Preppy one.

Perjantaina asukokonaisuuteen vaikuttivat useammatkin seikat: Ulkona vallitsi pakkanen joka ei kannustanut ohuisiin sukkahousuihin ja mekkoon joista olin vielä edellisenä iltana haaveillut. Samassa kokonaisuudessa pitäisi viipottaa koko päivä menemään, illalla myös illanistujaisissa joten sen pitäisi olla mukava päällä. Niin ja tarttisihan sen kokonaisuuden olla kiva noin töissäkin. Päälle valikoituikin sitten ainakin omaan silmääni varsin preppy-kokonaisuus. Tämä kesti mukana kyllä hyvin koko päivän ja pakkasesta huolimatta oli ihan lämminkin.

En kovin usein tällaista preppy-tyyppistä kokonaisuutta (kai?). Lähinnä kaiketi siksi, että olen hirveän huono jotenkin yhdistämään neuleita ja kauluspaitoja. Tämä Tallinnasta ostettu Hilfigerin neule osoittautui kuitenkin varsin oivalliseksi ja v-kaula-aukko sopivaksi yhdistellä. Minullahan siis on näitä perusneuleita kyllä, mutta tämä taitaa olla ainut jossa on v-kaula-aukko. Mitähän näidenkin kanssa lienen ajatellut? Ehkä toisenkin voisi jossain vaiheessa hankkia, ei kuitenkaan millään kiireellä, varsinaista tarvetta ei oikeastaan ole. Koetan muistaa tämän jatkossa myös...

Neule/Knit: Tommy Hilfiger
Pusero alla/Blouse under: Your Face
Housut/Trousers: H&M
Saappaat/Boots: Evans (Dublin)
Laukku/Bag: Longchamp

"Ostolakko" on siis sujunut oikeastaan paremmin kuin odotin, jos ei lasketa innostusta ostaa helmiä niin olen pysynyt mielestäni ihan kohtuudessa. Täällä mainitut kevättilaukset saapuivat ja H&M:n tilauksesta pidin kaikki. Vaikkakin tuo neulemekko saattaa sitten kuitenkin joutua kirpparipinoon, se on kuitenkin niin henkäyksen ohut, että ei meinaa mitenkään säilyttää ryhtiään (ja rullaantuu takapuolen kohdasta ikävästi kun kuitenkin istumahommaa teen). Kurjaahan se on, mutta ennemmin myyn pois enkä mieti rahallista tappiota siinä välissä kun säilyttäisin kaapissani. Turkoosi huivi osoittautui ihanan isoksi, mutta toistaiseksi se on pellavaisena vielä liian viileä noita villaisia huiveja korvaamaan. Sifonki puseroa olen pitänyt muutaman kerran ja se on kyllä todella mieleeni. Baltsut luonnollisesti odottavat vielä käyttöään.

Myös Elloksen jakut saapuivat, sininen lähti takaisin palautukseen valkoisen istuessa kuin valettu. Jännää sinällään, koska olivat samaa mallia ja kokoa ja sininen ei istunut ei sitten niin ollenkaan. Valkoinen odottelee vielä kivempia kelejä, mutta kaikin puolin mieleinen se kyllä on. Valkoinen Longchamp on vielä ostamatta, jäin jahkaamaan että haluanko sittenkään kun kerran yksi valkoinen laukku kesäksi on jo hankittu (joulukuun puolella). Siirsin siis hankintaa ennen kuin olen ihan varma.  Tallinnasta sitten ostin tämän neuleen ja kaksi huivia (mihin sitä tiikeri raidoistaan pääsisi, huivit ovat suurin heikkouteni). Niistä sininen on kuten H&M:nkin huivi pellavainen joten vielä liian viileä. Silkkistä onkin tullut jo pidettyä sisätiloissa ja jatkossa vielä varmasti enemmän myös ulkosalla.

Lopulta shoppauksien vähentäminen ei ollut niin haasteellista kun olin ajatellut etukäteen. Kunnon vaatekaappien siivous purskahdus tarkoitti sitä, että nyt näen vaatteeni ja tulee ehkä keksittyäkin enemmän vaihtoehtoja niistä. Tämä nyt ei tokikaan tarkoita, ettenkö kokisi "Mulla ei ole mitään päällepantaa" kohtauksia aina aika ajoin, mutta ehkä muutama vähemmän kuin tupaten täyden kaapin kanssa. Tällä siis mennään täällä päässä, saa nähdä miten Turuun reissulla lompako kärsii.

Rentouttavaa ja Aurinkoista sunnuntaita!

From carpark at office. I love those old trees.

Here is a photo on my office outfit from Friday. Quite preppy one I think. It was a great one to wear all day, did not get cold and it looked good in the evening as well. I'm also quite proud of my self, I've managed not to shop that much lately. I used to shop so much, if not every day then at least every week. Now that I have cleaned my wardrobe (I can actualy see what I own) it's so much easyer. Offcourse I still shop, but not that much and for that I congratulate my self. 

Have a great Sunday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Nuo Hilfigerin perusneuleet on tosi kivoja ja hyvälaatuisia moneen menoon! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin näin ensikokemukselta se tuntuu oikein hyvältä. Hiljalleen sitten lisää :)

      Poista
  2. Hyvin sopii sinulle myös tuollainen preppy-tyyli ! Neule näyttää todella kivalta, itse tykkään enemmän juuri noista v-pääntie neuleista.

    Aurinkoista sunnuntaita Dahlia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä miten ei ole enempää noita tullut ostettua kuin tuo yksi, kovin kätevä se ainakin on :)

      Hyvää sunnuntai-illan jatkoa!

      Poista
  3. oo I love thus preppy look!
    you look lovely!

    http://www.candyliquor.co.uk
    UK High Street Fashion
    xoxo

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan kovin nätti :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!