My Esprit.

Jokainen tätä blogia vähänkään pidempään lukenut on varmasti jo huomannut, että minulla on kaksi suosikki merkkiä. Toinen on se laukkujen ikisuosikki Longchamp ja toinen on vuosikausia vierelläni kulkenut Esprit. Sainkin oikein mukavan yhteistyötarjouksen ESPRIT Online Shopista kirjoitella omista kokemuksistani ko. merkistä, joten täältä tätä sitten pesee. Muistelisin ostaneeni Espritin vaatteita jo Äidillä asuessani, mutta joka tapauksessa merkki on kulkenut mukanani kymmenkunta vuotta.

Mistä lähdettäisiin? Farkut olivat vuosia suosikkejani, painon nousun myötä ne jäivät kunnes ilokseni huomasinkin eilen, että mahdun niihin sittenkin! Tosin vähän ahtaasti, jos vähän jumppaisi lisää niin saisi hengitettyä. Kauluspaitoja on useampi ja samoin kenkiä. Etenkin kenkien ja paitojen suhteen olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Avokkaat sopivat jalkaani kuin valettu ja yhdetkään eivät ole olleet pettymys. Kauluspaidat taas istuvat hyvin ja ovat mielestäni kestäneet kulutusta kiitettävissä määrin. Varsin mainiot siis tällaisella kauluspaitoja viikoittain käyttävälle.


Tottakai jokainen vaate kuluu, eivät nämä ole mitenkään erityisiä siinä suhteessa. Vanhimmat edelleen käytössä olevat vaatteet ovat ajalta ennen kuin Esprit jakoi vaatteensa talvallisen ja Collectionin puoleen. Ne kotivaatteina toimivat puserot kyllä pitävät edelleen pintansa vahvasti. Ainut joissa olen kerta toisensa jälkeen huomannut pettyväni ovat jakut. Ne vaan eivät tunnu olevan mitenkään päin omalle vartalolleni sopivia. En silti ole lakannut yrittämästä vaan kerta toisensa jälkeen kokeilen. Ehkä sekin ihme tapahtuu vielä, että ne ovat oikean kokoisia.

Minulla on myös vähemmän tunnettuja (?) Espritin tuotteita. Meillä on nimittäin kahvimukit tältä merkiltä, kodin tuotteista en osaa pahemmin juuta tai jaata sanoa. Hyvin ovat nuo kupit käytössä kestäneet tämän vuoden verran. Toinen mahdollisesti vähemmän tunnettu ovat Espritin kellot. Minulla on neljä rannekelloa ja jokainen niistä on Espritiltä.



Tällaisena verkko-ostoksia tekevänä voisi kuvitella, että ESPRIT Online Shop olisi itselleni pidemmältä ajalta tuttu, mutta todellisuudessa olen "löytänyt" sen vasta parisen vuotta sitten. En jotenkin tullut ajatelleeksi, että merkeillä voisi olla omia nettikauppoja (mitä lie aivoissa liikkunut?). Olen kuitenkin kovin tyytyväinen sieltä tekemiini löytöihin, ennen kaikkea sen laajaan valikoimaan. Postikulutkin kun ovat ilmaiset 25€:n jälkeen niin teen monesti löytöjä myös verkosta. Toimitus postin kautta on minusta riittävän nopea, tavallinen postipaketti Saksasta on viikossa Suomessa.

Tämän postauksen kuvituksena ovat nyt ne "ihan vähän" ahdistaneet farkut sekä koko muu kokonaisuus myös Espritiltä. Vain kaulakoru on Kotinörtiltä lahjaksi saatu versio.

Näissä tunnelmissa tällä kertaa täällä, suurin vaikeus oli valita sopivat vaatteet postaukseen, niitä kokonaisuuksia todella syntyisi useiden ylä- ja alaosien kautta vaikka kuinka! Kiitokset siis ESPRIT Online Shopille hauskasta yhteistyöstä!

Onko teillä Espritin vaatteita tai muita tuotteita? Mitä mieltä olette?
Oikein railakasta ja hyvää Vappua kaikille!

Postauksen linkkien kautta Espritin sivuille meneminen ei tuota bloggaajalle rahaa vaikka itsessään vievätkin suoraan verkkokaupan pääsivulle.


