17.4.2013

All blue.

Tavarat hujahtivat eilen kirpparille, kovasti koetin vielä illalla katsella uutta vietävää ja muutama pusero vielä löytyikin. Samalla kun tänään järjestää kuntoon omat, niin voi laittaa muutaman lisää myyntiin. Nopeasti menivät, selvästi tekniikka hallussa niiden henkaroinnin kanssa jo Kotinörtin kanssa.

Kirpparin jälkeen odottikin sitten kotitreeni. Mapsi kirjoitti ainakin itselleni uudesta nettipalvelusta, jossa on ohjattuja tunteja. Minä taidan tuntea itseni sen verran hyvin, että vaikka tietenkin houkutti liittyä saman tien, niin päätin kokeilla ensin Youtuben tarjonnalla parisen viikkoa. Jaksaako kotona tuntien kokeilu innostaa vielä siinäkin vaiheessa. Hyvin tuli huhkittua 45min. Saatoin tosin olla aika näky heiluessani. Yhden kerran jälkeen siis hyvä näin, vierailin siis espanjalaisella tanssitunnilla, ainakin ohjeuskielestä päätellen. Onneksi liikkeet voi toistaa tämmöinen amatööri ihan kuvankin perusteella.

Vaatetuksessa on menty vain varmoilla valinnoilla, sinistä on tullut nosteltua kaapista käyttöön, alla esimerkki tästä (taas) sinisestä.

Sinisistä tunnelmista, lihakset "hippasen" hellinä hyvää keskiviikkoa toivottaen!


Jakku/Blaser: H&M
Pusero/Blouse: Esprit
Hame/Skirt: Esprit
Huivi/Scarf: Esprit
Saappaat/Boots: Evans
Laukku/Bag: Longchamp

On Monday it was blue. Safe colour for me and quite nice actually. I've been trying to get exercice back to my life, yesterday it was 45minutes on dance. Why is it so hard to start exercice again? Well, let's see what happens. Better late than never I think.

Have a great Wednesday and hope you are all well!

Someone just came in... Whoops!

12 kommenttia:

 1. You start little by little and your see that you'll soon get fitted!! ;-) I dance twice a week and I'm completely hooked to it!!
  BTW I LOVE your bag!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com.es/2013/04/how-do-you-wear-stripes-readers-looks.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I think you're right. I thik I will continue doing it.
   Bag is my favourite <3

   Poista
 2. Ihana yhdistelmä. Treenistä sen verran, että usein se pahin tuntuu vasta treenin jälkeen toisena päivänä, mutta hyvä sä.... treenaaminen on niin kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla on varmaan omituinen keho kun eilen tuntui ihan hyvältä, treenin jälkeen olin kyllä voimaton. Ehkä treenin jälkeen syöty lämmin iltaruoka auttoi palautumaan? :)

   Poista
 3. Kaunis! Se on vaan hyvä merkki kun lihakset ovat kipeät kuntoilun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tottakai. Sitä vaan löytää itsestään aina uusia lihaksia :D

   Poista
 4. Kaunis asu! Ja se on vaan hyvä, kun lihakset ovat kipeinä treenaamisen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niinhän se on, ne hellinä tuppaavat olemaan :)

   Poista
 5. Ihana asu! Nuo saappaat ovat kyllä aivan upeat. :) Kotona treenaaminen on kivaa, niin kauan kun jaksaa pitää rutiinin päällä - itse lipsuin, ja nykyään lähinnä lenkkeilen, koska se on a) ilmaista ja b) varmin keino, jolla saan perseeni ylös sohvalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Kotona treenaaminen sopii kyllä omaan aikatauluun paremmin. Lenkkeily ei ole mun juttu, mutta tanssiminen toistetaan tänään uudelleen :)

   Poista
 6. Hei hyvä! Netissä on noita treenivideoita vaikka kuinka paljon! Mä tykkään treenata myös kotona, vaikka se voi vähän hupaisalta näyttääkin, mutta so what! Pääasia että tulee hiki.
  Kiva asu ja hauska tuo viimeinen oops kuva =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sieltä tuli "muutamaa" vaihtoehtoa selattua läpi ennen kuin päädyin tähän jumppaan. Kotona huhkiminen sopii mulle paremmin kuin salilla olo, hiki tulee eikä haittaa, että koordinaatiokyky on nollassa ja voin huhkia ihan eri suuntaan kun mihin ohjaaja menee :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!