Spring favourites.

Minä kyllästyn nopeasti väreihin, yhtä nopeasti haluan sen tietyn värin takaisin vaatekaappiini. Niin tapahtui kevään suosikilleni turkoosille myös, tosin vain hyvin lyhyeksi aikaa. Tällä viikolla oli aika kaivaa jälleen turkoosia esille ja yhdistää se toiseen kevätsuosikkiini eli raitoihin.

Illalla iski sitten vielä väkerrysinto ja tein korut, jotka sopivat kokonaisuuteen. Facebookissa nämä olivatkin jo esillä. Turkoosia, raikasta ja keväistä... jonka päälle sitten vedettiin pitkä villakangastakki ja paksut talvikengät jalkaan ja pipo päähän. Niitä ei onneksi tarvinnut kuvauttaa, samat päivästä toiseen.

Vitsit kun jännitän tätä iltaa, töiden jälkeen suuntaan lukijailtaan Iso-Roballe ja paljon tuntemattomia ihmisiä. Jännittää kyllä suurissa määrin, minä kun olen tämmöinen jännittäjä.

Onko teillä värikausia? Ensimmäisellä hetkellä se on tämä väri ja sitten seuraavalla joku ihan muu?

Hyvää keskiviikkoa!


Jakku/Blazer: H&M
Paita/Blouse: YourFace
Housut/Trousers: H&M
Huivi/Scarf: H&M
Laukku/Bag: Longchamp

On the other day it was time for some stripes and spring colours in form of scarf. I also made some new jewelry in the evening, inspired by that lovely colour scarf. Photos were taken inside, the wind was absolutely freezing outside. But all and all, simple outfit with all my spring favourites: stripes and different blues.

Have a great Wednesday and hope you are all well!

Uudet korut/New jewelry: Self made

Kommentit

  1. Kauniit ja ihanan väriset korut. Mukavaa iltaa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Tuo sininen ja turkoosi taitaa nyt tunkea läpi itselläni joka paikassa ;)

      Poista
  2. Minulla on aina värit matkassa, enemmänkin voisin sanoa että välillä tulee mustia kausia, kun ei jaksakaan pelleillä värien kanssa. Upean sävyinen turkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pukeudut niin ihanan värikkäästi. Totesinkin Preferitan blogin puolella, että tällä hetkellä minun musta-valkoiseni taitaa olla ruskea-sininen kaikissa eri sävyissään. Turvallisen värisiä juuri nyt, ehkä sulavat lumet tuovat mukanaan jotain muuta :)

      Poista
  3. Ihanan pirteää! Mukavaa päivää ja kiitos vielä ihanasta blogistasi : )!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi! Oikein aurinkoista ja hyvää päivää sinnekin, kiitos itsellesi inspiroivasta ja hyvää mieltä tuovasta blogista! :)

      Poista
  4. Kauniit korut olet tehnyt taas! Kiva, kun osaa itse valmistaa korut jotka sopivat asuun kuin asuun!

    Ja pöh, älä mitään jännittele! Huikean kivaa nähdä illalla ja hypistellä porukalla kaikkia kevään uutuuksia! Nähdään illalla ihanainen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä blogger oli saanut tänne aikaan kolmeen kertaan tämän saman kommentin. Jännä laite. Osasin sentään minäkin tekniikan "ihmelapsi" poistaa kaksi niitä kadottamatta kolmatta :)

      Kiitos. Visioita eri koruihin olen saanut viime aikoina enemmänkin, ihan erikseen tälle päivällekin tein uudet. Oho :D Pitänee alkaa tekemään lahjaksi, on "ihan vaan muutamat" jo kotona :)

      Kyllä minä vähän jännitän aina, työkaveri totesikin, että tietenkin jännität, sehän on kun menisit nettitreffeille. Uudet ihmiset on aina uusia ihmisiä :)

      Poista
  5. Aivan ihanat nuo korut! Ja raitajakku on myös upea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Raitajakku oli viime kesänä H&M:n alelöytö ja hyvin ahkerasti sen jälkeen käytössä myös.

      Poista
  6. Ihana raitableiseri ja todella hienot nuo korut. Tuo korujen väritys on kivan raikas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta. Korujen helmien tilaus oli melkein vahinko, onneksi tuli tilattua :)

      Poista
  7. Kauniita koruja oletkin taas saanut aikaiseksi. Ja muutenkin olet niin freesin näköinen! Hauskaa iltaa tänään teille kaikille - voi, kunpa oisin saanut olla mukana...mutta aina ei voi voittaa!
    Aurinkoa kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Kuvat ovat maanantailta, silloin vielä onkin viikonlopun jälkeen freesi olo ;)
      Aurinkoista viikon jatkoa!

      Poista
  8. Kyllä, kyllä mitä elämä olisikaan ilman värejä. Tuo raitableiseri ja turkoosi tosi upea uhdistelmä, turkoosi kaulaliina auttaa avautumaan ja ilmaisemaan reippaammin itseä, ihan totta. Muuten sinulle, ihana morsian siellä, hankippa avuksi ujouteen Bach:n kukkatippa Rescue remedy, se vie turhan jännittämisen, palauttaa sinut ihanaan Itseesi, tätä täytyy olla kotona saatavilla kaiken varalta, matkoilla missä vain, aina voi tulla yllättävää kohellusta, paniikkia ja turha hätäilyä tai paniikinpoikanen ja kas muutama pisara tätä vedessä auttaa hetkessä. Espoossa varmaankin on Tapiolan tai Sellon Lifessä, voi olla Espoonlahden YrttiKipparissakin. Aurinkoista viikonjatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Pitää perehtyä tippoihin ajan kanssa. Olen oppinut elämään jännittämiseni kanssa, olen ollut tällainen "aina". Mahan kanssa jännittäjä :)

      Poista
  9. Turkoosi on kaunis väri, kun sitä ei ole liikaa. Huivi ja samansävyiset korut ovat tosi kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Minä olen sellainen turkoosin suurkuluttaja :D Tahtoisin löytää turkoosin mekon, mutta vielä on etsinnässä, kauniin kesäisen.

      Poista
  10. Anteeksi tyhmyyteni, onko siis joku blogiin liittyvä lukijailta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tyhmyyttä kysyä vaan jättää kysymättä :)

      Ei siis omaan blogiini vaan tästä lukijaillasta puhun: http://www.muotisalonki.com/2013/03/kutsu-sinulle-ke-2032013.html

      Poista
  11. Wow, wow, wow... ihanaa turkoosia... upeat korut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi on kyllä niin tämän hetken mun väri! Siis sen sinisen ja ruskean lisäksi ;) Ja Kiitos, korut ovat olleet aktiivisesti käytössäkin jo.

      Poista
  12. Turkoosi on niin ihanan raikas väri. Värikausia on mullakin ja silloin esim. kaupoissa katselen vain tiettyä väriä ja jos en pitäisi varaani, olis kohta vaatekaappi täynnä samanvärisiä vaatteita .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama täällä! Tämän takia varmaan vaatekaapissa on riittävät määrät sinistä ja raidallista, niihin kun ihastus on tällä hetkellä vallan suuri :)

      Poista
  13. iao...Great Outfit...You Look so Classy, Fabolous!
    Cheers
    best
    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dear! I love that outfit as well! All the best dear! <3

      Poista
  14. Itselläni on myös tämä raidallinen H&M jakku, ostettu viime vuonna ja viime viikolla oli 1. kertaa päällä. Oli raikkaan näköinen ja kun raidat taas muotia niin olemme tehneet loistavan ostoksen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!