14.3.2013

New from House.

Mainitsinkin Turun reissun jutuissa (täällä ja täällä) että menin ostamaan Wikkeltä itselleni uuden mekon. Wikke on siis näin suomeksi Sokos, käsittääkseni turkulainen termi jumittunut itselläni käyttöön kiitos siellä asuvien termin käyttäjien. Pidän suuresti Sokoksen omasta House-sarjasta. Perusvaatteita, joista tällä kertaa mukaan tarttui vain yksi. Olisihan siellä taas ollut pinoittain kivoja kauluspaitoja, mutta en mitenkään saanut perusteltua mahdollista tarvetta uudelle siniselle kauluspaidalle vaikka se niin kauniilta näyttikin.

Sen sijaan tämä neule mekko tarttui mukaani. Kyllä joo, se mainostettiin mekkona. Itse ainakin totesin sen olevan sen verran lyhyt, että kapealahkeiset housut se kyllä allensa vaati. 100% puuvilla materiaalina on lämpöinen, mutta ei kuitenkaan liian säiden (toivottavasti!) kohta lämmetessäkin. Kaikkineen siis kiva uusi hankinta ja kuka olisikaan arvannut, että samalla sinisellä mennään kuin nyt tuosta tammikuusta saakka on tunnuttu menevän. No minä ainakin, heti iskin tähän silmäni nimittäin ja juuri värinsä perusteella. Tämmöinen minun näköiseni vaate kuten Kotinörtti asian ilmaisi.

Asiasta vallan muihin, kun täällä mainitsin Fazerin sivujen antaneen väärän kellonajan ja saatuani vaivoin kirjoitettua asiallisen palautteen nälän takia. Noh, tiistai aamuna odotti mailissa todella hyvä ja asiallinen vastaus. Kaikin puolin hyvä mieli, siellä klaarattiin kyllä nälkäisen asiakkaan palautteeseen vastaaminen asiallisen hyvin.

Onko House-sarja teille tuttu?
Hyvää torstaita!

P.S. Hyvänen aika miksi mun tukka menee jokaiseen mahdolliseen ilmansuuntaan kuvissa! Ainakin sain hyvät naurut näitä astetta rankemmat työpäivän jälkeen otettuja kuvia katsoessa.


Mekko/Dress: House (Sokos)
Pusero alla/Blouse under: Mexx
Farkut/Jeans: Your's
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot

I got a new dress from Sokos (finnish departmentstore) on Saturday. It's their own line. They make quite lovely basic clothing and this dress got my eye. Well, it's too short for me, but it works with jeans I think. Basicly same ol blue as it has been since January, but I don't think it's a bad thing. After all my style is quite classic and so is this dres as well.

What do you think? Hope you are all well!

20 kommenttia:

 1. Kiva on mekko/tunikasi. Tuo punainen raita tuo kivaa asennetta siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Tuskin olisin puhtaasti tumman sinisenä sitä harkinnut, raidat ilahduttivat itseänikin.

   Poista
 2. Itse en ole House-sarjaan tutustunut. Ajattelin muuten kun luin tuon kysymyksen, että tarkoitat sitä telkkarisarjaa. :D Aika lyhyt tuo mekkona olisi, mutta housujen kanssa kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Telkkarisarjakin on hyvä, kenties jopa parempi kuin vaatesarja :)

   Joo ei tuota kyllä mekkona käytä, en minä ainakaan :)

   Poista
 3. Kylläpäs olet taas löytänyt niin itsesi näköisen vaatteen. Nyt mä taidan kävellä Wikkelle lounastauolla huomenna ja sovitella tuon ihan samaisen mekon/tunikan - jos et pistä pahaksesi?
  House -mallisto on tuttu - minulla on muutama paitapusero ja ainakin yksi neuletunika tuosta mallistosta. Edullisia perusvaatteita, joilla on aina käyttöä.
  Ihanaa loppuviikkoa sinne - täällä paistaa aurinko armas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! <3 Ihmeessä sovittamaan, sinisten lisäksi oli beigejä myös tarjolla. Paitapuseroita ja t-paitoja itselläkin tuosta, hyvin ovat käytössä kestäneet.

   Täälläkin helottaa, joutui aurinkolasit kaivamaan ratintakana että näki eteensä! Hyvää loppuviikkoa teille kaikille!

   Poista
  2. Mustakin mekoksi aika rohkea, mutta tunikana tykkään.

   Poista
  3. Sitä kyllä, noin vesirajat eivät ole makuuni. Annu tuossa ehdottikin, että koko mekko sanana pitäisi määritellä uudelleen. Siitä kyllä samaa mieltä :)

   Poista
 4. Tosi kiva! Pitääkin tutustua paremmin tuohon sarjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minusta ainakin hyvä ja käyttökelpoisia perusvaatteita :)

   Poista
 5. Näyttää sun päällä tosi hyvältä, itsekin tuota kokeilin, mutta ei ollut noin kivan näköinen mun päällä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyhpah, ihan varmasti oli nätti sun päällä myös :)

   Poista
 6. Ihanan raikas, ja punainen raita tuo kivaa kontrastia. Hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Merihenkisyydellä mennään, itsekin ilahduin ostoksesta kyllä. Ei näitä ihan joka päivä tule kuitenkaan vastaan :)

   Poista
 7. Kivan näköinen "mekko"... Musta tuntuu että sana mekko tarvitsisi uuden määrittelyn? Harvoja "mekkoja" pystyy pitämään pelkkien sukkisten kanssa ;)
  Aurinkoa ja iloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu! No niin pitäisi määritellä, tämäkin mekko sellainen, etten todella pitäisi sukkiksilla pelkästään, sen verran vesirajassa mennään :)

   Aurinkoista loppuviikkoa sinne myös!

   Poista
 8. Ihan juuri sinun asusi!

  Wikke on minullekin tuttu, Turussa oli Sokoksen sijaan Wiklund aikanaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Näin päättelin, että talo itsessään on Sokosta vanhempi :)

   Poista
 9. Todella kaunis mekko ja sopii tyyliisi hyvin ! En olisi huomannut mitään hiuksissasi jos et olisi erikseen maininnut asiasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Niinhän se monesti menee, että itse huomaa asioita, joita muut eivät huomaa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!