19.5.2013

Wearing Scarf my way - Part III.

Olen kahtena edeltävänä sunnuntaina (osa 1 ja osa 2) kertonut omista suosikkitavoistani pitää huivia lähinnä tarkoituksessa johon huivi perinteisesti kuuluu eli kaulalle. Tänään olisi sitten vuorossa vinkkejä siitä, miten huivia voi käyttää muuten ja miksi kannan kesälläkin huivia mukanani. Aloitetaan kuitenkin huivista hiuskoristeena. Oma hiukseni on liukas joten pelkkä huivi ei mitenkään riitä niitä pitämään kiinni, mutta pinnien avulla se onistuu kyllä.

Past Sundays (part one and part two) I've showed you how I wear scarf on my neck and now it's time to show, how to wear them as something else. I also tell you why I carry a scarf with me all summer. Other than just I like it. Firts you can wear it in your hair. My hair is so silky they will not stay in my hair with out bobbypins, but in your hair they might.

Huivi/Scarf: From Mom // Aurinkolasit/Sunglasses: Esprit // Korvakorut/Earrings: Mark's&Spencer

Olen myös monesti nähnyt, että huivia pidetään vyönä. Voisin ajatella etenkin tällaisen pidemmän ohuen huivin siihen sopivan erinomaisesti. En itse tätä tapaa pahemmin käytä, mutta ihan hauskaa vaihtelua se ehdottomasti on.

I have seen many times how people wear scarfs as belts. It's not that much my thing, but it sometimes look just adorable and oh so cute.

Kello/Watch: Esprit

Huivin kuuluu lämmittää tai peittää. Kirkkojuhlassa huivi saa hihattomasta mekosta säädyllisemmän ja sama huivi lämmittää illalla. Esimerkkinä kuvaa ystäviemme viime kesäisistä häistä, joissa huivi toimitti juurikin tätä virkaa.

Scarf is supposed to keep you warm. It also works on parties where you need to look nice, like weddings. It also keeps you warm in the night. Like in this photo from friends wedding last summer.


Mekko/Dress:Debenhams //  Kengät/Shoes: Old // Huivi/Scarf: From wedding boutique //Laukku/Bag: Mexx

Huivi voi olla myös koriste. Monesti sitaisen huivin kiinni laukkuun vain tuomaan klassisen väriin laukkuihini eloa. Aamulla kaulaan sitaistu huivi saattaa myös monesti löytää iltapäivällä kelien lämmetessä tiensä laukkua koristamaan.

Scarf can also be decoration. I usually wear scarf in the morning and so many times tie it around my bag in the afternoon when it's much more warm.

Laukku ja Huivi/Bag and scarf: Esprit

Ja vielä se viimeinen, miksi huivi on mukanani kesällä? Oletteko koskaan menneet kesähelteellä lyhyemmässä hameessa/shortseissa paikkaan, jossa pitäisi istua. Siis vaikka terassille. Ja laskeneet takareitenne tuolille. Yhden huurteisen jälkeen niissä on jo komea ristikko. Myös sisätiloissa huivi on kesällä kätevä, nahkainen tuoli hiostaa paljon vähemmän kun on huivi alla. Ei siis välttämättä lämmittämään, mutta kesällä mukavuussyistä.

And the last one. It's just to make you feel nice, when sitting down on summer time.

Huivi/Scarf: Esprit

Mitä piditte tästä lyhyestä sarjasta? Oliko tästä apua? Jäitkö kaipaamaan jotain huivinsidonta tapaa?

Oikein hyvää sunnuntaita!

Did you found this usefull?

Have a great Sunday and hope you are all well!

18 kommenttia:

 1. Vyönä olen käyttänyt silkkihuivia monta kertaa, pantana olen kokeillut monta kertaa ja näyttänyt kivalta, mutta en tiedä miksi otan sen aina pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on huivi hiuksissa, pinneistäkin huolimatta, ainakin koko ajan sellainen olo, että se liusuu pois. Ehkä samaa ongelmaa sielläkin jos sitä sen takia kiskomme molemmat pois? :)

   Poista
 2. Hyviä vinkkejä! Sidontatavoistakin olisi kyllä kiva kuulla, olen itse aika tumpelo niissä jutuissa. Btw, tuo keskimmäisen kuvan mekko on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Kaksi edellistä merkintää (edeltävät sunnuntait, linkit merkinnässä ylimmällä rivillä) kertovat varsinaisista sidontatavoista, ainakin niistä joita minä käytän :)

   Poista
 3. Kiitos tästä sarjasta - tuli monta hyvää vinkkiä! Ja kylläpä olet kaunis tuossa mekkokuvassa - tuo mekko on ihana ja väri pukee sinua!
  Mukavaa sunnuntaipäivää sinne sinulle ja Kötinörtillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, toivottavasti rohkaisi käyttämään huivejakin enemmän :)

   Mekko on suosikkini, tosin ollut toistaiseksi vain kerran käytössä, kumpa tulisi paljon kesäjuhlia, joissa pitää tuota.

   Oikein Aurinkoista sunnuntaita Sinulle! <3

   Poista
 4. Minäkin kiitän, monta kivaa ideaa!
  Ja kiitän muutenkin, huivi on turvallisesti perillä <3
  http://jouluni.blogspot.fi/2013/05/kiitos-dahlia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että harjoittelukappale saapui perille <3

   Poista
 5. Kiva idea tuo laukun hihnaan sitominen... Pätee varmaan juuri näihin kevätilmoihihin, kun aamulla on viileää ja iltapäivällä taas jo usein hellettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä etenkin, joskus muulloinkin. Etenkin jos on kokonaan vaikka musta asu, niin huivilla laukussa saa paljon aikaan kokonaisuuteen :)

   Poista
 6. jep!minullakin alkaa olkalaukkua koristamaan tästedes huivi ja ideana tuolin suojaksi on tosi hyvä kun on oikein helle ja nihkeä ilma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pellavahuivi on oivallinen pelastus kesähelteillä istumisen kanssa :)

   Poista
 7. Wau, mikä sininen mekko! Siis aivan täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Vielä kun pääsisi toistekin käyttämään.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!