Smiling with red.

Siniset farkut ja punainen jakku. Helppo yhdistelmä aamulle, jolloin takana vihdoin oli hyvin nukuttu yö. Taisinkin eilen sanoa, että kiirettä pitää, edelleen jossain määrin, mutta stressi on helpottanut ja asiat ovat kääntymässä itselleni parhaaseen suuntaan ja se on nyt tärkeintä.

Blogissa on toivottu, että pitäisin hiuksia auki. Kokeilin eilen koko päivän ja on se vaan niin vaikeaa kun on niitä tottunut pitämään kiinni. Ehkä hiljalleen opin, saa nähdä. Kotiin tullessa ryntäsin ensimmäisenä hakemaan pompulan.

Tässä kuitenkin takuuvarmaa kokonaisuutta esittelyssä useamman kuvan voimin.

Hyvää torstaita!



I've got this tough couple of days and weeks so yesterday I needed to wear something comfy and nice. I tend to wear red when ever I need to have a boost and feel good. It all seem to be better right now, life is good once again.

I have been asked to keep my hair open more often by you my dear readers so I try. For years I wore them up, so letting them down is not that easy. Atleast I can try, right?

After all, lovely outfit and my dear boyfriend who took huge amount of photos!

Hope you are all well!



Jakku/Blazer: H&M
Pusero/Blouse: Evans
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Esprit
Laukku/Bag: Longchamp




Kommentit

  1. Huomenta, oletpa kaunis!

    VastaaPoista
  2. Sulla on aina nättejä puseroita ja hyvännäköisiä farkkuja Evansilta,toimiiko tilaukset hyvin? Tekisi mieleni tilata...entäs palautukset ja koot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. Pusero on parin vuoden takainen alelöytö ja farkuissa olen aika pitkälle luopunut muista kuin Evanssin farkuista. Olen sovittanut kerran livenä farkkuja liikkeessä ja sen jälkeen tilöannut vaan samaa mallia ja kokoa. Toimitus on hyvä ja verkkokauppa on hyvä, mutta palautuksesta ei ole kokemusta, kun tosiaan pelaan varman päälle ja tilaan aina samat. Tosin noita kehutaan käsittääkseni noita farkkuja nimen omaan kohtalaisen laajasti, että istuvat. Housut eivät niinkään hyvin. Minä tosin tämmöisenä pidempi jalkaisena joudun ottamaan aina pitkän lahkeen versiot etä saan korot laittaa myös, mutta se ei taida olla suuri ongelma :)

      Poista
  3. Ihana kokonaisuus! Ja pidä ihmeessä tukkaa välillä auki!

    VastaaPoista
  4. Näytät oikein hyvältä! Jakku on ihana.

    VastaaPoista
  5. Peukku hyvin nukutulle yölle ja iiihanalle asulle! Tosi kaunis sinä sekä asu :)

    Ja muuten, tuo tukka"ongelma" on niin tuttu... ponnari on kaveri...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra Paulina. Kyllä yöunet tekevät hyvää.

      Ponnarilla nämä taas tänään ovat, on se vaan niin paljon helpompaa.

      Poista
  6. Kyllä punainen on hyvä väri! Tuo bleiseri on niin mun;) - ja paita on kaunis. Farkut sopii sinulle kuin nakutettu, kengät ja laukku stemmaa. Näytät ihanan freesiltä ja silti huolitellulta. Miten sä sen teet? Ikä kun ei kaikkea selitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitoksia <3 Luulen, että värien yhdistämisestä saan kiittää äitini ja hänen isänsä värisilmää. Ukki on entinen taidegraaffikko joka on aina ollut tarkka värisävyjen kanssa. Äitini on perinyt tämän taidon ja sekä ukki että äiti siirtäneet sen minulle. En oikein osaa selittää, miten teen ja miksi, se vaan näyttää kivemmalta noin :)

      Poista
  7. Ihana tämä sun punainen pleiseri. Mullakin olisi hakusessa nimenomaan tämän punainen pleiseri... Tahtoo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se on kaunis kyllä. Minulla on uusi hakusessa, ei vaan ole sattunut silmään vielä. Tuossa ei sinällään ole mitään vikaa, mutta ahkeran käytön seurauksena olen onnistunut saamaan repeämän hihan vuoreen ja koska punaiseen olen niin tykästynyt niin ajattelin että voisin panostaa kun selvästi on käyttöä :)

      Poista
  8. Ihana punainen. Itselläni on vain pari punaista vaatetta, vaikka vaalealle väri hyvin sopii, ostin kyllä laivalta punaisen huulipunan josko nyt lähtisi punainen nousuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja. Minäkin mietin punaista pitkään, kieltäydyin kovin monta vuotta siitä kunnes sitten eräänä päivänä mennä pamautin itselleni punaiset kengät. Sen jälkeen paluuta ei ole ollut :)

      Poista
  9. Sulle sopii tosi hyvin hiukset auki, oot niin kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! <3 Olipas kauniisti sanottu, sai kyllä hymyn huulille täällä <3

      Poista
  10. Voi että mä tykkään tästä asusta! Aivan mielettömän hyvin sopii punainen sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Punainen jakku on kyllä ollut taas pari viikkoa kerrassaan ahkerassa käytössä :)

      Poista
  11. Sinulle sopii niin hyvin hiukset auki :)! Ymmärrän kyllä, miten helppo laittaa ponnarille, kun sitten eivät "roiku" tiellä, nimim. ex-ponnaristi (heh). Tai laitan minäkin herkästi hiukset kotona ponnarille ja kieltämättä hieman ärsyttää vapaana olevat hiukset tuolla tuulessa, kun tarttuvat huuliin kiinni ja ovat sikinsokin...

    Ja punainen bleiska pukee niin väriltään kuin malliltaan sinua niin hyvin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Kyllä sen kanssa vielä kipuillaan, että osaa hiuksia auki ihan kokonaisen päivän pitää. Hiljalleen kyllä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!