Red, blue, white and stripes.

Tämä on kyllä nyt muodostunut minulle ehdottomaksi suosikkikokonaisuudeksi. Sinista, punaista, valkoista ja raitaa. Milloin missäkin kokonaisuudessa, mutta samat värit toistuvat kerta toisensa jälkeen. Niin eilen perjantainakin kun viikon viimeisen työpäivän kunniaksi kiskoin vähän rennompaa kokonaisuutta päälle farkkujen muodossa. Kyllä se vaan on nätti tuo kokonaisuus ja vaatteet ihanan rennot.

Perjantaina oltiinkin sitten kotona ilta, lähinnä siksi, että Kotinörtti ei nähnyt mitään. Mies kävi silmälääkärissä jossa silmiin tiputeltiin pupilleja suurentavia tippoja ja sehän vie lähinäön kokonaan. Niinpä minä viihdytin mies poloista puhua pulputtamalla ties mistä (lähinnä häistä) koko illan. Mahtoi olla kivaa...

Jakku/Blazer: Lindex // Pusero/Blouse: Gap // Farkut/Jeans: Your's

Tänään edessä olisi vähän shoppausta, ei mitään suurempaa suunnitelmaa sen suhteen, mitä shopataan, mutta muutamalle lahjalle on tarve ja mahdollisesti myös itselle. Olen huomannut hinkuvani printti paitaa. Siis minä... Saa nähdä löytyykö jotain kivaa vai tulenko tyhjin käsin takaisin.

Onko teillä lauantai suunnitelmia?
Oikein hyvää viikonloppua!

P.S. Muistakaa sinisen huivin arvonta.

Kengät/ Shoes: Deichmann

Laukku/Bag:Longchamp

It's been my favourite lately. Red, white, blue and stripes. In all different combos. Yesterday was no exeption on this one, I took my favourite ones and think I look quite nice. 

After work we stayed home. My boyfriend had an eye doctor appointment and they put those drops on your eyes that makes your eyes hurt on sunlight. So I just kept talking whole evening. I'm not so sure he actually liked it. 

Today it's Saturday and it's time for some shopping. I don't need that much for my self, but there is couple of birthdays comming up and I want to find perfect presents. Maybe something for me? We shall see.

Have a great Saturday.
Hope you are all well!

Kommentit

  1. Kauniina olet ollut kesäisessä asussasi. Jotenkin minua alkoi nyt viehättämään tuo raidallinen bleriseri, sellainen kun vielä kaapistani puuttuu ;)

    Siivousta ja kaupassa käyntiä. Kotona oleilua. Lenkkeilyä. Tämän viikonlopun ohjelma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Raidallinen bleiseri houkutti minuakin aika kauan ennen kuin rohkenin sen ostopäätöksen lopulta tehdä :)

      Täällä siivottiin heti aamusta ja nyt päästiin kaupoiltakin kotiin. Printtipaita jäi ostamatta, lahjat saatiin. Onneksi huomennakin pääsee :)

      Poista
  2. Kaunis kokonaisuus. Tosi kesäinen! Täällä vilukissanan en vielä ballerinoja ole kaapista kaivanut...:D Nilkkureissa edelleen! Ihanaa viikonloppua sinne, toivottavasti löydät kivan printtipaidan. Espritillä oli hauskoja uusia myynnissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä uhmakkaasti päätin mennä noissa kesäkengissä jo ja kannoin kaikki talvikengät kellariin säilöön. Toki menen autolla esim. töihin, ei ole paljon kätelyitä. Paitaa ei koskaan päsäty katsomaan, hankittujen lahjojen etsintä uuvutti. Huomenna uudelleen siis :)

      Poista
  3. Kaunis on kokonaisuus. Joskus sitä vaan ei pääse irti jostain... itselläni on ollut pitkään puna-mustayhdistelmä, josta ei meinaa päästä irti. Nyt olen vähän taistellut sitä yhdistelmää vastaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Minäkin koetan tuosta päästä joskus muuhun, pääasiallisesti pelkkään siniseen. yritys siis hyvä. Musta-punainen on kovin kaunis yhdistelmä kyllä!

      Poista
  4. Ihana asu, nämä ovat niin toimivia värejä keskenään!

    VastaaPoista
  5. Ihana kuva tuo ensimmäinen! Asukin on oikein kiva. :) Ja heh, miehet niin tykkää kuunnella meidän naisten puhetta koko illan, varsinkin hääpuhetta. ;)

    P.s. Osaisitko suositella jotain kivoja ruokapaikkoja Dublinissa tai Galwayssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna. Pihalla olevalla leikkikentällä saa hauskoja kuvia aikaan :)

      Suosittelen aina Irlantini reissaajille samaa, paikalliset pubit. Eikä kummassakaan kaupungissa niissä pahimmissa turistirysissä (Dublinissa Temple barin aluen, Galwayssa se ihan pääkatu).Niissä tulet ryöstetyksi niin guinessin hinnassa kuin ruuassakin. Etenkin pohjoisn Dublinin puolella (josta matkailijat pelotellaan yleensä "pahana alueena") löytyy herkullisia ja edullisia pubeja, joista saa parhaat lammaspadat, Dublinerit ja hampurilaiset joita olen koskaan syönyt. Terveellisen kevyttä voi hakea muualta kuin pubeista, mutta koetan mennä periaatteen mukaan maassa maan tavalla, aamiainen ja iltaruoka tuhteina.

