauantaita!I got two wonderful camera bags to test. First one is just to take it with me to a bigger bag. Keeps my camera safer. Second one is actual bag that fits my camera as well as my wallet. I'm so happy I could test these ones. When you have a chance to test something before you byi it? For real? Loved both of these and I'm happy to be able to test them.

Hope you are all well!

14 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä laukkuja ja ei ollenkaan kameralaukkumaisia. Itselläni on Canonin järkkäri ja pokkari. Järkkärille on laukku, jossa säilytän sitä ja laukun otan myös mukaan silloin kun ihan oikeasti lähden kuvaamaan ( siis kuvaan jotain ihan muuta kuin blogikuvia ), muuten jos otan kameran mukaan niin sujautan sekä järkkärin että pokkarin käsilaukkuuni eli useinmiten Speedyni, jonne mahtuvat hyvin enkä ole sitä ongelmaksi kokenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen erityisen ihastunut nyt tuohon valkoiseen pussukkaan. Sen saa niin nopeasti sujautettua mukaan. Minulla kun ei pokkaria enää ole vaan tuolla minijärkkärillä menen.

   Olen vähän vainoharhainen sen kanssa, että kamerani ei hajoa, sen takia halusin sen ympärille edes tuollaisen pussukan. Vähän pehmustetta raukalle sinne lompakon, kalenterin ja mahdollisesti vielä eväsrasian väliin :)

   Poista
 2. Kivan näköisiä. Mulla kulkee päivittäin pieni kamera mukana käsilaukussa sellaisenaan, parempi olisi se aina laittaa johonkin pieneen suojapussiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussukkaa minäkin kaipasin, Kotinörtti on ehkä pelotellut minut sen kanssa, että pitää olla suojajutut elektroniikalla :D Valkoisen suojapussin etu oli se, että se löytyy ja ainakin omaa silmääni muotoilu miellyttää myös :)

   Poista
 3. Tulipas tämä postaus hyvään aikaan, olen nimittäin juuri etsimässä omalle kameralleni jotakin suojaa. Yleensä kamerani kulkee laukussa ihan ilman mitään koteloita tai pussukoita, mutta hieman "pelottaa" sen puolesta varsinkin silloin kun mukana on iso laukku, jossa kamera poukkoilee koko ajan ympäriinsä ja törmäilee muihin tavaroihin... Molemmat uudet kameralaukkusi ovat kivoja, mutta tykkään enemmän tuosta valkoisesta; se sopisi varmaan omaankin käyttööni. Kivaa lauantaita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toivottavasti sopiva löytyy ja ihanaa, että tästä on hyötyä! Minä pelkään ihan samaa, että hajotan kamerani kaikkien tavaroiden keskellä laukussa. Tuo valkoinen pussukka on huippu, ruskea vapaalle hyvin toimiva :)

   Aurinkoista lauantaita! :)

   Poista
 4. Those look like really great camera bags! Especially because it's very important to have a good camera bag!

  callmemaddie.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That's so true! It is important, since at leat I think, cameras are not cheap :)

   Poista
 5. Periaatteessa ei ole sama, että missä kameran kantaa. Mä kyllä haluaisin jotain vielä kauniimpaa kuin mulla nyt on, mutta en ole vielä törmännyt siihen oikeaan... Nyt joskus saattaa digijärkkäri ikävä kyllä sujahtaa kassiinkin... Vaikka tiedän, että saisi, mutta, mutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oikean löytäminen on joskus kyllä haaste itsessään. Toivotan siis onnea sen kanssa. Vai saisitkohan sinä käsistä kätevänä tehty itse ta muokattua olemassa olevaa? :)

   Poista
 6. Nyt olen aika tyytyväinen pariin nättiin käsilaukkuun jotka olen löytänyt. Ne ovat jotenkin tukevia, että voin sujauttaa ison järkkärin sisään ja se pysyy siellä suojassa. On minulla yksi Gollakin, mutta sitä kannan mukana yleensä vain kuvausreissuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan katsella sitä käsilaukkua, jotenkin vaan haluan kunnon pehmusteen, no edes pehmustetun pussukan kameralle. Ehkä hieman suojeleva sen kanssa olen kyllä :)

   Poista
 7. Varsinkin tuo valkoinen, sairaan hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, eilisen käytön jälkeen kuinka kätevästi se solahti pienempäänkin laukkuun niin kyllä ehdottomasti haluan sen lunastaa itselleni :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!