New white ones.

Kuten eilen jo totesinkin, saimme ihan kohtalaisen kassimäärän aikaan Hilfigeriltä (muiden ostosten ohessa) joten lienee vain reilua päästää teidät jännityksestä. Olen huomannut viimeisen vuoden aikana mieltyneeni merkkiin entistä enemmän ja Virussa suunnistinkin liikkeeseen saman tien. Kävin myös läpi Kaubamajan tarjonnan samalta merkiltä, mutta sieltä ei tarttunut mitään mukaan. Itse liike kuitenkin tarjosi varsinaisen heräteostoksen.

Muistatte ehkä, että pohdin tammikuussa enemmänkin omaa vaatekaappiani ja sen rakentamista. Yritystä siihen suuntaan, että vaatteita ei olisi niin paljon, mutta ne olisivat sitäkin mieluisampia. Olen todennut itsekin, kuten tuossa Guide to Elegancessakin on todettu, että vaate johon ihastut ensi silmäyksellä on käytössäsi pitkään. Kulutin ruskean Monsoonin mekkoni puhki ja H&M:n turkoosi bleiseri on ollut vuoden jo ahkerassa käytössä. Bayswater saa edelleen hymyn huulilleni ja jokaista Longchamppia olen varjellut kuin kalleinta aarrettani. Se ei ole minulle se hinta niinkään vaan se, että ostettu tuotte on sellainen, että emmin ostoa vain hinnan takia, en siksi etteikö se olisi mielestäni kerrassana fantastinen.

As I told yesterday, we managed to shop quite much from Tommy Hilfiger. I love their clothes and it seems to be missoin impossible to get out from their store with out getting a thing.

If you remember, on Janyary I had a long taught about my wardrobe. What to get and where to get it from. I have come to conclusion (it's also said in the book Guide to Elegance) that best and most worn clothes are those ones you fell in love. I wore my brown Monsoon dress untill it was impossible to wear it anymore. I love my Bayswater bag and I can't get enough from my Longchamps. It not the price, but its the feeling you get. Only thing I must think about getting something is if it's way over my budget.


Haluaisin kovin mielelläni olla ihminen, joka panostaa laatuun ennemmin kuin määrään. Olen hiljalleen korvannut kaikki keinonahkalaukkuni kunnon nahkaisilla. Laukkuja on vähemmän, mutta joka tilaisuuteen on laukku silti löytynyt. Huiveissä halajan luonnon materiaaleja keinokuitujen sijaan, vaatteissa tilanne on sama. Toivoisin voivani myös kengissä panostaa nahkaisiin keinonahkaisten sijaan. En tiedä tuleeko se koskaan onnistumaan, olen toivoton kenkähamsteri, mutta ainakin voin koettaa.

I'd like to be a person that has more quality things that one that gets stuff just because it's cheap. I've managed to get all leather bag, no more of anything else. In scarf I prefer natural material over plastic ones and same goes with clothing. I'd hope to get there with my shoes as well. I do love my shoes and I don't think it's going to happen any time soon, but I can try.


Tällä kertaa aloitin näillä aivan täydellisesti jalkaa istuneilla valkoisilla matalilla avokkailla. Balleriinat ne kai ovat, mutta vähän erilaiset sellaiset kuitenkin. Erilaiset yksityiskohdat ihastuttivat ensimmäisenä, ostopäätös sinetöityi oikeastaan kun sain kengät jalkaani, ne sopivat täydellisesti.

Olen huomannut muutenkin, että halajan nykyisin matalia kenkiä paljon enemmän kuin korkeita korkoja. Tarkoittaako tämä sitä, että en sittenkään ole enää ihan parikymppinen ja jalat äkisevät vastaan, että aina ei tahdottaisi kävellä niillä päkiäillä pelkästään. Mene ja tiedä, matalat kengät kuitenkin mukaani tarttuivat ja millaiset kaunottaret ne ovatkaan.

This time I started with these lovely white shoes. Ballet slippers they might be called as well. I looked at them right a way when I got in store and I was sold after trying them on. The fit is just perfect. 

I have noticed that I use much more low shoes nowdays, I just can't wear heels all day every day anymore. Am I getting old? What ever it is then, I love these ones!


