Three Monkeys.

Kävin eilen katsomassa taattua huumoria piristämään arki-iltaa näytelmän eli Studio Pasilassa esitettävän blogiyhteistyökumppanini Helsingin Kaupunginteatterin näytelmän Kolme apinaa. Poiketen "normaalista" suunnistin teatteriin hyvän ystäväni Arkeologin kanssa. Ystävää oli hyvä nähdä pitkästä aikaa ja saada kuulumiset päivitettyä teatterin lomassa.

Näytelmästä lyhyesti HKT:n sivuja lainaten: Kolme apinaa on hulvaton, uusi ranskalainen komedia kolmesta miehestä, joista yksi on sokea, toinen kuuro ja kolmas mykkä. Kaverit perustavat nettitreffisivuston, kutsuvat naisia tapaamaan itseään ja yrittävät toistensa avustuksella päästä lähempään tuttavuuteen neitokaisten kanssa ilman että omat rajoitteet paljastuvat.


Näytelmä oli hulvaton, se oli loistava farssi joka koetteli nauruhermoja ja poskilihaksia. Näytelmän mukaan saa ja pitää heittäytyä, mutta kuten hyvissa farsseissa monesti, lopun kannanotto on myös varsin aiheellinen. Näyttelijät olivat paneutuneet hahmoihinsa hyvin ja ennen kaikkea vaikka karikatyyrejä niin tietyt piirteet on hiottu loppuun saakka uskottaviksi, itselleni se oli varmasti yksi tärkeimmistä anneista (sen verran sanottakoon, että viittomakieli on lähellä sydäntäni). Se tosin on sanottava myös, että näytelmässä mennään suoraan asiaan niin puheissa, eleissä kuin tekojen imitoinneissakin. Ihan lasten näytelmä tämä ei siis ole (harkitsisin vielä teininkin kohdalla, saatan tosin olla ylisuojeleva). Hyvä parin tunnin pätkä, jossa monta kohtausta olisi voinut pitkittää, mutta juuri tämän mittaisena se minusta on hyvä. Mikäli ei ole farssien ystävä, on tätä ihan turha mennä edes katsomaan, samoin se kirein pipo kannattaa jättää kotiin. Mukaan sen sijaan kannattaa varata hurttia huumoria ja annos heittäytymiskykyä.

Pukeutumiseen sain vaikutteita puolestaan tästä ikuisuuden vanhasta blogipostauksesta. Törmäsin itseasiassa googlen kautta visiota vaatteisiin hakemalla tuohon ylimpään kuvaan. En ole muutoin tuohon blogiin perehtynyt, selasin sen verran nopeasti läpi, että ei jää suosikkilistalleni. Asukokonaisuus kuitenkin sai kaivamaan yllenioman versioni samasta kokonaisuudesta, joka mielestäni oli vallan sopiva rennompaan teatteri-iltaan.

Seuraateko te julkkisten elämään/pukeutumiseen liittyviä blogeja? Olenko ainut, jolla loppuu kiinnostus kesken?

Oikein hyvää keskiviikkoa!

Helsingin Kaupunginteatteri on blogin yhteistyökumppani. Linkkien kautta sivuille meneminen ja sivujen selaaminen blogin kautta sinne menemällä tai lippujen tilaaminen tätä kautta sivuille menemällä ei tuota bloggaajalle tuloja.



Jakku/Blaser: H&M
Pusero/Blouse: Debenhams
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: From Turku
Laukku/Bag:

I went to see a play in Helsinki city theater with a dear friend, it was called three monkeys. A good comedy a good play to see in the middle of the week with a dear friend. My outfit was inpired by this old blog post. I actually found the first picture of this through google, I did went blog through, not my thing. How ever I did like the outfit it self and made my own version of it. Nice outfit for the office and then to see a play.

