5.4.2013

Me at home.

Tiedän, että kirjoitan life-style blogia, enemmän ehkä muotiblogiin kallellaan. Blogi on täynnä asukuvia. Aina niiden asujen valinta ei ole kovin helppoa, kuten viikko sitten kerroinkin. En minä nyt kuitenkaan kotona ihan tällaisissa vaatteissa ole kun mihin menen töissä. Edes vapaa-ajan vaatteet eivät ole samanlaiset kuin kotivaatteet. Kenellä ne olisivat?

Pitkään mietin, että kuvaanko kotikokonaisuutta. Kotihousuina kun ovat toimineet kuitenkin ne iki-ihanat flanelihousut jotka ovat pyjamien alaosat. Eipä tarvitse miettiä enää, ne nimittäin hajosivat. Kummatkin. Toisista petti sauma ja toisen vaan yksinkertaisesti alkoivat olemaan niin hajalla, että lämpöä niistä ei enää irronnut. Pitää muistaa hankkia ensi syksyksi uusia sellasia, flaneliset ovat parhaat tällaiselle vilukissalle. Mikä kuitenkin tässä kevään ja kesän aikana neuvoksi?

Pelastukseen saapuivat nämä H&M vihreät pellavahousut. Tarkoituksena on ihan pitää niitä kyllä kesällä jalassakin, ovat vaan sen verran mukavat ja rennot, että menevät hyvin kotihousuista kun ulkona nääille on ihan liian viileä. Kesällä sitten pitänee siirtyä verkkareiden puoleen. Puserona on usein tämä tai toinen college, kumpikin ikivanhoja, mutta varsin toimivia. Villasukat, ne pitää olla ihan aina, kesät talvet melkein. Onneksi näitä on monta paria.

Tässä sitä kotikokonaisuutta, kuvattuna kotifiiliksissä suosikkipuuhan parissa eli lukien.

Oikein hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

P.S. Huomatkaa, menossa on kokeilu tottua vihreään, edes kotivaatteissa jos ei muuten.


Huppari/Hoodie: Esprit
Housut/Trousers: H&M
Villasukat: /Woolensocks: Mom made

I know I write lifestyle blog, maybe more fashion blog. My blog is full of outfit photos, but do I spend my days at home with these ones? Well... No. Who does? I usually have pyjama trousers as home strousers. I had two of them but they both seem to brake down after years of active use. Well, I need new ones for autumn, but so far I've been managed with these H&M green summer trousers. So comfy and nice.

I usually wear a hoodie as well. Not that it's so cold inside houses in Finland, I just get cold absolutely everywhere.. That's why I have woolen socks as well. My Mom made these ones. So warm.

So here it is, my favourite home outfit, picture taking while I do what I love wich is to read. AS you can see, I also try to get used to wear green. Not my colour that much so far.

Have a great Friday and hope you are all well!

16 kommenttia:

 1. Näkisitpä mun rikkinäiset salihousut, joista en raaski luopua :D. Pitäisi varmaan ostaa jo uudet :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin luovuin flaneleista vasta kun oli pakko :D Uusien kuluttaminen sopivan pehmeiksi on niin kamalan iso urakka :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Sitä kyllä varmasti :)

   Poista
 3. Kiva kuva, ihanan kotoisan ja rennon näköistä. Mulla on kotihousuina aivan hirveät ja lahkeista jo revenneet adidaksen verkkarit. Pitänee vaihtaa hyvinkin nopealla aikataululla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, miten minä en ainakaan noita kotihousuja osaa meinata uusia ollenkaan. Muut vaatteet lentävät kyllä rikkinäisinä tai nuhjuisina roskiin, mutta ei kotivaatteet vaan, niissä mennään kunnes putoavat päältä suunnilleen :)

   Poista
 4. Mulla on tarjoustalosta ostetut velour-housut, jotka on takapuolesta jo ihan kiiltävät, kun on niin kuluneet :). En vaihda ennenkuin lopullisesti harsottuvat puhki.

  Lokoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä niiden toisten flanelihousujen kanssa, vaihtoon menivat vasta kun käytännössä kuluivat puhki.

   Oikein hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Kiva tietää, että löytyy muitakin,joilla kotihousut eivät ole ihan viimeistä muotia.Itselle jostakin halpa kaupasta joskus vuosia sitten ostetut jumppahousut,joista valo jo paistaa läpi.Ei voi heittää roskiinkaan,jos vaikka ei löydykkään tilalle yhtä mukavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kotihousut pitää ehdottomasti olla, eihän sitä farkuissa ja muissa kotona ole, minä ainakaan :) Itse oli pakko soveltaa kun hajosivat päältä. Toivottavasti yhtä muykavat löytyy vielä :)

   Poista
 6. Noihan on just sopivan rennot kotiasuksi! Näkisit minut, velourasussa mennään kotona, koska on niin mukava:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kotona pitääkin olla mukava, minusta ainakin :) Pellavahousut tosiaan osoittautuivat yllättävän hyviksi kotihousuiksi, saa nähdä pääsevätkö nämä ulkokäyttöön ikinä :)

   Poista
 7. Kiva kotiasu, juuri sen tyylinen jota itsekin käytän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMari. Taitaa olla kaikilla saman tyylinen rento kokonaisuus :)

   Poista
 8. Hyvähyvä! Metsänvihreä on kaunis väri! Sopii sinulle hyvin nuo ruskeat ja vihreät sävyt. Flanellipyjamanhousuissä täälläkin aika usein mennään. Rakkaimmat repesivät joulun jälkeen vanhuutaan takapuolesta kumartuessa...:D Niitä kannattaa aina haalia ennen joulua ja vähän ennen äitienpäivää, silloin niitä on liikkeissä parhaiten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti koetan opetella käyttämään vihreää. Ruskeaa osaankin jo (liiankin hyvin käyttää), mutta vihreää vierastan vielä. Kiitos vinkistä, minä kun ajattelin joutuvani odottelemaan jouluun saakka uusien flanelien hankinnassa. Ehkä siis jo toukokuussa uudet :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!