Most safe one.

Onko teillä asukokonaisuutta jonka kanssa ei voi mennä pieleen? Luottomekkoa tai vastaavaa? Semmoinen vaate, jonka kanssa tunnette aina olevanne kotonanne?

Minulla se kokonaisuus on tällä hetkellä punaisen, sinisen ja valkoisen yhdistelmä. Kun sen pukeutumisen pitää olla nopeaa ja helppoa, niin päälle poikkeuksetta löytyvät tumman siniset farkut, valkoinen kauluspaita ja punainen jakku. Tässä siis tämä kokonaisuus ja huomatkaa kengät! Olin rohkea, noissa ei ole varsia! Eli ensimmäiset ei-talvikengät on kaivettu esille. Jee!

Hyvää torstaita!


Takki/Coat: Mark's&Spencer
Jakku/Blazer: H&M
Pusero/Blouse: Mexx
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Mark's&Spencer
Laukku/Bag: Longchamp

Do you have safe outfit? You know, the one you can wear at the office and always feel good? I do. At the moment it's this simple one. Dark blue jeans, white blouse and red blazer. Right one for me. And may I add, look at my shoes! It's finally warm enough and not that much snow I could take my very first not winter shoes out!

Hope you are all well!

Some posing!

Kommentit

  1. Tuo punainen jakku käy sinulle todella hyvin.

    Mun turvavaate on varmaan viime syksynä Marimekolta ostettu musta mekko/tunika. Se on ihanan pehmeää neulosta ja sitä voi asustaa ihan miten vaan ja aina tuntuu hyvältä päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tara. Uuden metsästys on käynnissä, sen verran olen mieltynyt tuohon, että parempilaatuisesn metsästys on menossa :)

      Mekot ovat kyllä hyviä turvavaatteita. Sen pitääkin olla sellainen, että siinä viihtyy ja on itsessään toimiva kokonaisuus :)

      Poista
  2. Nätti kombinaatio! Vaatekaapissa pitäis aina olla ne luottovaatteet lähtövalmiina, jotta huonona aamuna saa vedettyä jotain äkkiä päälle! Mulla se on eilenkin kuvissa näkynyt neulosta oleva kotelomekko. No, joo, ja tietty farkut jne. Mutta jos puhutaan työvaatteista.

    Kivaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mapsi! Se sinun kotelomekkosi onkin aivan upea! Sellainen on itselläkin kaapissa niihin päiviin kun sitä tarvitsee :)

      Hyvää torstain jatkoa sinne myös!

      Poista
  3. Minullakin alkoi tänään kevätkenkä kausi :) Tuntui vielä hieman oudolta, mutta kyllä se siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? Itsekin vielä vähän oudoksun, mutta hyvä vaan mennä näissä :)

      Poista
  4. Kauniin punainen jakku.

    VastaaPoista
  5. Tuo on kyllä kauniin simppeli yhdistelmä. Itsellä harmittaa kun ei ole oikein mitään sellaista perusvalintaa vaikeille päiville, joka olisi myös kaunis. Olen metsästänyt jotain helppoa ja iisiä mekkoa, joten ehkä joku päivä löydän sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mekot on ihania! Tosin kokemuksella voin sanoa, että kun löytää yhden niin sitten niitä alkaa kertymään. Nimimerkillä ihan vaan muutama mekko kaapissa ;)

      Poista
  6. Ihanan raikas asu ja komppaan Taraa, punainen todella sopii sinulle. Oma turvavaate on aina musta, talvisin neulemekko tai farkut ja villapaita, muuten bleiseri ja mustat farkut/housut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Tuommoinen kirkkaan punainen on noussut kyllä yhdeksi suosikkiväriksi parissa vuodessa, sitä ennen en voinut käyttää ollenkaan. Musta on kyllä hyvä väri sekin, siinä se toinen turvallisuus itselle myös :)

      Poista
  7. Kaunis asu ja toi punainen on kiva tehosteväri :) Taidankin kurkata H&M:n sivuille jos löytyisi samankaltainen jakku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuo punainen on viime syksyn löytö, mutta uskoisin että sieltä löytyy kyllä useassa värissä jakkuja :)

      Poista
  8. Ihanan punainen jakku. Muista sitten huomennakin pukeutua punaiseen, koska on pukeudu punaiseen päivä. Itsekin olen nyt toista viikkoa ollut pikkukengissä liikenteessä. Mä uskon, että on jo kevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan töiden puolesta reissussa huomenna, ajattelin vähän oikoa ja pärjätä punaisella huivilla tämän kerran :) Kyllä noilla pikkukengillä pärjää, tänään olisi kyllä tarvinnut kumisaappaat.

      Poista
  9. Kaunis kokonaisuus, ruskea laukku vielä pilkkuna iin päällä. Itselläni on monesti liikaa "sävy sävyyn" enkä rohkene yhdistellä kovin montaa eri väriä, sulla on se taito :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki! <3 En minä kovin rohkeasti noita yhdistä, mutta vähän kuitenkin. Ainakin tuollaisia varmoja yhdistelmiä kuten punainen ja sininen. Kokeilemaan vaan rohkeasti :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!