13.4.2013

Fridays outfit.

Keskiviikkona koin olevani radikaali kun laitoin päälleni trenssin lumesta huolimatta. Eilöen harkitsin jo avokkaita, mutta kylä vielä talvi kengilä mentiin. Hyvä nin, muutama lumisohjoisempi paikka sekä pari kunnon vesilätäkköäkin. Asukokonaisuus koostui perjantaihin sopivasta rennommasta kokonaisuudesta sekä ainoasta omistamastani ruutupaidasta. Jostain syystä ne ruudut eivät ole itselleni edelleenkään kovin tervetulleita, mutta tämä parin vuoden takainen tuliaispaita on kyllä käytössä säännöllisesti.

Kiireisempi viikko on nyt ohi ja hengähtää voin hetken. Loman jälkeen tosiaan aloitettiin reippaasti sekä täyteen buukatuilla illoilla, että ahkerilla työpäivillä, joka huipentui perjantaina aamupäivällä vuotuisaan kehityskeskusteluun. Pikkasen siis actionia tällä viikolla. Kävin eilen vielä rakkaan Matemaatikon kanssa syömässä töiden jälkeen, mutta kyllä teki hyvää olla ennen kahdeksaa kotona ja vaan käpertyä katsomaan elokuvaa. Viikonlopun suunnitelmissa ei ole pahemmin mitään, Kvartetti houkuttaisi tänään, mutta nyt mennään virran mukana. Samoin kirpparikamat pitää katsoa kuntoon, pöytä on varattu ensiviikolle taas viikoksi.

Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu?
Hyvää lauantaita!Trenssi/Trenchcoat: Mark's and Spencer
Huivi/Scarf: Mulberry
Hanskat/Gloves: Mango
Laukku/Bag: Longchamp
Jakku/Blazer: H&M
Pusero/Blouse: From Germany
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: From Turku

There is still snow here in southern Finland, but it has been a bit warmer. That also ment, that I could take my trenchcoat on on Wednesday. I tought about summer heels as well, but since I went to have dinner with a friend after work it was better to wear shoes that would not mind walking. So here is Fridays outfit, quite blue, but something nice with blouse as well.

Have a great Weekend and hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Kaunis asu... kyllä tekee mieli jo keventää. Itse olen vaihtanut jo vähän kevyempiin kenkiin... ja takkikin saattaa olla jonain hetkenä hieman kevyempi (jos ollaan autolla liikkeellä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noissakaan kengissä ihan pakkkaskelien vuorta onneksi enää ole,mutta alkaa ne aika lämpimät olemaan. Takki vaihtui ensimmäisenä, autolla kun menee töihin ja takaisin yleensä niin ei tartte muuta. Trenssillä tosin pärjäsi töiden jälkeen keskustassakin hyvin :)

   Poista
 2. Aina kun sulla on tuo laukku kuvissa, en saa siitä silmiäni irti. Se on vain niin kaunis! Mukavaa viikonloppua, toivottavasti saat ladattua akkuja kiireisen viikon jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti, omakin suosikki. Kyllä täällä akkuja ladataan hyvin, ensin piti nukkua univelat pois vielä päikkäreiden muodossa niin jaksaa taas :)

   Poista
 3. Vettä sataa ja kesä tulee, kohta et palele ja saat noistakin keventää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näin. Takin vedenpitävyys tuli kyllä sateen muodossa testattua tänään tehokkaasti :)

   Poista
 4. Ihana asu, sä oot aina niin hehkeä ja kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 On helppo hymyillä kun rakas ihminen ottaa kuvat.

   Poista
 5. Kivan pirtsakka tuo ruutupaita ja kaunis väri! Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on kyllä hyvä, se on taas näitä Äiti tietää parhaiten vaatteita ;)

   Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista
 6. Trenssisi on todella kaunis, kiva asu kokonaisuus ! Itse en ole vielä uskaltautunut trenssillä ulos asti mutta varmaan bleiserin kanssa ei tulisi kylmä.

  Rentoa lauantai-iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Bleiserin ja trenssin kanssa tarkenee hyvin, toisaalta kengät on viel talven paksumpipohjaiset, itse palelen aina ensin varpaista, niin pitää ne vielä olla lämpimässä.

   Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!