20.6.2013

Dress and inspirtation to this outfit.

 Mekko/Dress: Esprit // Jakku/Blazer: H&M // Vyö/Belt: From Dublin // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

Mietin tässä yhtenä aamuna tätä "kierrätä samoja vaatteita" ideologiaani ja totesin, että olen unohtanut (ainakin oman muistini mukaan) kertoa teille vallan siitä, miten suurimmaksi osaksi saan tyyli-ideani. Kirjoitin tyyli-ikoneistani tässä postauksessa ja kerroin ottavani monista bloggaajista ja muualta vaikutteita. Myönnän kuitenkin, että hyvin monena iltana lähden liikkeelle yhdestä vaatekappaleesta ja istun koneelle. Pyrin siis valitsemaan seuraavan päivän kokonaisuuden jo illalla valmiiksi. Hakukoneelta kuvahaun puoli auki, maanantai-iltana hakusanat olivat "striped dress outfit". Nopeastihan tuo tuo esille useamman kokonaisuuden ja tämä oli valintani, kuvissa ylärivissä alkuperäinen kokonaisuus josta idea lähti.


Jos näen hakutuloksissa, etenkin nopealla vilkaisulla, useammankin kokonaisuuden, josta pidän, niin valitsen yhden ja otan kännykkään valokuvan lopuista. Sieltäkin voi selata sopivia kokonaisuuksia ideointiin. Tärkeintä on valita se yksi vaate tai asuste, jonka ympärille rakentaa kokonaisuus. Näin olen ainakin itse koettanut edetä ja on sanottava, että on kyllä auttanut. Suurin ongelmahan on valita se yksi vaatekappale, jonka ympärille rakentaa se kokonaisuus.

Rakannettako te koskaan kokonaisuuksia vain yhden vaatekappaleen ympärille? En varmaan ole ainut, joka käyttää kuvahakua runsaastikin.

Viikon viimeinen työpäivä, oikein hyvää torstaita ja hyvää alkavaa Juhannusta!


As I told you, I've been trying to get better quality stuff wich means I need to be a bit more creative when it comes to putting my outfits together. Lately (well, in pas several months) I've been doing quite the same thing. Not every evening but at least once a week (I try to select my clothes every evening so I'm ready in the morning). I pick one garment (on Monday evening it was my striped dress) and typed on google "striped dress outfit". I got huge amount of pictures in front of me and there were several outfitideas as well.

I picked up one of those outfits, but when I see more than one outfit idea I take my phone and take picture of it. I can always go back to my phone to see some ideas as well. Hardest part is to select that one garment I want to wear.

I hope you have a great Thursday and hope you are all well!


24 kommenttia:

 1. Oikein hyvää juhannusta sinnekkin! <3
  Tällä viikolla sain saman mekon itselleni, on se kiva. Jospa sen laittaisi juhannuksena päälle, vielä ei ole tullut pidettyä. Kivasti olet sitä osannnut yhdistellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina, sitä samaa!

   Oi mikä oivallinen juhannusmekko! Ehdottomasti kokeiluun vaan, tuo on oikein hyvämekko yhdistellä vaikka mitä. Myös ihan yksistäänkin (meillä vaan on konttorissa sen verran vilpoinen, että jotain on hartioilla pakko olla niin on asukuvissakin monesti).

   Poista
 2. Ihana tämä sun asusi. Mulla on ollut kauhea hinku jo pikään punaiseen bleiseriin. Vielä ei sellaista ole tullut vastaan. Hyvää juhannust myös sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Olen itseasiassa katsellut itselleni uutta tämän tilalle (sain sisävuoreen aika repeämän aikaan tuossa taannoin) ja tosiaan missään ei ole. Luotetaan kuitenkin siihen, että syksy tuo tullessaan taas paljon punaista :)

   Hyvää Juhannusta!

   Poista
 3. Hyvää juhannusta!

