18.5.2013

For the wedding.

Aika raottaa vähän edes häitä, tai lähinnä sinne hankittuja tavaroita. Kerroinkin torstaina, että kävimme keskiviikkona pikaisesti listan kanssa Ikeassa. Luonnon kivien lisäksi mukaan tarttui kaksi maljakkoa sekä mustia valokuvakehyksiä. Joita on muuten ihan todella turhauttavaa saada kuvattua mitenkään mielenkiintoisesti. Ikea ei kuitenkaan ollut ainut vaan tällä viikolla ovat myös Matkahuolto ja DHL tehneet oman osansa häiden eteen.


Matkahuolto ilmoitti jo oikeasti viime viikon lopulla, että hääkengät ovat perillä ja sunnuntaina koetimmekin kovasti niitä hakea. Uusintayritys oli tiistaina ja tällä kertaa sain kengät mukaani. Valkoiset ja matalalla korolla olevat. Halusin pitkään punaisia kenkiä, mutta nämä voittivat. Tosin eivät tuollaisena kuin kuvassa, niihin vaihdetaan punaiset satiininauhat kengännauhoiksi, nuo valkoiset ovat vain kotona kopistelua varten. Josko näillä jaksaisi koko päivän.

Torstaina taas DHL:n kuriiri toimitti töihin saakka kaksi pakettia Briteistä. Next on yksi suosikkiverkkokaupoistani vaikka harvemmin sieltä mitään tilaankaan. Kotinörtti sen sijaan tilaa suurimman osan paidoistaan sieltä. Niinpä sitä uskalsimme ottaa myös liivin ja kravatin samasta liikkeestä. Kun kerrankin osui silmiin juuri se oikean värinen liivi ja saman sarjan kravatti.


Samaten sateentorjunta välineistö on nyt hankittuna. Ihan hyvä, ei meillä isoa mustaa sateenvarjoa ollut muutenkaan. Hyvä kun tarkistin, jotenkin olin ollut koko ajan ajatelmassa, että onhan meillä nyt sateenvarjo! No nyt on.

Näillä tavaroilla tällä viikolla, viime viikolla tulivat soihdut ja seuraava listan kanssa suunnitettava paikka on Eurokangas ja Sinelli. Hiljalleen siis hankinnassa ettei kaikkea tarvitse juosta hakemassa heinäkuun lopussa/elokuun alussa.

Häätunnelmista hyvää lauantaita!


Here are something for our wedding. We... well, I love red roses so that kind of just happens to be a theme for our wedding. First there are my shoes. I originally wanted red shoes, but when I saw those lovely white ones I knew I needed to get them. I will change the ribbon to be right colour, but since I just got them, I only had the time to fit them and make sure they are the right size (wich they are and I'm happy about it). 

Thursday DHL brought my boyfriends vest and tie. Since i wanted them to be in just the right colour I was looking them this early and was lucky to get the right ones. We also got a new umbrella, just to be sure. It seems that when you have ones it's not raining. Well, at least I hope so.


This is what we have (well we have quite much more ordered, but off cource we don't have cakes for example yet). So it's looking good, wedding is on August so I think we still have much time. But I also think it's good to have everything beforehand, not to rush and trying to find them at the end of Jyly/begining of August.

That the wedding for now, I will tell more when I have more things on what to take photos of.

Have a great Saturday and I hope you are all well!


38 kommenttia:

 1. Missä vaiheessa olette lähettämässä hääkutsuja? Pohtii toinen tämän kesän morsian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kuun lopussa. Save the date ilmoitukset sosiaalisen median ja puhelimen välityksellä lähtivät jo pääsiäisenä, joten en ole pitänyt hoppua kutsujen kanssa :)

   Poista
 2. Kauniit kengät ja noilla luulisi jaksavan koko päivän. Jotenkin arvasin, että teillä on myös punaista väriä häissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Taitaa tuo punainen olla vähän iskostunut jo meikäläiseen ;)

   Poista
 3. Noista kuvista tulee niin englantilainen tunnelma, ihanat kengät ja kaunis liivi kotinörtille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari. Se on osittain tarkoituskin, saada vähän sitäkin fiilistä häihin aikaan :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Raparperi, ihastuin minäkin kerralla niihin kun näin, unohtuivat ideat muun värisistä kengistä :)

