1.5.2013

First of May.

Vappupäivässä mennään, en osaa edes ajatella, että on jo toukokuu! Mihin ihmeeseen tämä aika on tässä vaiheessa kadonnut? Jotenkin maalis- ja huhtikuu kun mennyt todella vauhdikkaasti ja aika tuntuu katoavan kokonaan. Onneksi vappu antaa hetken aikaa hengähtää. Koko ajan tuntuu, että on vaan lisää asioita to do - listalla. Puuh. Ehkä sitä kevättä odotti niin kauan, että nyt sitten tekee kaikkea senkin edestä kun talvella vaan oleili.

No mitä ihmettä sitten olen tehnyt? Siivonnut. Olen järjestänyt vaatteita ja asusteita. Olen raivannut ja kaivanut kaikki mahdolliset vaatejemmat läpikotaisin ja tiedän ainakin, mitä kaikkia kenkiä, laukkuja huiveja ja muita kaapissa on. Tilat kun eivät ole mitkään isot, niin turhat on raivattu pois. Liikunta on jatkunut samalla ja ruokaakin on koetettu tarkkailla lähinnä terveellisyyden, eikä painonpudotuksen kannalta.

Neule/knitwear: Esprit // Farkut/Jeans: Your's

Seuraavaksi alkaakin kesän kahden isomman projektin hoitaminen. Toinen on ne omat häät ja toinen on paria viikkoa aikaisemmin ollut suurempi tapahtuma jota olen järjestämässä. Kumpaakin on työstetty jo hyvän aikaa, mutta nyt pitääkin sitten keskittyä näihin kahteen. Kesällä menoja tuntuu muutenkin olevan paljon, onneksi on tämmöinen aurinkoenergia yksilö.

Kuvituksena asua sunnuntailta, varaslähtö kesään valkoisilla farkuilla.
Oikein hyvää Vappua ja alkavaa toukokuuta!

Kengät/Shoes: Deichmann

Laukku/Bag: H&M

Kaulakoru/Neglace: Self made

It is already May! Where did the time go? There must have been March and April as well? Right now I'm happy it's spring, but I think summer is coming oh so fast! I think I have been doing everything... well, at least I've done some proper cleaning in out apartment. I've been through all my clothes (in every season!), shoes, scarfs, bags etc. I've started to exercice as well and been trying to eat healthy food. Huge project but now it has come to and end. 

So it's time for two other projects for this summer. I've been doing these for so long already. Well, it's our wedding on August and two weeks before that it's something else happening as well. Time to focus on these two now. There is so much to do this summer, but I'll manage.

This outfit? From last Sunday, kick start to proper spring with white jeans!
Have a great 1st of May and hope you are all well!


22 kommenttia:

 1. Kevät meni kyllä vilauksessa, kohta ovat jääkiekon MM-kisat, synttärit ja euroviisut ja sitten jo pääseekin kesälomalle. Häiden järjestämisessä on taatusti oma hohtonsa. Omat hääni olivat pikkuruiset opiskelijajäät aivan minibudjetilla, joten niitä ei sen suuremmin tarvinnut stressata. Toki leivoin kaiken itse, kaveri teki hääasun ja hommattiin kaikki oleellinen, mutta siinäpä se olikin.

  Olet niin täräkkä ihminen, että Sinulta kyllä tuollaiset järjestelyt sujuvat kuin vettä vain! Hyvää vappua! Meille tulee ystäväperhe elokuvailtaan ja otan kyllä Buzzin esille, pojat tykkää siitä varmasti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään mikää suuri hääbudjetti ole, monessa kohdassa mennään tasan siitä mistä aita on matalin. Vaikka eittämättä päivästä tulee yksi kummankin elämän tärkeimmistä, niin ennemmin panostamme häämatkaan elämyksenä. Itse en sentään leivo, olen siitä onnekas, että lähipiirissä on muutama ammatti kokki, jotka ovat luvanneet sen puolen hoitaa :)

   Täällä istuttiin ystävillä iltaa eilen ja tänään suunnataan Vapputorin (paikallisen, ei Helsingin keskustan) kautta brunssille samaan paikkaan. Hyvältä kuulostaa teidänkin vappu!

   Poista
  2. Kivaa oli, meidän budjetissa sormukseni oli kallein :D. Häämatkan teimme Yngwie Malmsteenin konserttiin, sillä tutustuimme Yngwien konsertin merkeissä :).
   Blogissani on Sinulle tunnustus :)

   Poista
  3. Kuulostaa hyviltä häiltä <3 Kiitos kovasti, käyn katsomassa :)

   Poista
 2. Ihana, että todellakin on nyt jo toukokuu. Tulee uskoa siihen, että kesä tulee pikku hiljaa. Hyvää Wappua sinulle ja kotinörtille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikyllä se kesä sieltä tulee ihan varmasti, tänään tarkeni vapputorille jo baltsuissa! :)

   Poista
 3. Time flies!! Is amazing... I imagine you must be nervous about your wedding but I'm sure everything is going to be alright!! ;-)
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com.es/2013/05/fashion-editorial-crush-du-juan-for.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is! Already May! I know it's going to be fine, I think it's part of it to be nervous :)

   Poista
 4. Kaunis asu ja vaaleat housut ovat varma kevään merkki pukeutumisessa :) Täytyy itsekin kaivella pellavahousut vaatehuoneen ylähyllyltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä valkoisissa hyvin menee jo, ainakin kun on kiva aurinkoinen keli ;)

   Poista
 5. Mukavaa vappupäivää ja toukokuuta.

  Itse oon tosiaan ollut flunssassa nyt, todella rasittavaa. Eilen en päässyt mihinkään ja muutenkin on ikävä ettei pääse kunnolla ulkoilemaan tai lenkkeilemään. Mun olis tarkoitus ostaa uudet lenkkaritkin. Kun vaan tietäis millaiset. Monet maksaa aika paljon, tosin eipä ne kaikista kalleimmatkaan aina ne parhaimmat ole. Halvoissakin voi löytyä hyviä, mutta sitten myös niitä jotka on tosi huonoja ja niissä menee jalat :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa sinne suuntaan ja pikaista paranemista :)

   Olen tosi huono lenkkareiden kanssa, minä ostin omat urheiluversioni Prisman urheiluosastolta alesta. Onnekseni entinen työkaveri tietää todella paljon hyvistä jalkineista ja osasi valita itselleni sopivat. Luulisin, että myyjän apuun on paras turvautua ja kertoa, että itselle paras ei välttämättä ole se kallein :)

   Poista
 6. Upea kesä asu ! Ihanaa aurinkoista vappupäivän iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Oikein hyvää vappupäivän iltaa sinne myös!

   Poista
 7. Ihanan keväinen asu, valkoiset farkut ja valkoinen laukku, siitä se lähtee. Ihanaa vappua ja toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Oikein hyvää toukokuuta sinne! <3

   Poista
 8. Hi, cool blog..sure we can follow each other, I start following you via gfc, if you will follow me on gfc and bloglovin I'll follow you via bloglovin as well :)
  Kiss!!
  http://lauracabana.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Laura. I shall at least come and check you blog :)

   Poista
 9. Love the white pants with the stripes!

  xo, Yi-chia
  Always Maylee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear, it's so cool to have spring here!

   Poista
 10. Raikas asu!! Mäkin tarviin valkoiset farkut nopasti, piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Itse tilasin nämä uhkarohkeasti alesta jo tammikuussa :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!