Travelling outfit and Friday in Naantali.

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Esprit // Farkut/Jeans: Esprit // Laukku/Bag: Mulberry // Kengät/Shoes: Deichmann Berlin // Huivi/Scarf: Stockmann Tallinn

Naantalista on kotiuduttu eilen ja on sanottava, että olipahan reissu. En oikein muista, koska oppisin, että en vaan yksinkertaisesti viihdy miljöössä, joka on alkuillasta jo täynnä humalaisia. Oli se sitten kylpylä, laskettelukeskus tai risteilyalus. Ongelma tosin oli helppo ratkaista syömällä perjantain iltapala parvekkeella ja lauantaina puolestaan Turussa. Positiivista on toki sanottava, että palvelu oli moitteetonta ja aamiainen hyvä, mutta valitettavasti illalla mekastaneet humalaiset tuottivat etenkin lauantaina nukahtamisvaikeuksia (eikä se huone todella ollut aulan baaria lähelläkään). Lomailun kannalta kuitenkin rentouttava paikka, vaikka illalla pipoa kiristikin.

Matkaa taitettiin perjantaina astetta rennommissa työvaatteissa ja varman valinnan mukaan mentiin eli yllä oli tutusti raitaa, punaista ja sinistä. Kotinörtin kun kiepaisin hakemasta töistä niin mukavatvaatteet tulivat ihan tarpeeseen ykköstien siltakorjaus ruuhkissa seistessä. Perille kuitenkin päästiin ja kun huoneeseen kuulunut oma parveke selvisi, niin auto kääntyi kohti Prismaa ja ei kun hakemaan iltapalatarpeet. Matkalla kun oli pakko kuitenkin syödä jotain, niin nälkä ei ollut kovin paha.


Illalla ei sitten pahemmin muuta jaksanutkaan, paitsi ihastella hulppeaa näköalaa ja nauttia kesäillasta.

Näistä tunnelmista hyvää maanantaita! Olihan teillä hyvä viikonloppu? Huomenna sitten pienimuotoinen kuvapläjäys luvassa.


We are back from NaantaliSpa and I must say, it was quite a holiday. We had wondeerful service and everything went well on spa-side. It's just... there were (as usual I think) too many drunk people to my taste. Problem was solved by eating somewhere else than in the spa. On Friday we just bought something to eat and on Saturday we took our selves to Turku to have a dinner.

My travelling outfit is very me I'd say. Red, stripes and blue. Good for casual Friday and exellent for travelling since we took out own car, there was someone else on the move as well.


Well, were in no hurry and had a lovely little something to eat and with our rooms view, who needs anything else?

Have a great Monday and hope you are all well!


Kommentit

  1. Oi, kaunis kaunis asu ja ihania herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Kyllä nuo oikein hyvin iltapalana menivät, viikonloppuna saa herkutella :)

      Poista
  2. Upea asu. Tulee vähän merimiesasu mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Vähän sitä koetinkin hakea, sen mitä nyt töissä sellaista voi pitää :)

      Poista
  3. Niin kauniina! Hemmotteluviikonloppua olen itsekin vähän vailla... :D Vastahan se viikonloppu oli ja perjantaihin tuntuu olevan pitkä matka. Khih ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä väärin, että perjantai on niin lähellä sunnuntaita ja maanantai kaukana perjantaista ;) Kyllä noita omaa aikaa viikonloppuja aina vaikuttaa kaipaavan, minä ainakin säännöllisin välein.

      Poista
  4. Voi, olipas harmi, että Naantali ei näyttänyt parastaan. Ne muutamat kerrat, kun minä olen siellä ollut, on ollut todella hiljaista ja rauhallista.
    Ja asu on taas tosi kiva. Oikein hyvää viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeksi siellä ollessa oli verrattaen hiljaista ja rauhallista. Vaikutti olleen muutamat firman pippalot samaan aikaan, taisivat vaikuttaa metelitasoon :)

      Oikein hyvää viikkoa sinne suunnalle myös!

      Poista
  5. Kiva asu! Tosi harmillista, että jouduitte kärsimään humalaisista. Olen pari kertaa ollut tuolla, ja on ollut rauhallista, harmi että nyt oli niin mölyistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noita sattuu aina joskus, ei aina voi olla kivan hiljaista. Onneksi syötyä sai muuallakin ja illalla nukahdettuakin sitten lopulta. Parempi näin, saatiin olla enemmän ihan kahestaan.

      Poista
  6. Ihana asu! Jotenkin tosi raikas ja kesäinen, sopii erinomaisesti noihin maisemiin. Mullakin menee hermo hotellien känniääliöiden kanssa, tosi ärsyttävää se mekastus. En ole itsekään mikään absolutisti, mutta kyllä aikuisten ihmisten olettaisi osaavan käyttäytyä myös parin lasillisen jälkeen... mutta ei näköjään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Voi en minäkään absolutisti ole, en vaan ymmärrä miksi ihmeessä sitä pitää juoda itsesa sammumispisteeseen saakka ja örveltää ties mitä siinä välissä :)

      Poista
  7. i love the red blazer with the stripes! what a cute and comfortable look for travel!
    Chic on the Cheap

    VastaaPoista
  8. Minullakin alkaa nykyään hermo menemään kaikenlaiseen iltamöykkään. Vanhuus ei tule yksin?? :-D

    Tykkään kovasti noista raikkaista perusväreitä ja "seiloriraidat" ovat ikisuosikkejani, ne vain kuuluvat kesään! Ihanan reipas look sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kymmenen vuotta sitten meteli tuskin olisi ollut mikää ongelma, en vaan oikein suostu sisäistämään että olisin sen ikäinen, että meteli häiritsee :D

      Perusvärit ovat täälläkin suosiossa, kirkkaat värit muutenkin. Noita samoja löytyy kaapista vaikka kuinka ja kanssa :)

      Poista
  9. I'm loving the striped top with this red blazer! You look so pretty!

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you. I love it too, stripes make everything look so fresh :)

      Poista
  10. Voi miten kiva asu taas, ihanasti merihenkinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia, huomaan toistavani samoja värejä kerta toisensa jälkeen,mutta on ne vaan niin kivat :)

      Poista
  11. Korvatulpat ovat olleet salainen aseeni jo varmaan parikymmentä vuotta, en enää osaa nukkua ilman niitä. Ootteko käyneet siinä Kasvihuoneilmiössä Hgin ja Turun välillä, kantsii poiketa, käly vei meidät sinne yhdellä reissulla ja oli aika veikeä paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne pitänee mukaan ottaa ensi kerralla.

      Ei tällä kertaa käyty Kasvihuoneilmiössä, mutta monesti muuten ollaan käyty kyllä. Se on hauska paikka ja ajoittain tulee tehty löytöjäkin :)

      Poista
  12. A maritime look in it's perfection <3 ...! Looks absolutely amazing on you, Dahlia! Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!