      Poista
  6. Voi miten ihastuttava, tyylikäs ja kaunis asukokonaisuus :)

    VastaaPoista
  7. Inspiroiduin ihan oikeasti blogistasi :)
    http://jouluni.blogspot.fi/2013/05/new-blog-love.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiitos Ulla. Toivottavasti uskaltaudut kauppaan saakka, kyllä siellä aina jotain valikoimaa on, suppeampaa ehkä, mutta mielikuvitus vaan käyttöön :)

      Poista
  8. Kiva asu! Ja tuo laukku on myös tosi kiva, onko siitä kauan aikaa kun ostit sen?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zandra. Sain laukun Äidiltä joululahjaksi. Se lienee ollut viimevuoden malli, koska Longchampin sivuilla oleva saman niminen ei ole saman näköinen. Tätä samaa oli konjakkisena, mustana ja ruskeana, mahdollisesti saisi vielä jostain muualta kuin liikkeen omasta myymälästä?

      Poista
  9. Kaunis asu ja etenkin toi bleiseri. Itselläni on samanlainen, täytys vaan muistaa pitää koska vaatehuone pursuaa vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuppaan pitämään samoja vaatteita aina kerralla paljon ja sitten unohdan ne kaapin perälle. Josta sitten kaivan ne kuukauden tai parin tauon jälkeen taas esille. Niin, ja sitten on ne vaatteet,joita en oikein koskaan osaa pitää :P

      Poista
  10. Taas kerran ihanan raikas yhdistelmä. Tuo bleiseri on kiva. Minä en vielä ole vilukissana ballerinoja ulos laittanut - töihin kyllä jo yhdet vaihtobaltsut kiikutin;)
    Ja usko pois, Kotinörtti on ihan onnellisena kuunnellut sun jutusteluasi - kerrankin sai rauhassa kuunnella;)
    Aurinkoista sunnuntaita teille sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Menen sillä autolla töihin, matka on kovin lyhyt. Kyllä noilla kaupaankin kipittää. Illalla ne ovat ihan liian viileät vielä.

      Jotenkin uskoisin, että mies olisi arvostanut hiljaisuuttakin välillä :D Olen tämmöinen pulputtaja, mutta vielä tuo on menossa kuulemma kanssani naimisiin vaikka puhunkin paljon :D

      Oikein rentouttavaa sunnuntaita!<3

      Poista
  11. Uusi lukija ilmoittautuu :) Tai oon taustalla lueskellut tätä jo jonkin aikaa. Eksyin tänne alkuvuodesta Riinan blogin kautta (samoin kuin Mapsin blogiin), ja nyt olen jo useamman kerran käynyt katselemassa päivän asuja ja lukemassa juttujasi.

    Itse tykkään samantyylisistä vaatteista kuin sinä (tosin nyt kotiäitilook ollut vallalla jo vuosikaudet), ja varsinkin Espritin vaatteet ovat miun lemppareita (vaatekaapin sisältö lähinnä niistä jo yli kymmenen vuoden ajan). Kiva myös lukea muunlaisten kuin hoikkisten blogeja, kyllä isompikin nainen voi pukeutua tyylikkäästi ja muihin kuin säkkeihin. Miä oon pian 30v ja L-kokoinen, ja oon kokenut itseni aina kaikkea muuta kuin pieneksi ja siroksi ;)

    Jatka kirjoittelua, ja hääjuttuja voisi olla enemmänkin ;) Mukavaa keväänjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Jonspe. Kiva kuulla aina uusista lukijoista ja vielä kivempaa, kun jaksat palata tänne kerta toisensa jälkeen :)

      Kotiäitilook on varmasti erilainen, siinä tuskin on aikaa miettiä kovin kauan erilaisia kokonasuuksia. Itse ainakin yritän pistää päälleni muitakin kuin säkkejä. Ne muuten lihottavat entisestään ne säkit. Toki joskus on vaikea löytää istuvia vaatteita, mutta onneksi ei mikään mahdottomuus.

      Häissä ollaan menossa vaiheessa, jossa joka ikisestä asiasta on lista. Kyllä ne hankinnatkin vielä tehdään (osa on tehtykin jo). Vihkisormus tilattiin eilen, mutta sitä en ennen häitä halua paljastaa. Ensimmäinen kokeilu mahdollisiksi hääkengiksi on postissa tulossa, mutta katsotaan sopivatko ne. Meidän häiltä ei tosiaan kannata odottaa mitään spektaakkelia ja itse koetan välttää hössöttämistä, lähinnä siksi, että stressaan sen jälkeen ihan turhaan. Vielä toistaiseksi, kolme kuukautta ennen häitä, olen pystynyt ajattelemaan tapahtumajärjestämisenä (josta on rutkasti kokemusta) häitäni ja siksi ne listat onkin tehty. Jossain vaiheessa se stressi huljahtaa kuitenkin ylitse ja sitten hössötän varmasti ihan riittämiin :D

      Oikein hyvää ja aurinkoista kevään jatkoa!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!