My week.

Taisinkin muutaman kerran todeta tällä viikolla, että mennään vauhdilla tällä viikolla. En kuitenkaan unohtanut valokuvaamista vaan silloin tällöin yksittäisen kuvan nappasin pitkin viikkoa. Miten hirivittävän suurta kuvasaldoa ei ole luvassa, mutta jotain kuitenkin.


Viime sunnuntaina vietin viimeistä lomapäivää ja illalla alkoi viikon suunnittelu, kuten niin monesti aikaisemminkin, valmiiksi rioustetuilla vaatteilla. Pyrin laittamaan vaatteet aina valmiiksi, edes ajattelemaan ne valmiiksi. Ainahan se ei tosiaan mene niin, että ne valmiit vaatteet olisivat juuri niitä, jotka tahtoisin seuraavana päivänä pitää, mutta ainakin osan ajasta sentään.


Maanantaina Kotinörtti haki Prismasta ruokien ohessa itse ainakin hyvän tovin odottamani elokuvan eli Hobitin. Pidennetty versio tulee joulukuussa, mutta olen oikein tunnollinen kuluttaja ja ostan kyllä senkin. Samoin oli Sormusten Herrojen kanssa, kaikki versiot oli saatava. Pääsin tosin katsomaan tämän vasta perjantaina, kolmea tuntia ei illasta aikaisemmin irronnut.


Tiistaina kävin tosiaan teatterissa, lukupinoon ilmestyi postin mukanaan kantama Kesäyliopiston opas. Saa nähdä, josko jotain kivaa löytyisi tuolta tälle kesälle. Kuvaan ovat päässeet myös vakiosalaattiainekseni eli avokado ja tomaatti. Laitan muutakin salaattiin kyllä, ne vaan sattuivat olemaan pöydällä tuon viressä kuvaa ottaessa.


Torstaina pyyhälsin Isoon Omenaan Espooseen ystäväni Elinan kanssa syömään töiden jälkeen. Italialainen ruokapaikka siellä ylläkerrassa oli ihan kohtalainen, annokset olivat kivan kokoisia ja ruoka ihan hyvää. Juttua riitti vaikka kuinka ja vasta kun tajusimme ravintolan olevan sulkemassa, niin älysimme itsekin postua vähin äänin takavasemmalle kunnes tulisimme heitetyksi ulos.


Perjantaina kävin Matemaatikon kanssa puolestaan syömässä (tälläkin kertaa juttua riitti), Kampissa tällä kertaa. Kauppakeskus Foorumissa oli Ninas Cupcakes popup store ja pitihän sieltä näitä herkkuja sitten kotiinkin saakka saada. Ei muuten tartte syödä kuin yksi, mutta hyvä ne olivat. Makeanhimo katosi hyvin.

Näin mentiin täällä viikko, viikonlopussakin on vauhtia riittänyt, siitä myhemmin enemmän.

Viikon tunnelmista oikein hyvää sunnuntaita!

On this week I was quite busy, well I did quite much as well. Last Sunday was my last holiday day and it took me quite a long time to get outfit ready for Monday. On Monday I got Hobbit movie (I'm a huge Tolkien fan!) but had time to watch it on Friday. 

I also received Summer university leaflet, I'd like to take course or two, let's see if I have the time for it. I also had a dinner with a dear friend on Thursday and on Friday. I got cupcakes at home on Friday to company the Hobbit.

Lovely wee I must say!
Have a great Sunday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Kaunis salaatti! Voi tuo Hobitti olisi hyvä kuva meillä katsottavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli, hyvän makuinen ja runsas. Kaikkea ei jaksanut edes :)

      Pitää järjestää Hobitille siis aikaa :)

      Poista
  2. Voi kumpa noita erilaisia cupcake leivonnaisia saisi pian täältä maaltakin! Vaikka olenkin töissä kaupungissa, ei sinne jääminen shoppailemaan työpäivän päälle enää houkuta! Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on lopulta aika helppo tehdä itsekin, vaikka eihän se tietysti sama asia ole. En ole kovin monessa paikassa vielä nähnyt noita, joten toivottavasti tosiaan tulisi useampaan paikkaan :)

      Rentoa sunnuntaita!

      Poista
  3. Toi Hobitti on hauska leffa, ja noi herkut. Nam vuohenjuustoa ja kanaa! Huippuviikko siis takana :) Ihanaa tulevaa wiikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä vietettiin siis kyllä ehdottoman hyvää viikkoa, ensi viikko on vähän rauhallisempi, mutta ei se siitä huono onneksi tee.

      Hyvää alkavaa viikkoa sinne myös!

      Poista
  4. Vauhtia on siis riittänyt. Vauhtiviikkojen jälkeen on aina hyvä vähän relata... Itse olen nykyään alkanut hidastamaan mun elämääni, vaikka blogipostauksista sitä ei vaan aina huomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei kyllä mitenkään päin ole mun normaali viikko noin menojen kannalta, itsekin ihmetteli miten selvisi siitä näinkin hyvin. Hidastainen on itsellekin tehnyt hyvää, ensi viikolla taas rauhallisemmin ja oikein hyvä niin. Ei tuomoista hulinaa montaa viikkoa peräkkäin jaksaisikaan :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ja oot kyllä tyylikäs nainen! :) Ilolla luen blogiasi! :)

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos Lotta! Olipas mukava kuulla. Tervetuloa toki uudelleenkin lukemaan :)

    VastaaPoista
  7. Huh-haipakkaa siis sinulla riittänyt - mukavan kuuloista (monipuolista) ohjelmaa kylläkin tuntuu olleen ja kivoilla kuvilla höystettynä postaus :)!

    Hobitti- leffa on kyllä ihan pakko nähdä! Juuri eilen mieheni kanssa puhuttiin siitä :). Vihdoin eilen illalla lasten mentyä nukkumaan tuli katsottua Skyfall, on kyllä älyttömän hyvä! Tykkäsin kovasti!

    Mukavaa alkavaa viikkoa Dahlia :)!



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä riitti kyllä, tällä viikolla onneksi mennään "pikkasen" hitaammalla, vaikka on sitä ohjelmaa jostain siunaantunut tällekin viikolle.

      Hobitti on oikein hyvä, suosittelen. Tosin pidennetty versio tulee myyntiin joulun alla, joten en nyt tiedä kumpi kannattaa ostaa jos vaan yhden ostaa :D Skyfall oli kyllä, no se oli tosi Bondi kyllä, ei ihan omaan makuun, mutta omassa luokassaan hyvä :)

      Hyvää alkavaa viikkoa Minna! :)

      Poista
  8. Kiva, että Hobitti on nyt ilmestynyt dvd:nä. En sitä koskaan "ehtinyt" katsomaan leffaan, mutta nyt voin sen sitten nauttia kotisohvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Saatavilla on. Itse kävin kerran leffassa katsomassa, hyvin meni perjantaina uudemman kerran :)

      Poista
  9. Hobitti on kyllä hyvä leffa, tosin minulle uppoaa lähes kaikki tuon genren leffat :)

    Kiitos kesäyliopistovinkistä, täytyypä käydä kurkkaamassa josko sieltä löytyisi jotain mielenkiintoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös katson sujuvasti kaikki genren elokuvat, osan useampaan kertaan.

      Muutama mielenkiintoinen kurssi yliopiston puolella oli, vielä en ole itseäni yhdellekään ilmoittanut tosin. Aikataulut vähän hankalat, niin pitää säätää ensin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!