Nuo venyvät takaa hieman, itselläni ei ole sellaisia kenkiä aikaisemmin ollut. Ilokseni huomasin, että omaankin jalkaani ne kuitenkin hyvin sopivat. Valkoinen väri ei välttämättä ole se kaikkein viisain valinta, mutta jaksain uskoa, että oikein suojattuina ja huollettuina saan nämä pidettynä hyvänä.

Mitäs pidätte? Olenko ainut kenkiin hullaantunut joka koettaa muistaa aina joskus käyttää järkeäänkin näiden hankintojen kanssa?

Uusien kenkien parista oikein hyvää sunnuntaita.

White might not be the best colour there is, but I just wanted to get these ones. What do you think? Am I the only one trying to manage with a lot of shoes?

Have a great Sunday and hope you are all well!


Kommentit

  1. Kauniit kesä ballerinat ! Nuo sopivat upeasti siniseen trenssiisi myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Luulen, että kun se trenssi päällä niitä sovittelin, niin vaikutti vahvasti ostopäätökseen pelikuvakin ;)

      Poista
  2. Balleriinahullu täällä heräsi heti. Mielettömän ihanat ja kauniit kengät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raparperi <3 Iskin silmäni kyllä heti noihin :)

      Poista
  3. Kauniit ballerinat.
    Itse tykkään Hilfigerin vaatteista ja yhdet vanhat mokkasiinit mulla on. Ne ovat kestäneet todella paljon käyttöä ja aion vielä ensi kesänäkin tallustella niillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tara. Itse pidän merkin vaatteista myös. Toivottavasti kengät kestävät täällä yhtä hyvässä kunnossa.

      Poista
  4. Kivat kengät! Mä olen nahkakenkäkoulukuntaa (tennareita lukuunottamatta), mutta etenkin asusteissa laukkuja lukuunottamatta kelpaa keinokuitu oikein hyvin. Laukut pitää olla nahkaa tai sitten jotain kangaspussukoita. Vaatteissa on tällä hetkellä vähän vaihe menossa laihdutuksen takia - en viitsi panostaa vaatteisiin rahallisesti -> tekokuituvaatteita tulee hankittua. Kook

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kook :) Laihdutuskaudella tuskin itsekään panostaisin vaatteisiin pahemmin, etenkin jos olisivat ns. välipainovaatteita. Itse olen aina tykännyt, ehkäpä sen painonheittelyn takia panostaa huiveissa luonnon kuituihin, ne eivät jää pieniksi tai suuriksi ;)

      Poista
  5. Aivan ihanat baltsut! Ja jotenkin sun tyylisetkin vielä. Valkoinen on ihan hyvä väri, kun vaan välillä putsailee likoja pois.

    Mä olen myös alkanut kallistumaan sun linjoille. Siis että mielummin ostaa hyvää laatua (ehkä vähän kalliimmalla), kun sitä tusina tuotantoa. Nahkaiset kengät alkaa olemaan mullakin se ainut vaihtoehto jos haluan käyttää niitä muutaman vuoden. Tekonahka kun menee huonoksi niin nopeasti ja sitä ei voi oikein huoltaa mitenkään. Laukuissa haluisin myös panostaa nahkaan, mutta koska olen niin hullu hamstraamaan laukkuja, niin ostan mielummin vähän huonompaa laatua. Kyllä sitten kun löydän "the laukun", niin voin laittaa rahaa lisää.
    Vaatteiden kanssa melkein metsästän niitä parempilaatuisia kirppiksiltä. Toisaalta kohta on kaappien tyhjennyksen aika ja katsoo millä tulee niitä sitten täytettyä. Jos vaikka johonkin merkkiliikkeeseen astelisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Väri jännittää, mutta ehkä mä jo "tämän ikäisenä" osaisin vaikka huoltaakin kenkiä. Tiedä sitten mikä on totuus ;)

      Kirppareita en vielä oikein osa koluta, vaikka osaankin sinne omat vaatteeni jo kipata myyntiin. Pitäisi opetella vielä kiertelemäänkin siellä katsomassa tarjontaa. Se vaan kun mitään ei tarvitse, niin on vähän hankalaa perustella uusia hankintoja. Muulla kuin mielihalulla ;)

      Poista
  6. Onpa kauniit, kyllä näillä kelpaa tepastella.

