Couple of hours in Tallinn.

Eilen palasin aivan jalat soossina kotiin Tallinnasta yhdeksän aikaan. Työkaverini P:n aviomies ystävällisesti toi kotiin satamasta eikä tarvinnut tihkusateessa julkisia ajatella. Työreissu on työreissu ja kuvia reissulta on siis kohtalaisen vähän. Päätikin keskittyä enemmänkin siihen muutamaan tuntiin vapaata, joka meillä velvollisuuksien jälkeen oli. Sivuhuomautuksena on todettava, että käyn niin harvoin työmatkalla (ihan maksimissaan neljä kertaa vuodessa) että minusta ne ovat vielä erinomaisen hauskoja ja jännittäviä ja venytän mielelläni tulon myöhempään lauttaankin. Useammin käytynä näihin eittämättä kyllästyisi?

Yesterday I came back from Tallinn in about 9pm. Since it was working trip, there is not that many pictures. We had couple of hours of free time as well.


Vaihtoehtoja on oikeastaan kaksi, kun Tallinnassa on vain muutama hassu tunti aikaa. Joko mennään kampaajalle tmv. hoitoon tai shopataan. Meidän porukkamme valitsi shoppauksen muiden suunnistaessa erinäisiin hoitoihin. Koska Stoccalta ei tällä kertaa nopean pyrähdyksen jälkeen kukaan ostanut mitään niin suunnistimme suoraan siihen toiseksi parhaaseen paikkaan:

There is actually two things to do in Tallinn if you have only two housr of time. You either go to hairdresser or do some shopping. Since we could not found a thing in Stockmann (warehouse) we went to shoppingcenter Viru:


Viru keskus on täynnä toinen toistaan parempia liikkeitä. Koska aikaa ei ollut hukattavana niin erkanimme omille teillemme kukin. Kaikki käyvät kuitenkin ne samat liikkeet läpi kuin aina ennenkin ja makuja kun on monia niin erikseen shoppaaminen oli kannattavaa. 

Hytissä näyttikin sitten tältä:

Place is full of store and I never leave with out getting something. We were quite good at shopping, all of us. Well, back on board it looked like this:


Hilfigerillä ei ollut edes alet ja silti saimme sieltä aikaan kolme kassia tavaraa. Tosin vain yksi on minun, mutta siitä huomenna enemmän. Kuvasaldo todella jäi vähän heikoksi, takaisin tullessa käytiin taxfreessä ja buffetissa.

Matka itsessään oli surullisenkin oloinen, harvoin ovat kyyneleet silmiin nousseet työreissulla. Eilen oli pitkäaikaisen "serminaapurini" läksiäiset. Ihana ja tärkeä työkaverini muuttaa kokonaan toiseen maahan ja kyllä se oli pala kurkussa pariinkin kertaan melkein jokaisella. Mutta vetistely sikseen, ei ole helppo tuo ajatus vieläkään, että sermin takana ei olekaan ketään maanantaina.

Kerkesimme vielä tehokkaina naisina kipittämään Rimiin (josta sitten tulikin kiire jo Viikkarille ja taksillahan se terminaalista toiseen vaihtui). Rimin kanssa samassa rakennuksessa on outlet, jossa on Esprittiä. No enhän minä sieltä tyhjin käsin lähtenyt.

There was nothing on sale in Tommy Hilfiger's and still we managed to get quite much. Well, only one of those is mine. It was not all that pleasent trip, my long time workfriend moves to another country and it's quite a hard tought for me to loose her. It's hard to think she's not there on Monday. Always first one at the office saying good morning.

Well. Life gives and life gets. I did manage to get on Esprit outlet on harbor and here is my new summer dress:


Turkoosi polvimittainen trikoomekko tarttui mukaan. Kaikki kesän kevyet kirkkaat vapaa-ajan mekot lensivät viime vuoden jälkeen roskiin, joten tälle oli jopa ihan tilaustakin. 40% alennuksella hintakin tuntui vallan oikealta. Toivottavasti se turkoosi sopii tällaiselle kalkkilaivan kapteenille.

Turqouise light dress. I had to toss all my old freetime dresses away last Autumn and this one was needed. Only thing is, I'm not your best of getting tanned, so I hope I don't look all pale with this one.


Viikkarin taxfreessä ei minusta kyllä kehumista ole, mutta bongasimme kyllä kynsilakkaihmisinä sieltä Mrs Conversen kanssa "Osta neljä, maksa kolme" alennuksen Essien lakoista. Mukaan lähtivät sävyt 37 Lilacism ja 33 Big spender.

Näin siis tehokas lyhyt vapaa-aika pätkä käytettynä Tallinnassa. Me suunnistamme Kotinörtin synnyin seuduille tänään ja palaamme huomenna. Maaseudun rauha tekee varmasti hyvää.

Onko teillä viikonloppusuunnitelmia?
Hyvää viikonloppua!

On board I got two new nailpolishes (it was get four, pay for three sale) and we took it with my friend. Mine are 37 Lilacism and 33 Big spender.

So this was my super short trip to Tallinn. Today we head to countryside where my boyfriend was born, it's good to have some quiet time as well.

Do you have any weekend plans!
Have a great weekend and hope you are all well!

Kommentit

  1. Kivoja shoppailuja taas. Itse vietän tämän viikonlopun Intohimona Skräppäys tapahtumassa Vuosaaressa.. Eli vähän erilainen viikonloppu taas täälläkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Helpolla päästiin tällä kertaa, olen aika hyvä shoppaamaan ;)

      Minun piti ihan googlettaa skräppäys, että tiedän mistä puhutaan. Oikein hyvää viikonloppua siis sinne, toivottavasti on onnistunut tapahtuma!

