Spring coats.

Minua pyydettiin esittelemään takkini. Niitä on muutama kappale ja koska onnistuneesti sain kuin sainkin kannettua eilen talvitakit kellariin kesäsäilöön kellariin, niin tarjolla olisi nyt kaikkea muuta kuin toppaa ja villakangasta näin takkien puolesta. Olen esitellyt aikaisemminkin takkejani, mutta valikoima on tässä kerennyt muuttumaan hitusen verran, uusia on tullut, mutta vanhoja on myös lähtenyt joko kirpparille tai muuta kautta myyntiin.

Tämä postaus sopii muutenkin tälle päivälle varsin hyvin, aamulla suuntasin kohti Tallinnaa töiden merkeissä ja lillun sieltä illalla takaisin. Meillä on vähän vapaa-aikaakin (myöhemmän lautan etuja vaikka sitten ollaan kyllä kotona myöhään), koetan saada teille muutamia kuviakin aikaan siitä reissusta. Sillä aikaa kun minä reissailen edes takaisin niin teille on tarjolla takkivalikoimaani. Kaikissa kuvissa (kyllä, järjestimme ihan takkikuvaukset teitä viihdyttääkseni) ovat samat farkut jotka ovat Evanssilta ja kengät Deichmannilta, huivi on ensimmäisessä kuvassa Tallinnan Stockmannilta, lopuissa Mulberryn.

I was asked to present my coats. Since I just got my winter coats to storage, I only have these photos of my spring coats. I'm also on my way to Tallinn right now for work, so I think it's a good thing to show some coats for you. I try to get photos from Tallinn as well, but can't promise a thing. Since we took these photos same day, I'll have same jeans (Evans) and shoes (deichmann) i every one of them. First scarf is from Tallinn, in all the rest of the pictures it's from Mulberry.


 

Ensimmäinen esiteltävä takki on hurjan määrän kehuja täällä ja oikeassa elämässä kerännyt Mark's and Spencerin tämän kevään malliston takki. Mietin takin tilaamista parisen viikkoa, tarkistin kuitenkin valkoisen ja mustan trenssini kunnon ja lopulta kumpikin päätyi kirpparille (josta olivat molemmat ilokseni menneet uusille omistajille). Kumpikaan ei ihan oikeasti istunut kunnolla ja sellaisesta on hyvä päästä eroon. Tilasin takin ja viikon päästä ne olivatkin verkkokaupasta jo loppu. Tämä on kyllä suosikkitakkini tällä hetkellä, tihkusateen ja tuulen kestävä.

First one is my latest buy. It's from Mark's and Spencers this sping collection. I did think about ordering for couple of weeks, but since two of my old ones (white and black) were not fitting as well as they should I ended up selling them and getting this one. I ordered this last month and two weeks after ordering it they were sold out. I'm so happy to have this one.


Tämä on sitten se toinen trenssini. Talvitakit kun vein kellariin niin toin ylös tämän edelleen ihastuttavan kirkkaan punaisen trenssin. Ostos on Haloselta parin vuoden takaa ja edelleen kovin mieleinen. Kirkkaan punainen takki mietitytti ostohetkellä, mutta kyllä tämä vaan tuo ytyä kokonaisuuteen. Jos siis maltan siniseltä sitä käyttää.

Secont trench coat I have is this lovely bright red. I got this couple of years ago and still it's lovely bright and I really like it. I tought quite long if I should even get a red coat, but I'm happy I did.



Tämä on toinen uututeeni. Jo helmikuussa blogissa olleessa kollaasissa haaveilin uudesta valkoisesta puuvillaisesta jakusta. Edelliseni oli tullut ahkerassa käytössä tiensä päähän, niin tiensä päähän, että sitä ei kehdannut edes myydä eteenpäin vaan Äidin oppeja noudattaen irroitin napit ensin talteen ja heitin sitten koko takin pois. Tämä kaunokainen saapui Ellokselta ja vielä se on saanut odottaa käyttöönotton kanssa. Kelit eivät vielä ole ihan sopivat tuolle.

This is my second new one. I actually hoped to get one like this as early as Febryary. My last one had come to end of it's life and I had to through it away. This has been just waiting for proper sping to come.


Sitten on tämä ikisuosikkini. Kuusi vuotta sitten Lontoosta ostettu nilkkamittainen nahkatakki kirkkaan punaisella silkkivuorella. Käytössä tämä on enemmän syksyllä kuin keväällä. Tämä on sellainen ikisuosikki, tuo asennetta kokonaisuuksiin ja edelleen se saa minut loistavalle tuulelle joka kerta kun sen puen päälleni.

This is my favourite one. I use it more on Autumn. I got this six years ago from London. And in this day it still makes me happy and smiling.

Tässä siis omia takkejani keväälle (ja kesällekin). Millaisia takkeja teillä on keväälle?
Hyvää perjantaita!

