Sunday in Turku.

Tämän tekstin alku pääsi karkaamaan jo sunnuntaina puolivalmiina hetkeksi esille, pahoittelut siis siitä töppäilystä. Tässä kuitenkin valmiina.

Tahtoisin sanoa, että reissu oli täydellinen, mutta ei se ihan ollut, sunnuntai aamuna nimittäin kohtasimme informaatio-ongelmaan. Nettisivuilla sanottiin Stockmann Buffetin brunssin aukeavan kymmeneltä. Minä tietenkin peilaten Helsingin Kluuvikadun Fasuun halusin olla viimeistään puoli yksitoista paikalla niin kiirehdin menemään. No ei se kyllä ollut ihan niin. Palautetta asiasta on kyllä laitettu, sain jopa nälkäisenä ja kahvittomana kirjoitettuna asiallisen kommentin siitä, että miksi sivuja ei ole päivitetty. Vaati muuten aavistuksen itsehillintää. Onneksi tuttavapariskunnan kanssa jutellessa odotteleminen meni varsin rattoisasti.



Brunssi maksoi (ainakin meidän käydessämme) 12€/hlö ja oli ainakin omasta mielestäni ihan kattavan oloinen. Kotinörtti tosin totesi makkaroiden ja pekoneiden jne. hotelliaamiaisilta tuttujen elementtien puutteen. Silti kumpikin saimme vatsamme täyteen. Leipää monine lisäkkeeineen ja salaatteja oli varsin riittävästi, hedelmiäkin vallan sopivasti. Kaiken itselleni ainakin kruunasi lettujälkkäri lusikkaleipien ja ihanien macaronssien kanssa. Täyttävyydestä kertonee jotain se, että oikeastaan loppupäivän aikana ei ruokaa tarvinnut kuin illalla kotona kevyt iltapala.



Täyttävän brunssin jälkeen siirryimme etsimään uutta täydellistä pikkumustaa ystävälleni S.lle. Hansaa pyöriskeltiin eessun taassun, mutta oikea löytyi vasta kun suuntasimme Turun suosikilleni eli Wikkelle. En ole koskaan onnistunut lähtemään sieltä tyhjin käsin pois ja siinä missä löysimme täydellinen pikkumustan (vieläpä -50% alesta) niin minä olin jo lauantaina omani löytänyt. House on Sokoksen oma sarja jolla on Turussa keskustan Sokoksella ilahduttavan suuri oma osasto ja tälläkin kertaa nappasin sieltä uuden neulemekon mukaani. Kaikin puolin sopivia perusvaatteita, sain oikein hillitä itseäni etten ostanut mitään mekkoa enempää, koska kauluspaitaa, neuletta ja hametta olisi ollut tarjolla kyllä.


Hetken torilla pyörinnän jälkeen (kuten allaolevista sunnuntain asukuvista voi päätellä) suunnistimme vielä toiseen Turun suosikkiini eli Skanssiin. Olen aina löytänyt Skanssista yhtä jos toista kivaa. Tällä kertaa kuitenkin koetin muistaa tarpeellisuuden tärkeyden ja vaikka harmikseni niin lompakon onneksi en Inglottia enää sieltä(kään) löytänyt. Matkaan tarttui sen sijaan kotiin suklaamunnille pieni kanakori Pentikiltä sekä Sinooperista vallan hellyytävä meikkipussi huulipunille ja huulirasvoille joita kannan mukanani työlaukussa. Sopii ainakin meikäläiselle tuo teksti ja kuva.


Neule/Knit: Tommy Hilfiger
Farkut/Jeans: Evans
Pusero alle /Blouse under: Esprit
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Laukku/Bag: Esprit
Huivi/Scarf: Mulberry

Skanssista nokka kääntyi kohti Espoota ja kotona oltiin kuudelta jo. Vaikka aikaa voisi viettää pidempäänkin, niin on ne aivot siitä lomamoodista kuitenkin saatava käännettyä arkimoodiin. Hyvä reissu kyllä jonka toivon pääseväni toistamaan mahdollisimman piankin. Kelikin oli mitä mahtavin!

Hyvää tiistaita!


On Sunday we had a bruch and some shopping. I just can't leave Turku with out finding something new. And I love that city for it!

It's already Tuesday, hope you are all well!


Kommentit

  1. Kiva shoppailu päivä ! Kuvat brunssilta näyttää tosi herkulliselta. Voisi olla kiva välillä käydä jossain toisessa kaupungissa viikonloppu lomalla, vaikka Helsingiisä tietysti on kaikkea, mutta jo mielen virkistyksen vuoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ainakin tykkään tällaisista kotimaan reissuista. Vähän shoppailua ja muuta, nähtävyyksiäkin. Turussa toki myös paljon ystäviä! <3 Totta kyllä Helsingissä on kaikkea, mutta jotenkin itse ainakin löydän mukamas paremmin muualta.

      Poista
  2. Ihanan keväisen näköistä kuvissa! Ja nyt iski pääsiäismunahimo. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä ihan mielettömän kiva keli! Vaikkakin tuuli oli kohtalainen.

      Noita suklaamunia... niitä ei ole enää noin montaa jäljellä ;)

      Poista
  3. Very nice place to visit!!
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. The food looks very yummy, looks like fun!

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
  5. Oih miten makoisia herkkuja.

    VastaaPoista
  6. Ihana brunssipaikka! Vaikka en olekaan macaronssien ylin ystävä, mutta nuo letut, aaah!

    Olen yrittänyt lähettää Sinulle Dahlia sähköpostia, mutta jostain syystä posti ei lähde sitten millään.. Olisiko Sinulla boxi täynnä.. No mutta, asiani koski meidän 20.3 lukijailtaa, ja ajattelinkin kysyä, että olisiko Sinulla kiinnostusta tulla käymään? Olisi tosi tosi mukava tavata Sinutkin ihan livenä, kun olemme jo niin tuttuja täällä virtuaalimaailmassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihana paikka, ihan varmasti uudelleen vielä mene. Kehuttava on myös, että sain ihanan vastauksen palautteeseeni, joten sielä klaarattiin homma kyllä kuntoon.

      Kiitos BW. Laittelinkin Sinulle mailia tästä alemmasta asiasta heti kommenttisi nähtyäni :)

      Poista
  7. Minä myös tykkään käydä Wiklundilla - se on kivasti lounaspatikoinnin varrella ja monen monta löytöä olen tehnyt esimerkiksi 2. kerroksen outletistä. Lisäksi Wiklundilta löytää kaiken helposti - verrattuna esimerkiksi Helsingin keskustan sokkeloiseen Sokokseen. Ja Skanssissahan minä poikkeankin melkein joka viikonloppu;)
    Tuo Sinooperista löytynyt pussukka on hauska - ja sopii sinulle!
    Aurinkoista viikonloppua sinulle ja Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en tällä reissulla päässyt edes sinne kakkoskerrokseen saakka. Kun olin kantanut puoli Housen osastoa sovitukseen totesin, että josko pysytään näissä :) Helsingin Sokoks vaikuttaa muuttuvan koko ajan, toki tilakin rajoitettua, mutta löytäminen on hankalaa kyllä :)

      Täällä kerrankin paistaa aurinko, eka kerta tällä viikolla!
      Oikein ihanaa viikonjatkoa teille ja kiitos vielä niin ihanista sanoistasi! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!