      Poista
  2. Sä käyt kyllä usein Tallinnassa! :) Nätin värinen toppi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taidan käydä :) Toisaalta asumme julkisilla liikuttuna alle tunnin matkan päässä mm. Katajanokalta ja päiväristeilyn saa alle viidellä kympillä kahdelle, joten miksikäs siellä ei kävisi. Sitten on tosin nämä työjutut vielä siihen päälle :)

      Hih, se on mekko, en vaan saanut kokonaan kuvattua, mutta kiitos. Se on kivan kesäisen pirteä :)

      Poista
  3. Tallinna toimiikin parhaiten mielestäni juuri tuollaisella pikavisiitillä. Olemme yleensä vuosittain keväisin tehneet sinne tyttöjen oman retken, nyt jo kai kuusi vuotta putkeen. Tänä vuonna suunta muuttuukin poikkeuksellisesti mökille, mutta ehkäpä kesällä silti tehdään pikavisiitti sinne suunnalle. Asiaan on kuulunut aina ne hoidot, shoppaus ja herkullinen ravintolaillallinen unohtamatta hotellin spa:ta. Tästä postauksesta tulikin mieleen, että Essietäydennys olisi minullakin paikallaan, jospa saisi taas kynnet kasvamaan kesää kohden. Lilacism on kivan näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään oleilla siellä ajoittain yänkin, tovin vain sen yhden verran :) Lilaa en ole vielä kokeillut, toista kyllä ja pitkän nidelakkojen kauden jälkeen tämä on suorastaan räväkkä :D

      Poista
  4. Tallinnasa on aina kiva käydä! Kivoja ostoksia olet tehnyt!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se on omakin suosikkini, mitä shoppauksiin tulee :)

      Poista
  5. Tallinna on kiva paikka ostoksille ja aika hyvin olet onnistunutkin vapaa-ajan siellä täyttämään. Onneksi selvensit, etteivät kaikki nuo Hilfigerin kassit olleet sinun;) Totta on, että silloin kun työmatkoja on harvakseltaan, niistä voi jopa hieman nauttiakin - jos niitä alvariinsa olisi, menisi maku koko matkustamisesta. Kokemusta on siitäkin. Mutta nykyisessä työssä on onneksi harvakseltaan noita työmatkoja - onneksi on videoneuvottelutkin keksitty;)
    Ihanaa lauantaipäivää sinne sinulle ja Kotinörtillesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisinhan minä koko Hilfigerin liikkeen voinut ostaa, mutta päädyin sitten vaan yksin kenkiin. Naurettiin vaan hytissä, että oltiin kaikki samassa liikkeessä erityisen tehokkaita :D

      Työmatkat varmasti maistuisivat puulta jos niillä kävisi alvariinsa, nyt vielä nautin matkustamisesta ja uudesta jännästä :)

      Hyvää sunnuntai-illan jatkoa sinne! <3

      Poista
  6. Hyvän näköisiä ostoksia olet tehnyt! :) Mulle Tallinnan reissu on paljon spesiaalimpaa, koska asun täällä toisessa päässä Suomea ja täältä ei ihan joka päivä (tai siis ylipäätään usein) lähdetä risteilyille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti sieltä ei kyllä ihan koko ajan reissuun lähdetä. Meillä on niin lyhyt matka satamaan, että sinne vaan sujahtaa huomaamattaan :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Itse olen tykännyt, pysyvät ainakin omissa kynsissä hyvin sellaisen puolisen viikkoa. Suti on leveä, tykkään niiden levittämisestä ja kahdella kerroksella tulee hyvä pinta myös :)

      Poista
    2. Okei! Kiitos tiedosta, olen miettinyt niitä paljon, kun tuntuu näkyvän monissa blogeissa. :)

      Poista
    3. Itse sain ensimmäisen testiin Livboxin kautta, en ole noihin niin ihastunut, että vanhat pitäisi korvata noilla, mutta kyllä mielelläni alennuksen käytän hyödykseni kivan värisissä lakoissa. Oikealla hinnalla tuskin olisin ostanut.

      Poista
  8. Oi joi, ihania ostoksia ja Tallinnassa on aina mukava piipahtaa :) Essien lakat ovat kyllä todella hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään kanssa. Suurimmaksi ongelmaksi omalla kohdalla muodostuu se, että minkä niistä kaikista lakoista oikein valitsisi :)

      Poista
  9. Me käytiin Viikkarilla Tukholmassa tuossa helmi-maaliskuun vaihteessa ja ostin neljä Essien lakkaa. Itse sain helmikuussa LivBoxista vaalean muchi, muchi -lakan ja osa sai Lovie Dovien joten se piti käydä kotiuttamassa ja lakka on aivan ihanan sävyinen.

    Mint Candy Apple oli ollut haaveissa vaikka kuinka kauan joten se piti hankkia ja se olikin ensimmäinen joka pisti silmääni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä sain siitä viimeisestä LuvBoxistani joka tuli niin tuon hehkuvan pinkin Lovie dovien, hyvähän se on lakkana, käytössä on kyllä. En ole oikein osannut noista haaveilla, vihreästä varsinkaan. Olen koettanut, mutta vihreä ei vaan ole oa värini kynsilakoissa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!