16.4.2013

Sunday outfit and things to do.

Sunnuntaina meillä oli parisuhdepäivä. Hyvänä tarkoituksena oli mennä elokuviin ja syömään. Suunnitelma kuitenkin muuttui vallan kokonaan, jostain kumpusi innostus ensin järjestää kaikki kirpparikamat. Olen varannut jälleen viikoksi kirpparipöydän Akselista Espoon Mankkaalta, tervetuloa selaamaan näitä pinoja pöydästä yhdeksän alkaen tänään.


Tavarat hinnoiteltiin eilen ja ihan mukavasti niitä tulikin autoon illalla valmiiksi vietyä neljä kappalsetta semmoisia Ikean pienempiä kassillisia. Sunnuntain suunnitelmista poikkeaminen sisälsi myös normaalisti maanantaina tehtävän viikkosiivouksen (jäi aikaa tuohon hinnoitteluun) ja sitten suunnaksi löytyikin Ikea.


Emme varsinaisesti ostaneet mitään suurempaa, yhden istuintyynyn ja huovan autoon. Taisi mukana olla uusia paristojakin vielä, sekä se neljäs kassi kirpparitavaroille. Sen sijaan ideoita sisutamiseen saatiin kyllä aika tavalla. Samalla reissulla kävimme Hong Kongissa, emme itseasiassa etsineet sieltä mitään, se vaan on tuossa Ikean lähellä.


Aina aika ajoin kuvittelen, että olisin jotenkin hyvä erinäisten kukkasten tai muiden istutusten kanssa. Kuitenkin jälleen kerran päätin taas kokeilla josko saisin tuollaisessa  minikasvihuoneessa ruohosipulia tai rucolaa kasvamaan. Katsotaan nyt, vitosen kokeilu ei ollut pahan hintainen. En ole kovin optimistinen taitojeni kanssa tässä kohdassa.

Takki/Coat: Mark's&Spencer
Neule/Knit: Vero Moda
Shortsit/Shorts: Seppälä
Kumisaappaat/Wellingtons: Duffy
Huivi/Scarf: Mexx
Laukku/Bag: From Dublin

Kokonaisuutena toimivat kostean sään parhaat kaverit eli (tihku)sateen kestävä trenssi ja kumisaappaat. Shortsit löytyivät kaapin pohjalta, vapaa-ajalle sopivat ja lämpimään neuleeseen sekä pirteään huiviin yhdistettynä vallan hyvä sunnuntai kokonaisuus. Alla melkein innostuneen näköinen bloggaaja Ikeaan menossa.

Oikein hyvää tiistaita!

So happy to go to Ikea!

This was my Sunday. I was supposed to do nothing, I did much. After sorting out everything I want to sell out from my wardrobe we did week cleaning. Then it was some driving to Ikea and to get some seeds. Lovely Sunday, all and all. Not what I planned, but it was good tough.

Have a great Tuesday, hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Hirmuisesti tsemppiä kirppikselle : )! Ja osaat kyllä yhdistellä kauniisti vaatteita. Tämän minä laitan korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Virpi! Jos mahdollisimman vähän joudun kierrätykseen viemään, niin olen kyllä tyytyväinen :)

   Kiitos. Vaatteita on helpompi yhdistää kun inoittamanasi olen koettanut niitäkin muiden ohessa karsia! :)

   Poista
 2. Kiinnitin heti huomiota sun kumppareihin, tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Ne on kyllä hauskat, onneksi nykyisin on tarjolla muitakin kun pelkkiä mustia kumppareita :)

   Poista
 3. Voi kun jaksais tehdä tuon saman tempun. Ehkä jossain vaiheessa. Kiva on asusi, ihanna erilainen. Kivat shortsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se helppoa ole, mutta totesin tammikuussa että siihen jää koukkuun tehokkaasti :)

   Vapaalla voi vähän irrotella vaatteilla, töissä tämä ei oikein passaisi.

   Poista
 4. Ihana asu ja itsekin koeta kasvatella yrttejä...saa nähdä miten onnistuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotavasti yrittien kasvatus onnistuu siellä! Täällä ei ole vielä mitään kasvua (kahdessa päissä :D ) havaittavissa.

   Poista
 5. Voi miten ihana asu! Makeet kumpparit!

  Minä kasvattelen usein yrttejä siemenistä, välillä onnistuu ja välillä ei. Tänä vuonna ostin valmiita taimia kun viime keväänä sain siemenistä kasvatettua vain tosi onnettomia ruippanoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kumpparit ovat kyllä sadekelien ystävä, nyt niitä kehtaa pitääkin kun ovat vähän kivemmat kuin perus mustat Nokiat :)

   Oh. Minä olen ihan onneton kaikkien kasvien kanssa. Toivottavasti noista saa jotain aikaan kuitenkin.

   Poista
 6. Itsekin tarvitsen kaiken mahdollisen avun ja tuen yrttien kasvatukseen ;) Ikinä en ole vielä onnistunut, ok ikinä en ole vielä kokeillutkaan. Joten, jos onnistut, vinkkaa minullekin! Taidanpa alkaa opiskelemaan ja laittaa yrtit kasvamaan. Oikeasti haluaisin kasvattaa myös niitä minitomaatteja, mutta koska olen saanut tapettua niin kaktukset kuin orkideatkin, voi sekin olla toiveajattelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen onnistunut lähinnä sillä, että muistan kastella :D Se on osoittautunut vaikeaksi paikaksi. Meillä on onneksi valoisa ikkunalauta jolla kokeilla. Tosin olen kokeillut vain perus yrttejä, minitomaatti kuulostaa ihan liian harjaantuneelta omaan korvaani :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!