16.5.2013

15 minutes in Ikea.

 
Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Evans // Farkut/Jeans: Your's 

Kävimme eilen Kotinörtin kanssa Espoon Ikeassa. Meillä oli valmis lista ja tavarat vain käytiin hakemassa. Lisää hääasioita haettu ja kannettu kellariin odottamaan elokuuta. Ikea on siitä hankala paikka, että joko todella juoksen sen läpi ja haen vain tarpeellisen tai sitten jään asumaan myymälään. Tällä kertaa kyseessä oli läpijuoksu, illalla odotti vielä kävelylenkki ja ruokaakin kuulemma pitäisi ainakin aika ajoin syödä myös iltaisin. Tämmöinen perus ilta siis.

Pitää vielä kiittää niin monen sanoista eiliseen merkintään lukihäiriöstäni. Sen kirjoittaminen vaati rohkeutta ja niin kovin kauniisti olitte sinne kirjoittaneet kaikki.

Aurinkoisista keskiviikon asukokonaisuuden tunnelmista hyvää torstaita toivottelen!

Laukku/Bag: Penney's Dublin

Kengät/Shoes: New Look

Yesterday we went to Ikea and got out in 15 minutes. We had a list on what to get and this one time managed to get out in that 15 minutes. Things for the wedding actually, some things are so much cheaper in Ikea than anywhere else.Especially thing you are not planning on using much after the wedding.

My outfit was bright coloured and I felt like wearing something red since morning. Do you have these urges to wear just that one colour?

I hope you have a great Thursday and hope you are all well!

For the weddingdecorations: lots of small stones.

Snap shot from yesterdays walk.

6 kommenttia:

 1. Ihana asukokonaisuus! Kaikki sopii tosi kivasti yhteen :) Tuollainen sinivalkoraitanen "seilorityyli" ja punanen on kyllä superhyvän näköset yhessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Raitoja ja punaista on tullut viimeaikoina yhdistettyä melkein kyllästymiseen saakka, mutta kyllä näitä visioita vielä löytyy :)

   Poista
 2. Ihana asu, ja noi kengät ovat niin upeat! Aika nopsa osaat Ikeassa olla (jos haluat)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Kyllä sieltä ulos selviää, halutessaan siis, todella nopeasti :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Yllättävän hyvät kävellä, päivä toisensa jälkeen ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!