Oh it's blue... and brown!

Taisinkin vasta eilen sanoa, että on ruskea kausi menossa vaan katsotaanpas mitä maanantaina valikoituu toimistoon päälle? No beigeä, ruskeaa ja sinistä. Koetin oikeastaan piristää kokonaisuutta tuolla sinisellä. Mukaan pääsivat myös uudet korut jotka tein sunnuntaina. Sekin hyvä puoli näissä aavistuksen hiljaisemmissa viikoissa on, että kerkeää harrastamaan kädentaitojakin välissä. Korut ovat niinsanotusti myönnytykseni kevään mintun vihreälle. En ole mikään sen värin ystävä vaatteissa, en itseni päällä ainakaan, mutta nämä korut sen sijaan olivat mielestäni vallan sopivat kevään juhlistamiseksi. Tuommoiset ehkä vähän herkemmät ja söpömmät (?).

Onko mintunvihreä teille millainen väri? Mielellään päälle vai ei mistään hinnasta? Olen itse ainakin vähän arka eri vihreitä kokeilemaan, jos se tästä lähtisi liikkeelle?

Hyvää torstaita, viikko jo voiton puolella!

P.S. Koruista tuli mieleeni, että haluan pyytää anteeksi blogin arvonnan voittajilta. Korut selvisivät postilaatikkoon saakka vasta eilen illalla. Sen verran lahopäinen bloggaaja siis täällä, että valuivat korut ja lähetystarvikkeet keittiön pöydällä liiankin kauan. Nyt on kuitenkin ryhtiliike tehty ja matkalla ovat. Pahoittelut vielä, että tämä kesti näin kauan.

Pusero/Blouse: Esprit
Vyö/Belt: Esprit
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Laukku/Bag: Longchamp
Huivi/Scarf: Mulberry
Korut/Jewelry: Self made

I told yesterday I've worn a lot of brown after a lot of blue... well I had them both on on Monday. That's me, two of my favourite colours at the moment. I also made some new jewelry on Sunday, just a hint of spring with that mint green colour. What do you think?

Hope you are all well!

Kommentit

  1. Söpön korun olet tehnyt. Mintunvihreä kuuluu periaatteessa no-no väreihin.. Mutta kyllä se vaan keväisin näyttää oikein kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu! Juuri totesin eilen työkaverille, että mikä ihme mua vaivaa keväisin kun halajan ympärilleni mintunvihreää ja vaaleanpunaista, värejä joista kummastakaan en pahemmin välitä. Tulimme siihen tulokseen, että aivoni menevät sekaisin auringon esiin tulosta :)

      Poista
  2. Ihana asu :)! Nuo sävyt ovat niin...ah, i h a n i a!! HYvin sopivat sinulle! Ja käsikoruhan on hieno, viimeistelee kyllä asun!

    Kivaa työpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Kyllä ne vaan ovat kivat värit kaikkineen, itselleni tällä hetkellä kovasti mieleen :)

      Hyvää työpäivän jatkoa sinne myös ja kivaa iltaa!

      Poista
  3. Toihan on ihan mahtavaa, että jos ei ole johonkin asuun sopivia koruja, niin siitä sitten itse tekaisee mieluisat. Ei pöllömpää :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä... paitsi että siihen jää koukkuun ja sitten tekisi mieli tehdä joka päivä uudet :D

      Poista
  4. Minun mielipiteeni mintusta on varmaan käynyt selväksi :D Sen verran vouhkaan joka toisessa postauksessa siitä :) Ja edellispäivänä hain maalisävyjäkin kaupasta seinälle vertailtavaksi... O-ou!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tykkäisin mintusta, en vaan koe, että se itselleni sopii. Tarttis varmaan opetella :) Oh, maalattujen seinien kuvia odotellessa siis.

      Poista
  5. Ihana väriyhdistelmä. Toimiva. Toi sun rannekorusi on NIIN kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Koru on ollutkin koko viikon mukana, ihastuin itsekin siihen :) Tietysti ihan hyvä kun näitä itse itselleen tekee ;)

      Poista
  6. Tosi hyvin sopivat nuo värit yhteen, ja sinulle tietty :)
    Kaunis rannekoru! Minun äitini harrastaa myös korujen tekemistä, hän aina minullekin niitä "tilauksesta" tekee kun itse olen liian kärsimätön siihen pieneen näpertämiseen.

    Minä tykkään mintunvihreästä kovasti, hankin jo taaperollekin mintunvihreät farkut kevääksi niin voidaan sitten olla sävy sävyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Minä jaksan taas näpertää pientä jos se myös valmistuu samantien. Sen takia käsityöt ovatkin itselleni kauhistus kun eivät ole samantien (tai edes parissa tunnissa) valmiit :)

      Ihanaa! Kuulostaa ihanilta ja kuvia näkisin mielelläni :

      Poista
  7. Ihana koru, olet taitava!Eikä haittaa pieni viivästyminen palkintokorujen kanssa...hyvää kannattaa odottaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! Hyvä että ei pahemmin tuota pettymystä, en ihan tiedä miten sitä muka ei saa aikaan vietyä kirjeitä postilaatikkoon mutta näemmä se on hyvinkin hankalaa :D

      Poista
  8. Oi, mintunvihreä kuuluu mulle niihin ysäriväreihin, jotka on no-no edelleen, vähän samaten kuin sellainen lohenpunainen ja persikka ;D

    Kauniilta näyttää vaaleansininen ja beige yhdessä! Itse olen myös löytänyt tuon vaaleansinisen parin vuoden aikana ja se näyttää raikkaalta sekä talvella, että kesällä valkoisen kanssa!

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä mintunvihreä kuulostaa ysäriväriltä nyt kun samaan lauseeseen laitettiin lohenpunainen ja persikka. Kaikki myös liian hailukoita värejä omaa naamaani vasten.

      Sinisen ja beigen eri variaatioita on tässä tullut pidettyä päällä kyllä tiuhaan tahtiin, toimiva yhdistelmä :)

      Hyvää viikonjatkoa!

      Poista
  9. Ruotsin Ellessä oli kuumimmat trendit ja mintunvihreä oli ykkösväri, ihana koru!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi! Se on kaunis ja omaankin mieleen suuresti. Olenpahan ainakin korujen suhteen muodikas siis :D

      Poista
  10. Värit sopivat kauniisti yhteen ja sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Alma! Ne ovat muodostuneet semmoisiksi turvaväreiksi kyllä tässä :)

      Poista
  11. Saat anteeksi;) - minähän voitin niin kauniit korvikset, että jaksan kyllä odottaa! Ja voit taivas - tuo rannekoru on kertakaikkisen kaunis.
    Ihanaa naistenpäivää sinulle, ihana nainen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tulossa ne ainakin ovat, kovasti toivon että posti saisi ne teille kaikille jo täksi päiväksi, mutta saattaa mennä maanantaillekin :) Oikein kaunista ja hyvää naistenpäivää myös sinne Ihanalle! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!