    VastaaPoista
  7. Nyt kuule taisit just esitellä mun tulevat kesäkengät :)
    Ihan huiput!! Ei perusballeriinat (joiden pyöreistä kärjistä en tykkää), vaan tollaset sporttimallit. Ja jos vielä on hyvät jalkaan, niin ei haittaa, vaikka maksaa. Itsekin tässä olen tullut järkiini noitten kenkien suhteen. On oltava sellaiset, jotka ihan heti tuntuu hyvältä jalkaan. Ennen tuli ostettua vaikka liian pienet, jos ulkonäkö miellytti, eikä sopivia ollut. Ei mitään järkeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama täällä. Ennen ostin kengät ulkonäön takia, nykyisin haluan panostaa siihen, että tuntuvat hyvältä jalassa ja kävelen niillä pidempään ilman suurempaa kipua.

      Ei siinä järkeä ole ostaa väärän mallisia tai kokoisia kenkiä, luulisi, että järki sanoisi niin. Itsellä vaan ainakin monesti se valui siihen, että kun halvalla sai kivan näköiset niin mitäpä merkitystä sillä vaikka aiheuttiviat kipua :) Onneksi se aika alkaa olemaan ohi.

      Poista
  8. Nämä ovat kyllä yhdet kauneimmista balleriinoista, joita olen nähnyt. Ihanat! Voisin hyvin kuvitella hankkivani tällaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Ainakin Tallinnan liikkeessä (varmasti muuallakin) oli huikeat valikoimat suloisia matalia kenkiä :)

      Poista
  9. Kauniit baltsut ja erikoinen väri. Kengät ovat käyttöä varten ja mielestäni on vaan hyvä, että on olemassa muunkin värisiä kenkiä kuin vaan mustia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Totesin, että mulla alkaa olemaan ongelmana se, että ei ole kuin niitä muun värisiä kenkiä. Piti ihan kaivaa kaappia, että löysin mustat baltsut ja avokkaat :)

      Poista
  10. Itse olen vähän sellainen "sekakäyttäjä" eli välistä ostan design-vaatteita ja välistä sitten Henkka Maukkaa. Välistä olen jopa ollut pettynyt kun ostan kalliimman merkkivaatteen ja sitten se ei olekaan laadullisesti vastannyt odotuksia... Olen kyllä joskus miettinyt, että kun olen niin vaihtelunhaluinen, että pitäisi varmaan pysytellä halvemmissa merkeissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä minäkin HenkkaMaukkaa ostan, ne ovat myös niitä jotka kannan kirpparille kun alkaa kyllästyttämään. Arvokkaamman vaatteen kohdalla mietin, olisiko tälle käyttöä vielä. Tosin mietin sentään nykyisin jo kaupassa, että käytänkö tätä ja minkä kanssa käytän :)

      Poista
  11. Viehättävät ballerinat :)! Loisto-ostos sanoisin!

    Laatuun kannattaa panostaa, tällä olen itsellekin puolustellut (heh), useampi kenkäpari kuukauden aikana tullut hankittua *köh*..Ihana, että sinäkin olet kenkähamsteri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Laatuun kannattaa panostaa kyllä ehdottomasti.

      Voi kyllä näitä kenkäpareja on tullut hankittua täälläkin useampi kuin olisi tarpeellista. On se vaan niin kivaa kun on erilaiset kengät joka tilaisuuteen :)

      Poista
  12. Todella kiva, ottaisin omaan kaappiini heti! Kesällä saa olla valkoista jaloissa ja käyttöönhän ne on tarkoitettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä nämä käyttöön tulevat ehdottomasti. Vähän pitää vaan katsoa, että ei siihen pahimpaan vesisateeseen ;)

      Poista
  13. Oi miten kauniit! Ihan mun väreillä... ; )Loisto-ostos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka! <3 Täällä odotellaan jo oikeita kelejä noille :)

      Poista
  14. Ihanat! Ostin Roomasta parit baltsut, pitäisi niitä vilauttaa blogissa. Kunpa tulisi ne baltsukelit tännekin, vaikka ei ne kaukana ole. Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina! Rooman baltsut ehdottomasti haluan ainakin minä nähdä. Ei täälläkään ihan baltsukelit vielä ole, ei ainakaan valkoisten sellaisten. on silti hyvä varautua niihin keleihin :)

      Poista
  15. Ihanat! Nuo on kyllä tähän asti kauneimmat tänä keväänä nähdyt baltsut! Ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Malttamattomana jo niiden käyttöä odotellen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!