Saturday one.

No johan sitä tässä ollaankin keskiviikossa menossa, mutta kokonaisuus näytti kuitenkin tältä noin lauantaina. Menossa oltiin ystävien tupareihin, joissa vietettiinkin oivallinen ilta. Tarvetta ei kuitenkaan ollut millekään erityisen fiinille vaan omassa päässäni lähinnä halusin, että voisin näyttää nätiltä. Päädyin sitten tällaiseen vaihtoehtoon vaateuksen kanssa eli ruskeassa mentiin. Mikähän siinä on kun tämä ruskea kausi iskee aina vaan uudelleen ja uudelleen. En ole pitkiin aikoihin, juhlia lukuunottamatta, pukeutunut koko mustaan, mutta näihin ruskean sävyihin jaksan verhota itseni. Ehkä tämä on vasta reaktio sille taannoiselle siniselle?

Siinä missä viime viikkolla oli kamala kiire ja menossa oltiin aika kirjaimellisesti aamusta iltaan, niin tällä viikolla olen voinut rauhassa keskittyä kävelyihin ja kotona ruuan laittamiseen sekä muuhun vastaavaan. Viikonloppuna on edessä reissu Turkuun, mutta muuten suuremmin ei ole menoja tiedossa ja hyvä niin. Loogisestihan seuraava viikko onkin sitten taas kiireinen. Koskahan sitä osaisi jaksottaa edes vähän menojaan? Onko teillä samaa ongelmaa eli että kaikki kasaantuu?

Näistä lauantain kokonaisuuden tunnelmista kuitenkin vallan mainiota keskiviikkoa!


Pusero/Blouse: H&M
Neuletakki/Cardigan: Esprit
Vyö/Belt: Esprit
Hame/Skirt: Esprit
Kengät/Shoes: From Turku
Huivi/Scarf: Mulberry
Laukku/Bag: Tommy Hilfiger

After quite fast week last week it's been really great just to go to office and then home. I've got some time to make proper food and other home stuff, enjoy my self. It also seems that I have found brown ones again. After wearing quite much of blue. This outfit was worn on Saturday toa friends house warming party. I wanted to wear something nice and I think I nailed it with this one.
Have a great Wednesday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Tosi nätti hame, tyttömäinen ja hauska :)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä oletkin nättinä!
    Kivaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
  3. Kiva look, toivottavasti iltakin oli onnistunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amanda. Ilta oli oikein onnistunut vaikka lumituiskussa sitten kotiin ajaminen aiheuttikin jännitystä :)

      Poista
  4. Ihana mekko. Kiva kokonaisuus ;)

    VastaaPoista
  5. Kiva kokonaisuus ja hyvin tuo ruskea sinua pukeekin, se tuo lämpöä ja maadotusta tuon sinisen viileämmän ja kai analyyttisenkin kauden jälkeen, onhan se sininen ajattelijoiden ja taiteilijoiden väri, taivaan väri myös, sehän edi sti mukavasti luovuuttasikin ja tämä kommunikointisikin näihin blogeihin mitä nyt vähän lueskelen, on ihailtavan kiitettävää. Jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) En ole värejä itse tavannut noin ajatella, päälle pukenut vain aamulla sen, mikä silmää miellyttää, viime aikoina sinistä, ruskeaa tai niiden yhdistelmää. Kiitos kauniista sanoistasi.

      Poista
  6. Todella kiva, aika tyttömäinenkin asu!

    Oli myös mielenkiintoista lukea muutama postaus sitten harrastuksestasi. Omien postausten lisäksi en ole ehtinyt kauheasti viime aikoina kommentoimaan mutta varmaan myöhemmin palaan kommentoimaan siihen postaukseen kun aikaa riittää enemmän:0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tyttömäisyyksiin on joskus hyvä palata, kivaa vaihtelua "perus tyyliini".

      Mukava kuulla, että sillekin postaukselle riittää lukijoita, tottahan sitä myöhemminkin saa kommentoida ja kysellä jos aikaa liikenee :)

      Poista
  7. Aivan ihana tuo Hilfigerin laukku! Olen itsekkin katsonut Sokoselta tuon merkin laukkuja. Tekisi mieli ostaa yksi sellainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anette! Se on kyllä kaikin puolin hyvä ja olen tyytyväinen siihen, tavaraa mahtuu vaikka kuinka ;)

      Poista
  8. Sinulle sopii hyvin ruskea ja luonnonvalkoinen. Kaunis asu ja tykkään kiilakorko saappaistasi.
    Mukavaa keskiviikko iltaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Saappaat ovat (kuvista varmaan huomannutkin) tämän talven suosikkini.

      Oikein hyvää torstaita!

      Poista
  9. Tyylikäs leidi siellä taas! Katsoin vaan kuvat, kun oon ihan silmät ristissä mut pakko oli tulla tsekkaileen sun blogiakin taas loman jälkeen! Tämä arkeenpaluu on aina jotenkin takkusta ja parempi ois mennä jo nukkumaan. Kivaa viikon jatkoa sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! <3 Myös pelkät kuvat saa katsoa, ei tuossa pahemmin asiaa mukana ollut. Tsemppiä lomalta paluuseen ja hyvää viikon jatkoa! <3

      Poista
  10. Tosi kiva asukokonaisuus, tykkään! :)

    Mitenköhän se aina menekin niin, että on joko liian paljon puuhaa, tai sitten ei yhtään! Missä on välimuoto? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! <3

      Miten tähän vastaaminen on hukkunut kokonaan! Pahoittelut, ajattelin vastanneeni tähän jo :) Täällä ainakin vaikuttaa siltä, että tällä viikolla saa taas paahtaa kunnolla :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!