I got this lovely request from my favourite clothing brand Esprit to write a few words about how I feel about their products. I was so happy about this, since Esprit is my all time favourite clothing brand! I've had their clothes over ten years and I could actually make quite many outfits out of their clothes. It does not matter where I am, I always check their store. I've done that in many cities in Finland but also (at least) in Tallinn, Copenhagen, London and Budabest.

Since getting their clothes so many years I have some jeans that I could not fit for couple of years (since I did put on weight). Well, yesterday did! I think I need to dance a bit more to be able to breath in them, but I was so happy to realize that they fit me again. I do think they make my legs look slim and long.



What can I say? Try them on! Quality vs. price is great and I for example have many of their blouses in my wardrobe. Oldest ones still at use are sporting outfits, they are almost ten years old!

Do you have any Esprit clothes? What do you think of them?
Have a great Tuesday and hope you are all well!


Kommentit

  1. Moi, minulla ollut yhdet farkut ja jotakin muuta ja ihan ok vaatteita hintaansa nähden. Tällä hetkellä ei taida olla mitään, sattuneesta syystä ; )... Farkut sopivat sinulle hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina ei voi vaatevarasto ns. pysyä mukana :) Yllätyin itsekin farkkujen istuvuudesta, vaikka tosiaan hengittäminen vähän haasteellista vielä olikin :D

      Poista
    2. Hih, nyt kyllä tarkoitin sitä, että olen tässä puhdistuksessa luopunut lähes kaikista vaatteista : D. Ei ne pienet olleet.

      Poista
    3. Voi en minä sitä :) Lähinnä tarkoitin, että sinä olet pienentynyt niin vaatteet pyörivät päällä!

      Poista
  2. Mä vannon esprit farkkujen nimiin,mulla on tällähetkellä kolmet, vanhimmat on varmaan 10v vanhat ja alkavat hajoamaan.oon löytäny aina sopivan mallin vaikka olenkin levee lantiosta ja vähän pullee keskivartalosta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tein niin pitkään ja jatkossa varmasti uudelleen taas. Tosin niitä on tuolla kaapissa "muutamat" valmiiksi jo! Istuvat farkut on aina ilo löytää.

      Poista
  3. No, enpä tiennyt Espritiltä löytyvän myös kelloja. Omasta yli 10 v palvelleesta Fossilin kellosta meinaan hajosi ranneke, ja leveys on hieman harvinaisempi eli jos vaikeuksia löytää uutta niin pitääkin katsastaa E:n kellot. Näytät tosi pitkälle tuossa asussasi. Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen omistani yhden saanut Äidiltä joululahjaksi ja loput ostanut Foorumin liikkeestä. Siellä on mielestäni parasta valikoima näitä. Toivottavasti oikea kello löytyy, itse ainakin olen todennut, että mieluisa on ranteessa jo yli vuoden ollut!

      Huomasin itsekin, että housut saavat näyttämään todella pitkiltä, lahkeet ovat siniä ja siinä, etteivät ole liiankin pitkät koroista huolimatta :)

      Poista
  4. Minä olen Espritin oikeastaan löytänyt vasta pari vuotta sitten - minua ovat aina aikaisemmin häirinneet ne esim. teeppareissa olevat banneritekstit. Mutta kun nykyään saa myös vaatteita, joissa ei noita tekstejä ole, on vaatekaappiini siunaantunut esim. untuvatakki, pari laukkua ja joitain paitoja. Kivoja perusvaatteita.
    Iloista Vappua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti ihan hetken miettiä, mitkä banneritekstit. Olen varmaan niin tottunut etsimään liikkeistä ne perus tekstittömät paidat, että en edes katso tekstillisiä. Enää. Joskus oli niidenkin aika.

      Oikein hyvää vappua!

      Poista
  5. Itelläni on ollut Espritin vaatteita vaan jotain yksittäisiä. Itselläni olisi nyt kyllä NIIN hakusessa vartaloon sopivat farkut, mutta kun ei tiedä, että mistä alottaisi ja siis ennen kaikkea löytäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espritin farkut minusta sopivat ainakin lanteikkaalle. Varmasti muutkin löytävät, mutta olen itse kuten muutama ystävänikin joilla on lantiota (vaatekoosta riippumatta) löytäneet sieltä hyviä yksilöitä.