What do you think? Have a great Wednesday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Ihana ja hyvin toimiva asuyhdistelmä... Mäkin haluan teatteriin.. edellisestä kerrasta on jo ikuisuus...noh taisi olla lokakuussa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Tykkäsin itsekin, oli ihmeen pirteä vaikka ei mikään värikylläisyyden huippu :)

      Teatteri piristää kyllä mieltä aina kummasti.

      Poista
  2. Ihana asu ja koru taas :)

    Ja voin vakuuttaa, että en seuraa mitään julkkisten tekemisiä. Vaatetuksia varmaan ihan vihoviimeksi. Syytä ehkä olis :D.

    Ja teillä on siellä huippumahdollisuudet noihin teattereihin sun muihin. Täältä on aina lähteminen työn takana. Onneks kesäteatteriin sentään pääsee polkupyörällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka. Tuosta uudesta korusta muodostui heti suosikki. Tuskimpa sitä olisi muuten ostanutkaan :)

      Mitä sitä turhaan seuraamaan ihmisiä tai ilmiöitä jotka eivät kiinnosta. Minä ainakin kyllästyn vaan kaiken maailman "nyt hän haki kahvia" juttuihin :)

      Poista
  3. Varmasti hauska teatteriesitys :) Ihana toi jakku, väri on niin lumoavan kaunis. Kaunista keskiviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä kaikin puolin hauska. Jakku oli, kuten kaikki värikkäämmät jakkuni, Hennesin löytö.

      Oikein hyvää keskiviikko illan jatkoa! <3

      Poista
  4. Jakku ja koko yhdistelmä on kaunis. Ja tuo rannekoru on kyllä niin herkku! Teatterissa en olekaan vähään aikaan käynyt, mutta Turun kaupunginteatterin Jekyll & Hyde on kyllä jossain vaiheessa edessä.
    Ja julkkisten pukeutumista en seuraa muuten kuin mitä tulee vastaan juorusivuilla tai muiden blogeissa. Paljon, paljon mielenkiintoisempaa on seurata muutaman tavallisen ihmisen pukeumista;)
    Aurinkoa sinulle - ja tietysti myös Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä olen kanssa tuosta Jekyll & Hydestä haaveillut, josko Turkuun saakka sen takia lähtisi (voisi samalla toki ystäviäkin, mahdollisesti blogiystäviäkin?) tavata.

      Minusta tavallisten ihmisten pukeutuminen on myös paljon aidompaa ja uskottavampaa seurattavaa. Saan itse ainakin paremmin vinkkejä erilaisten vaatteiden yhdistelyyn kun ei ole koko ajan uusia vaatteita kuvissa vaan samoja kierrätetään myös :)

      Oikein hyvää viikonjatkoa! <3

      Poista
  5. Kiitos vinkistä, täytyypä pitää mielessä tämä näytelmä. Ihana jakku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä :) Luulen tämän toimivan vallan hyvin, kuten mekin menimme, ystävien kanssa hyvänä ja viihdyttävänä teatteriesityksenä.

      Poista
  6. Heräsi kiinnostus minullakin tähän näytelmään :). En lue yhtään julkkisblogia minäkään.

    VastaaPoista
  7. Heh, minun taitaa siis olla parasta jättää tämä esitys väliin :D Tuo rannerenkaasi on muuten todella nätti, unohdin kehua sitä esittelypostauksessa. T: Kook

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Voi olla parempi, sanan todellisessa merkityksessä todella farssi :)

      Rannekoru on jonkun Irlantilaisen suunnittelijan, heillä on panostettu kovasti nyt kotimaisiin suunnittelijoihin, ainakin kauppojen koru ja vaatevalikoimasta päätellen. Monet vanhat koruklassikot olivat saaneet uusia muotoja :)

      Poista
  8. Erityisen kaunis asu! Pidän tuosta sinisestä, ja yhdistettynä mustavalkoiseen näyttää todella nätiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elena! Miellyttää omaakin silmää, vaikka aika yksinkertaisilla siinä oikeastaan pelataan. Yksinkertainen on joskus se paras.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!