10.5.2013

Meeting after meeting... after meeting.

Pusero/Blouse: Esprit // Jakku/Blazer: H&M // Hame/Skirt: Aleksi 13 // Vyö/Belt: Esprit // Kengät/Shoes: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Esprit

Meillä kaikilla on varmaan niitä päiviä, kun päivä tuntuu vaan venyvän ja venyvän ja tekemistä on vaikka kuinka. Keskiviikkona tiesin jo aamuta, että kun seitsemältä aamulla lähtee niin kotona on vasta ilta yhdeksän paikkeilla. Tämä sinällään ei yhtenä päivä toteuttennu ole paha,mutta allerkijoittanut teki saman jo tiistaina teatterissa käynnin kanssa. Helatorstai antoi kuitenkin mahdollisuuden nukkua, joten tänne perjantaille jaksoi oikein hyvin.

Asukokonaisuukseksi valikoitui simppeliä ja helppoa. Aleksi 13:sta ostettu beige hame pääsee kunnolla käyttöön näin kesällä. Istuessahan se toki ryppyyntyy, mutta en ole sen antanut häiritä. Hiljalleen ne hameet ja mekotkin taitavat käyttöön taas löytyä vaikka housut pitävätkin tiukasti pintansa.

Tämän perus työkokonaisuuden parista oikein hyvää perjantainta ja viikonloppua!Wednesday was such a day to me. It was one meeting after another. First at the office and then after it. Tuesday and Wednesday were both quite long days for me. It also took some nice outfit. I do like that skirt I got on January from sale. Warm weather is here, it's time to wear dresses again.

I hope you all have a great Friday and hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen tuon kanssa, että kun lähtee aamulla ja tulee illalla myöhään. Tällainen viikko on täälläkin tämä viikko ollut. No onneksi on viikonloppu edessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vähän hosu viikko ollut molemmilla, onneksi itsellä ainakin helpottaa sunnuntaina ja ensi viikolla mennäänkin paljon löydemmällä aikataululla :)

   Poista
 2. Ihana hame! Kesähameeseen kuuluukin vähän ryppyjä - tietää tehneensä jotain muutakin kuin patsastelua :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Istuminen on aika patasastelua joskus, mutta kyllä se käytssä vaan tuppaa rypyttymään :)

   Hyvää sunnuntain jatkoa!

   Poista
 3. Both casual and classy style! Perfect look for you, my dear! Kisses from Vienna,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear! Ones tries every now and then! ;)

   Poista
 4. Kaunis olet ollut taasen kerran : )!

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs ja naisellinen asu. :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!