   Poista
 5. Ihanat kengät,näissä luulisi jalkojen viihtyvän koko päivän <3 Kotinörtin liivi on makee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Toivottavaa ainakin oli, tokihan korkeat korot olisivat olleet mieleen, mutta en niissä kuitenkaan jaksa koko päivää. Kotinörtti piti itsekin liivistään, enemmän oikeastaan kuin uskoinkaan :)

   Poista
 6. Aivan mielettömän ihanat kengät! <3

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit nuo kengät ja hauska idea vaihtaa punaiset nauhat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Halusin lopulta kuitenkin jotain punaista kenkiin, nauhoja vaihtamalla saa helposti väri, toisaalta kaavailin, että nauhoja vaihtamalla menisivät sitten jatkossakin ;)

   Poista
 8. Nytpä vasta mielenkiinto heräsikin - ihanaa, punaista tehostevärinä - tai sitten enemmänkin! No, senhän näemme sitten aikanaan;) - Ja kengät ovat kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady <3 Kyllä se punainen aika tehostevärinä on, mutta suurimpana tehostevärinä kuitenkin, ruusun viitataan aika monessa kohdassa :)

   Poista
 9. Wau, ihanat vaatteet ja kengät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria, josko noilla jaksaisi köpötellä koko päivän ja mieskin tuntisi olonsa mukavaksi :)

   Poista
 10. Tässähän ei nyt millään malttais odottaa lisäkuvia :).
  Ihanaa, kun joku menee naimisiin, eikä kaikki vaan eroa.

  Tässä on viimeaikoina tullut muisteltua omaa 20 vuoden takaista hääpäiväänsä oikein urakalla. Oli se vaan niin kivaa. Ehdottomasti yksi elämän parhaista päivistä. Asut tosin herättää vähän hilpeyttä, kun niitä paperikuvista katselee, mutta se oli sitä aikaa se :).

  Uskon, että olet järkevä, etkä liikaa suunnittele ja aikatauluta etukäteen. Ihan surettaa, kun moni tuleva morsian polttaa itsensä loppuun kaikkien etukäteisjärjestelyjen kanssa, ja jos joku pienikin asia juhlapäivänä menee jotenkin muuten kuin on suunniteltu, niin yksi elämän hienoimmista päivistä on sitä myöten muka pilalla.
  Ja pahoittelut, kun tuli vähän paljon tekstiä, mutta ei nyt mahtanut mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä saa kommentoida pitkältikin, häät nostavat kuitenkin monella tunteita ja muistoja pintaan.

   Uskon kyllä, että meidänkin asuista saadaan vielä hupia aikaan, vuosikymmenten kuluttua. Eivät ne kyllä kovin muodikkaat ole (itselläni oli selvä visio, mitä haluan ja mies tahtoi mustan puvun), mutta ainakin ovat meidän näköisimmät.

   Itseasiassa aikataulutan aika paljon etukäteen hankintoja ja tekemisiä. Sen verran tunnen itseni ja stressini, että on pakko ajatella etukäteen eikä tehdä lonkalta jossain vaiheessa. Toisaalta myös kokemus tapahtumajärjestämisestä tarkoittaa, että tiedän missä vaiheessa eri asioita on tehtävä :) Stressiä koetan välttää vaikka kyllä se ajoittain esille pukkaa sekin, joskus vahvemmin kuin toisina päivinä.

   Poista
 11. Vau näyttää hyvältä... erikoisen hyvältä tuo punainen liivi. Upeaa.

  VastaaPoista
 12. Vastaukset
  1. Kiitos Alma. Niillä toivottavasti jaksaa koko päivän :)

   Poista
 13. Kauniit kengät, muista pitää jalassa ennen suurtä Päivää, ettet vaan saa rakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja, aivan varmasti tulee pidettyä, saan jokaisista uusista kengistä rakot, kyllä nämä sisäänajetaan vielä :)

   Poista
 14. WOOW!! I'm sure you must be pretty excited!! I love your shoes! They'll look beautiful with red ribbons!! ;-)
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear. I'm sure all prides are at some point. Shoes look comfy enogh to stay up all day :)

   Poista
 15. Vau!!!! Ja voi mitkä kengät. Mutta niin vähän arvelinkin, kun sulla muutkin kengät ovat ihania, niin hääkengät eivät tee poikkeusta :) Ihana hääjuttu, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna :) Etsivä löytää onneksi ja nämä tulivat vastaan. Seuraava hääjuttu kyllä jossain vaiheessa, kun taas on jotain kuvatavaa.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!