Here are my coats for this spring. What kind of coats do you have?
Have a great Friday and hope you are all well!

P.S. Olen luvannut teille juttuja häihin liittyen, alla vinkki häämatkakohteesta jonne varattiin reissu maanantaina kymmeneksi päiväksi.

I promised to tell you some things about our wedding, here is a little hint on where we are going for our honeymoon.

Kommentit

  1. Kivoja takkeja. Punainen on kiva väripilkku. Voi Lontoo, Lontoo niin ihana häämatkakohde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Takkeja oli jossain vaiheessa keväälle ja syksylle paljon enemmän, hiljalleen olen niistä sitten luopunut.

      Lontoo on kyllä ollut kummankin haaveissa, nyt sitten vähän pidemmäksi aikaa niin ehtii kaupunkiin tutustua uudemman kerran kunnolla :)

      Poista
  2. Onpas särmä tuo viimeinen ja sopii sinulle upeasti! Ihanaa viikonloppua - minä painelen Frantsilaan oppimaan taas uutta : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Se oli kyllä kerralla oivallinen löytö :)

      Oikein hyvää ja opettavaista viikonloppua sinne siis! :)

      Poista
  3. Tuo nahkatakki on sellainen, minkä liitän vahvasti sinuun. Se istuu kuin valettu ja näyttää mielettömän hyvältä päälläsi.

    VastaaPoista
  4. Ihania takkeja sinulla! Toi pitkä nahkatakki, siinä on asennetta!! Mulla on myös punainen takki, trenssi jonka ostin viime syksynä, mutta en ole vielä ottanut käyttöön. Ja Lontoo <3, ihana Lontoo. Matkakuume sinne kasvaa kasvamistaan, edellisestä käynnistä on jo ihan liian pitkä aika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Pitkä nahkatakki on kyllä ehdottomasti asenteellisin noista takeista.

      Ota ihmeessä trenssi käyttöön vaan, ei sitä kaapissa kannata pitää :)

      Poista
  5. Kyllä tuo punainen taitaa olla suosikkini, vaikka kaikki näyttävät hyvältä! Minäkin haluan jonkun värikkään kevättakin, taitavat kaikki olla kaapissani tylsästi mustaa, mustavalkoista ja kamelia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen oli aika harppaus sieltä mustista pois, sen takia sinisen ja valkoisenkin varmaan uskalsi hankkia. Värikäs takki piristää päivää kyllä kummasta, suurempana ongelmana itselläni oli ainakin se, että minkä värinen se värikäs sitten mahtaisi olla.

      Poista
  6. Noi kaksi ylintä takkia ovat suosikkini vaikka kaikki näyttävät päälläsi hyvältä! Itse pidän näin keväällä Zaran pulipitköö armymallista takkia, trenssiä ja bikermallista nahkatakkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trenssit ovat kyllä kauniita, varmasti myös eniten käytössä. Itselläni se lyhyt nahkatakki on vielä etsinnässä, mutta eihän tässä kiirettä onneksi ole :)

      Poista
  7. Punainen trenssisi on kyllä upea mutta niin on tuo pitkä nahkatakkikin ! Lontoo on ihana matkustuskohde ja kymmenessä päivässä siihen ehtii jo tutustua kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ongelmahan noiden takkien kanssa on se, että meinaa aamulla iskeä valinnan vaikeus :)

      Olemme Kotinörtin kanssa kumpikin käyneet useasti Lontoossa, mutta koska molemmilla edellisestä reissusta on useampi vuosi (minulla vähemmän ja minullakin kuusi vuotta, sama reissu jolta nahkatakki hankittiin) niin päätimme mennä tutustumaan kaupunkiin uudelleen :)

      Poista
  8. Oivoi, punainen on aivan ihana ja tuo nahkatakki so attitude! Ensimmäisen takin kehuinkin jo aikaisemmin. Tuo valkoinen pikkutakki on kesällä monikäyttöinen - se ei ole liian virallisen näköinen ja menee kyllä melkein minkälaisen vaatteen kanssa. Kauniita takkeja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Valkoisen takin käyttöä ajattelin kyllä venyttää kesälle saakka, tuleehan niitä viileitä iltoja silloinkin. Kiitoksia kovasti :)

      Poista
  9. Hieno kevättakkikokoelma! :) Minulla on itselläni vain nahkatakki, sellainen kevyt, arkinen kangastakki ja sitten tuo uusin, musta trenssi. Lisäksi jotain lenkkitakkeja.
    Näistä tuo sininen on suosikkini! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elena! No eihän sinullakaan mikään huono kokoelma ole, ei noitakaan ole kuin neljä (ja se yksi lenkkitakki siihen päälle).

      Sininen on kyllä ihana, en tiedä koska muut edes pääsevät käyttöön kun pidän vaan sitä ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!