21.6.2013

It's Midsummer.


On Juhannus ja aika juhlia yötöntä yötä ja sitä, että hämärä täällä etelässäkin kestää vain sen reippaan tunnin verran. Omat juhannussuunnitelmat ovat ystävien kanssa grillaamista ja rauhallista oleilua. Toipumista parin stressaavan viikon jäljiltä. Eilen jonoteltiin kaupoissa ja katsottiin Criminal Midsia, tänään on tarkoitus grillata hyvässä seurassa.

Miltä teidän yöttömän yönne suunnitelmat näyttävät?
Ja niille, jotka aloittivat nyt kesälomansa niin oikein ihanaa ja rentouttavaa kesälomaa!

Hyvää Juhannusta!
It's Midsummer and it's time to celebrate. It's time to have almost endless sun shine (it's not dark even on night time) here in Southern Finland as well (in Lapland, in northern Finland, sun got up 5.6. at 1.06 am and next time it sets is 6.7. 1:01 am). It's time to enjoy the longest day of the year. It's time to go in the country side, be with dear friends. It's to to enjoy lovely home country. For this is the time when Finland show's it's best. Everything is green, nature gives it's best.

What an earth do we do here? Well, ttoday everything, absolutely everything (well not hospitals etc.) closes at 2pm and next time they open is Sunday at 12. Most finns go to summer gottage and just enjoy silence and summer. Go to sauna, have some great summer foods etc. Midsummer is time when we get first finnish strawberries and well, I just can point out enough how pretty everything is.


All these picture I found from google, trying to tell you how lovely it is here. Yes, it's idyllic picture, but just today, let me advertaice my home coutry to you just as we like to present it.

Have a lovely Midsummer!


Photos: Here, Here, Here, Here and Here.

18 kommenttia:

 1. Ihanaa juhannusta sinulle Dahlia !

  Juhannus kuluu kotona rentoillen ja loman alkamisesta nauttien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara!:)

   Ja oikein ihanaa loman alkua sinne :)

   Poista
 2. Hyvää juhannusta teille molemmille! Me varmaan mennään perinteen mukaisesti lavatansseihin ja kokolle, tällä kertaa joko Vienan Karjalaan tai sitten Piispajärvelle. Monta kertaa ollaan oltu Naapurinvaaralla, jossa suosikkini Kake on esiintynyt. Tänä vuonna siellä on Frederik ja Kakesta saa nauttia huomenillalla Jormuan lavalla :). Grillausta varten ostettiin yhtä sun toista herkkua, voipi olla, että grillataan vasta huomenna ja juhlitaan nimppareitani siinä samalla. Tänään lämpötila jää kuuteentoista asteeseen ennusteen mukaan ja huomenna lämpenee ja on aurinkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kuulostaa kivalta! Huomasinkin, että olit Juhannusaaton menoista jo päivitellyt, käyn kurkkaamassa mihin päädyitte :)

   Poista
 3. Hyvää Juhannusta sinulle ja Kotinörtille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa Sinulle ja teille koko porukalle! <3

   Poista
 4. Hyvää juhannusta myös sulle. Kivoja tunnelmakuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, oikein hyvää Juhannuksen jatkoa!

   Poista
 5. Hyvää juhannusta sinnekin! Meillä on aika pitkälti samat suunnitelmat, grillausta ystäväpariskunnan kanssa ja yleistä rentoilua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tällä haavaa osoittautunut parhaaksi tavaksi Juhannusta viettää, yleinen rentoilu :)

   Poista
 6. Itse lähdin Kööpenhaminaan viettämään rokulia. Tanskassa ei juhannusta oikein juhlita, jossian maalla saattaa olla kokkoja, mutta vapaita tms täällä ei ole. Sen sijaan Rollespilsfabrikken pitää suuret kesäjuhlat, joihin päätin turkoosissa salsamekossani osallitua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ja voi, jos varaa olisi niin olisin varman ottanut lennot myös suoraan teille saakka yhden arkivapaan kunniaksi. Ennen häitä pitää kuitenkin nyt pihistellä :)

   Oikein hyvi kesäjuhlia kultaseni <3 Vaadin kuvia :)

   Poista
 7. Kauniita kuvia olet poiminut postaukseen,luulin niitä aluksi sinun omaksesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olisivatkin omia, eivät suinkaan, en noin hyvä kuvaamaan ole :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!