      Poista
  6. Itse löysin Espritin nettikaupan joitain vuosia sitten ja sitä kautta olen käynyt liikkeissäkin enemmän. Olen ostanut pari pitkää untuvatoppatakkia, farkkutakit ovat olleet oikein istuvia yms. Farkkuja pitäisikin sovitella jokukerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tosiaan aloitin niistä liikkeistä. Farkkuja kannattaa kokeilla ainakin, itse olen tyytyväinen niihin. Takkeja en ole itse ostanut, mutta monta muuta vaatetta kyllä :)

      Poista
  7. Mä oon käyttänyt Espritin vaatteita varmaan reilut 10 vuotta. Niissä on yleensä hyvä istuvuus ja valikoimissa on aina perusvaatteita, joita eniten tarvitsee. Toinen merkki, joka on yhtä pitkään "kulkenut" mukana on Mexx. Kummatkin käy mainiosti ns toimistovaatteiksi.

    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Perusvaatteita löytyy vaikka kuinka. Mexxin olen itse löytänyt vasta pari vuotta sitten, samanlaista suosiota ei ole vielä saavuttanut :)

      Hyvää vappua!

      Poista
  8. Esprit on minun vaatekaappini ehdoton kulmakivi! Kaikki farkkuni ovat Espritiä ja n. 75% muustakin vaatekaapistani. Istuvat hyvin, hinta-laatusuhde on hyvä ja vaatteissa on aina joku kiva juju. Espritin kengät ovat ainoat, jotka puolestaan eivät istu jalkoihin pätkääkään, joten kenkäpuoli saa olla minulta ihan rauhassa Espritin osalta :) Tälläkin hetkellä päälläni on Espritin t-paita, neuletakki ja farkut...

    Ja Espritin verkkokauppa on tosi hyvä. Olen tilannut monta, monta kertaa. Hyviä alennuksia ja kun kokonsa tuntee, niin yleensä ei ole tarvinnut palautellakaan, mutta sen muutaman kerran, kun näin on käynyt, niin toimii täysin moitteettomasti. Ei voi kuin suositella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taitaa tänään olla vaan housut. Kengät ovat siitä kinkkinen juttu, että osalle istuu ja osalle ei sitten niin millään. Toisaalta niin ne ovat ne ongelmaksi muodostuneet jakutkin tietysti.

      Samoin itse olen varkkokauppaan tykästynyt, palautuskokemusta ei tosin ole. Sen verran on nappiin osuneet tilaukset :)

      Poista
  9. Love this monochromatic denim-look! Both simple and stylish! Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Katja! I love all blue, with a hint of brown!

      Poista
  10. Esprit ja Mexx ovat molemmat mieleeni, mutta koska olen nykyisin enemmänkin monen äksän ällä, ei yleensä koot riitä :( Espritin kelloista en ole kuullut aiemmin .
    Hyvää Vappua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöh, tuo on kurjaa kyllä. Espritin kellot ovat omaan makuuni passseleita, blingiä on juuri sopivasti vaan ei missään nimessä liikaa.

      Hyvää vappua!

      Poista
  11. Esprit on yksi munkin suosikkimerkeistä. Varsinkin alennusmyyntien aikaan siellä tulee shoppailtua aika paljon :) Laukuissa Esprit on ihan ehdoton suosikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tuppaan kanssa käymään etenkin alennukset tarkkaan läpi. Laukuissa vain tuo yksi on enää siltä jäljellä, se onkin sitten kestänyt hyvin käyttöä :)

      Poista
  12. Espritin paitiksista tykkäisin todella kovssti, mutta valitettavasti kokopolitiikka estää hankintoja todella usein. Hieman rintavampana ( eikä kyseessä nyt mitkään megahinkit ) paidan etumus jää usein ikävästi harottamaan :(
    Tämä ongelma tulee tietysti esiin monien muidenkin merkkien kanssa. Etsiskelenkin edelleen vaatemerkkiä joka tekisi nuorekkaita paitiksia myös rintaville.
    Kiva lukea blogia jossa esitellään vaatteita hiukan perinteisemmän vartalon omaavan tyylikkään naisen yllä :)
    M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh. Tuo on kyllä kurjaa, jos nuorekkaita vaatteita ei meinaa löytyä. Olisihan se kiva saada itselleen sopivat vaatteet päällensä myös.

      Mukava kuulla, että pidät blogista ja kiitos kauniista sanoistasi. Olen ainakin koettanut pyrkiä siihen, että koko ei ole este pukeutumiselle ja normaalimman vartalonkin ylle löytyy vaatteita :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!