  Mä katselen monesti Pinterestistä ideoita. Mutta monta kertaa saattaa käydä niin, että illalla kun olen vaatteet laittanut valmiiksi, niin aamulla ne ei enää tunnukaan kivoilta ja eikun uutta etsimään.
  Tuo mekko on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en, vielä, ole oikein Pinterestiin saanut koukutettua itseäni, uskon vahvasti kuitenkin, että sekin aika tulee vielä eteen.

   Tuo on niin totta, että illan ajatukset menevät aamulla todella herkästi uusiksi :)

   Poista
 4. Huomenta, yksi kauneimpia (taas : ) asukokonaisuuksia. Ihanaa juhannusta sinulle ja Kotinörtille myös : ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! Oikein hyvää Juhannusta teille myös <3

   Poista
 5. Niin kaunis kesäinen asu taas! Raita ja punainen sopii niin hienosti yhteen! Tykkään todella tästä yhdistelmästä.

  Oikein ihanaa juhannusta teille sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta. Se on kyllä kaunis kokonaisuus, myönnettävä itsekin. Tykkään <3

   Oikein hyvää Juhannusta!

   Poista
 6. Ihana asu!! Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Oikein hyvää juhannusta sinne myös!<3

   Poista
 7. Oi, en ole ikinä käyttänyt tuollaista tekniikkaa asun valitsemiseen! Vaan jotenkin näen silmissäni jonkun kokonaisuuden ja huitasen sen vaatehuoneessa päälleni. :D Joskus onnistuu, toisinaan ei. Tuo yhdistelmä on kyllä kiva!

  Oikein hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Se on kovin moninainen tämä omakin tapani valita kokonaisuuteni, joskus näen kokonaisuuden edessäni, aina en. Silloin Googlesta on löytynyt monta kertaa apu :)

   Hyvää juhannusta teille kaikille! <3

   Poista
 8. Amandan lailla en ole koskaan kuvista katsellut, mitä päälleni laittaisin. Vaatekaappini on niiiiin sekalainen kokoelma kaikennäköistä, jotta nappaan töihin housut ja sit jonkun puseron sään mukaan. Housuja en sen kummemmin mieti, tykkään parista ja niitä pidän. Laitan aina edellisenä iltana valmiiksi seuraavan aamun vaatteet, sillä kaikkiin aamutoimiini menee reilut 20 minuuttia (jos mies käyttää koirat aamulenkillä). Elo- ja toukokuussa pidän mekkoa / hametta, jos on lämmintä, sillä luokkani on välillä kuin sauna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin koetan laittaa aamulla valmiiksi, aina se vaan ei onnistu vaikka kuinka koettaisi. Mieli muuttuu yön aikana kummasti :) Kuume työstenktelytila on kyllä kurja vaikka lämmöstä muuten kyllä pidän.

   Poista
 9. Tuo on kyllä ihana asu :)! Kivasti olet yhdistellyt ja näyttää niin hyvältä!

  Hyvää juhannusta Dahlialle ja Kotinärtille :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. Aika pitkälle kuvahaun mukainenhan tuo on,mutta vähän muokattu kuitenkin :)

   Oikein hyvää juhannusta teille kaikille kummaltakin!

   Poista
 10. Kiitos - tuo onkin mulle ihan uusi vinkkienhakutekniikka. Kokeilin jo sanoilla "striped dress outfit" ja wau, mitä kaikkea sieltä tuleekaan...
  Tätstähän aukeaa aivan uusi maailma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos on apua. Minä kun kuvittelin, että kaikki tekevät samalla tavalla :D Hyvä siis, että sain kerrottua.

   Poista
 11. Täydellinen asukokonaisuus! Punainen tuo kivasti kontrastia raitojen rinnalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Minä voisin koko kesän pukeutua vain punaiseen ja raitaan :)

   Poista
 12. Minulla on nyt Prahan reissun takia kamalasti postauksia lukematta, joten täällä nyt kommentoidaan jälkijunassa.

  Ihan mielettömän tyylikäs asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi saahan näitä myöhemminkin kommentoida :) Kiitos, kokonaisuus on itsellenikin mieleen.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!