Simple one for summeroffice.

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Espirt // Housut/Trousers: KappAhl 

Aina yhtä tyylikäs ja upeasti pukeutunut Sara esitteli alkuviikosta blogissaan Jennifen Anistonin pukeutumistyyliä ja upean kokonaisuuden joka piti sisällään vihreät housut. Koska omat vihreät pellavahousuni roikkuvat eilen aamulla märkinä narulla, niin päätin korvata vihreän punaisella. Kokonaisuus joka toimi hyvin toimistossa, mutta myös sen jälkeisissä menoissa. Vihreiden pellavahousujen kanssa on yhdistäminen vielä hakusessa, lähinnä sen värin takia. Mustaan ja valkoiseen tietenkin, mutta muut ovatkin sitten hakusessa. Saa nähdä mitä tässä vielä saa aikaan

Meillä on viikonloppusuunnitelmissa suunnata kohti kihlajaispaikkaamme eli Naantalin kylpylää. Yhteistä aikaa ja aikaa rentoutua kuulostaa tällä hetkellä taivaalta, onneksi tuli varattua "matka" talvemmalla. Onko teillä viikonloppusuunnitelmia?

Näissä rennoissa tunnelmissa oikein hyvää viikonloppua!

Huivi/Scarf: Esprit

Laukku/Bag: Mulberry // Rannekoru/Bracelet: Irish design

Kengät/Shoes: Deichmann Berlin

I saw this lovely outfit by Jennifer Aniston in Sara's blog this week. Since my green trousers were wet last morning since I just washed them in the day before I chose red pants instead. Lovely outfit that work at the summer office as well as in things after that.

This weekend we're going to Naantali spa, place where we got engaged. Just to get this small holiday and time for us. So you have weekend plans?

Have a great weekend and hope you are all well!

Kommentit

  1. Voi miten täydellisen pirtsakat nuo punaiset housut onkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! Ne ovat muosotuneet yksiksi suosikkihousuikseni, ovat kyllä niin mukavat jalassa! :)

      Poista
  2. Kuulostaa ihanalta viikonloppusuunnitelmalta. Meikä odottelee jo innolla tulevia vapaaviikonloppuja, kun ainakin yksi mökkireissu olisi tiedossa. Rentoutuminen tekesi hyvää näin kesälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkkireissut tekevät aina terää rqaskaiden työviikkojen jälkeen, toivottavasti reissu on ollut hyvä ja rentouttava :)

      Poista
  3. Kivanpunaiset housut, tänään leipomista, huomenna juhlia, jäkiksen semifinaali ja euroviisut, sunnuntaina pitää varmaan vääntää muutama koe jääkiekon lomassa. Mukavaa Naantalin reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi juhlat kuulostavat aina hyvältä. Lätkää taidetaan tahkota tänäänkin, Leijonat tosin pronssista.

      Täällä on kyllä nautittu merenrannasta ja kävelyistä oikein sydämen kyllyydestä :)

      Poista
  4. Kaunis asu. Ihanaa Naantalin matkaa!

    VastaaPoista
  5. Kyllä punaiset housut on aina punaiset housut... Taidanpa itsekin huomenna pukeutua taas punaisiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen on kyllä vaan hyvä väri, itselläni on jälleen menossa punaiseen pukeutumisen kausi :)

      Poista
  6. Upea asu Dahlia ! Ja hienosti toimii punainenkin, sopii sinulle myös tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Punaisesta on tullut piristävä väri, johon huomaan ajoittain kaipaavani. Tulee semmoisia aamuja, että sitä punaista tarttis just nyt :)

      Poista
  7. En seuraa muotiblogeja, mutta sinun blogiasi seuraan noiden kahden kirjaimen tähden,XL. Nyt kysynkin, oletko tehnyt tällaista bloggausta, tai onko sellainen mahdollista: että vertailisit erityyppisiä vaatteita, miten ne sopivat vartalollesi. Tyyliin: leveälahkeiset housut - kapealahkeiset pitkikset, väljä pusero - myötäilevä pusero jne... itseäni kiinnostaisi kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi ja mukava kuulla, että blogistani löydät sinua kiinnostavia tekstejä :)

      Olen tehnyt vartalotyypeistä postauksen kyllä: http://xlelamaa.blogspot.fi/2012/04/nelja-vartalomallia.html

      Sen suuremmin en ole aiheesta postausta tehnyt, tiedän aika pitkälle mikä itselleni sopii ja mikä ei, mutta myuös sen, mitä haluan pukea ja mitä en halua pukea. Enemmän, minusta ainakin, kyse on eri vaatteiden tasapainosta, väljät housut kaipaavat kaverikseen jo istuvampaa paitaa tiukat ehkä väljempää tuotetta.

      Pääasiassa jokaisen tulisi pukea päälleen juuri ne vaatteet, jossa viihtyy ja joissa tuntee olonsa hyväkis. Jos vaatteen kantaja ei viihdy vaatteessaan, sen valitettavasti huomaa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!