19.6.2013

Loreal YouthCode Luminizer SK15 Medium BB-cream.

Kamala mikä otsikko! No mutta onpahan koko tuote ainakin siinä. Täällä siis mainoksen orja moikka! Näin pari viikkoa sitten tätä mainosta mielellästäni joka paikassa ja pitihän se kokeilla. Ostopaatökseen tosin vaikutti sekin, että se tavallinen L'Orealilin BB voide (jota käytin tunnollisesti kolme tuubia putkeen) alkoi vedellä viimeisiään. Vanhassa ei ollut mitään vikaa, se on parhaiten ns. market BB-voiteista itselleni sopiva (kokeilin Lumenea ja Garnieria, eivät toimineet minulla). Koska merkki on sama, niin ajattelin kuitenkin tätä kohtalaisen samanhintaista uutuutta kokeilla. YouthCodelta minulla on ollut tehokosteuttava käytössä ja se oli ihan hyvä, joten eipä tässä. Puolitoista viikkoa sitten marssinkin Turussa kampaajan jälkeen tätä ostamaan.

Oli muuten sitten rasva hyllyssä eikä meikki hyllyssä. Hetken kesti löytää kun muut BB:t ainakin itseäni hämäävästi olivat meikkien puolella. Vai oliko tämä vaan Turun keskustan Sokoksen oma järjestely? Mahdollinen tilan puutteen ratkaisu. Noh, selän takanahan ne siis olivat, että mitenkään kaukaa ei tarvinnut lähteä hakemaan.


Siinä missä tavallinen BB on valkoista ja mukautuu ihon sävyyn, on tässä kaksi eri sävyä, joista valita sopivampi. Itselleni tällaisena blondina se vaaleampi passasi vallan mainiosti, etenkin vähän päivettyneenä. Saattaa olla, että ihan lopputalvesta/alkukeväästä tämä on väärä väri. Voide levittyi kivasti ja tuntui sulautuvat ihoon hyvin. Toimi eikä "juossut" kasvoilta pois. Eli samoilla mennään kuin tavallisenkin kanssa, mutta verrattuna siihen tavalliseen, tämä on paremman sävyinen omalle iholleni ja minusta levittyy ja ikään kuin katoaa ihoon paremmin.

Suojakerroin on hyvä aina, BB-voiteissa taitaa suurimmassa osassa olla. No entäs se heleämpi iho ja tasoittuneempi sävy? No onhan se tasaisempi se sävy, mutta nyt en osaa sanoa, johtuuko se pelkästään tästä voiteesta vai uuksi menneestä ihonhoitorutiinista? Kaikkineen olen tähän tuotteeseen kyllä itse tyytyväinen, toimii hyvin ja todennäköisesti jatkan tämän käytöllä talvellakin, mikäli tämä vaan ihoni väriin silloinkin sopii ja tuotannossa tätä on. Purkki on muuten parempi puristaa tavaraa ulos kuin vanhassa, muutoin en pahemmin eroa näille tee.

Tämä tällä kertaa. Onko muita mainoksen uhreja?
Hyvää keskiviikkoa!


Well, you know the feeling, when sometimes you see the add and you just have to get just that one. Well, I was short of my old L'Oreal BB cream so getting this one was not that bad. I tried couple of differet BB creams before setteling to basic L'Oreal one. Just because it's best for my skin. I wanted to try this one and it felt quite the same as the old one. Difference is, that this is just that little bit better to me. The colour is even better than in old one and I think this glides even more better on my skin. So basicly this is my new favourite. I will get more of this, but I must say, that if L'Oreals basic does not fit you, don't get this one! Other than that, I'm happy.

Have you tried this one?
Have a great Wednesday and hope you are all well!

14 kommenttia:

 1. Tuota en ole vielä kokeillut mutta muuten aika usein ostan juuri niitä tuotteita , joita on mainostettu paljon. On ikään kuin helpompaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todennut saman, on kivempi kokeilla jotain uutuutta kun on nähnyt mainoksen ainakin siitä, miten sen pitäisi toimia :)

   Poista
 2. Samaa mieltä muuten noista BB voiteiden merkeistä. Mun suosikkieni on se edellinen Loreal...Myös Lumenea ja Carnieria olen kokeillut, mutta ei ne olleet mitään Lorealin rinnalla. Näin jonkun mainoksen, jostain Lorealin voiteesta, joka auttaisi häivyttämään pigmenttiläiskiä... sitä mä ajattelin kokeilla. Tämä ei varmaan ollut sitä samaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin käsittääkseni tämän tarkoitus on tasoittaa ihon sävyjä ja heleyttää. Mahdollisesti siis häivyttää pigmenttiläiskiä? Tämän paremmin en oikein osaa sanoa, mahdollisesti siis juuri tämä, voi olla joku toinenkin. Olipas savolaisen ympäripyöreä vastaus :D

   Poista
 3. L'Orealin BB mullakin ennen, nyt siirryin CC:hen ;)
  New Magique CC Cream Anti-Redness antaa helpotusta myös couperosaiholleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CC:tä en ole kokeillut vielä, pitäisi varmaan sekin testata. Lumenea kokeilin, ei hyvä, iho kuumotti ja tuotti näppylää ilmeisesti allergian takia. L'Oreal ei aiheuta allergiaa muissa tuotteissa, voisi tietysti sitäkin kokeilla. Liikaa kirjainyhdistelmiä sanon minä :D

   Poista
 4. Voi että kun en vieläkään ole löytänyt iholleni sopivaa BB-voidetta. Syystä tai toisesta kaikki testailemani BB-voiteet ovat aiheuttaneet epätoivottuja reaktioita, mutta varsinkin kesäksi olisi ihana löytää jokin kevyempi vaihtoehto meikkivoiteelle.. Tätä tuotetta en tosin vielä ole testannut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan kamalaa kun omaa tuotetta ei meinaa löytyä! Toivottavasti tästä on apua, itse tykkäsin. Tosin tykkään tosiaan siitä L'Orealin perus BB:stäkin jonka kanssa ei ole ollut ongelmia, siksi tätä uskalsin kokeilla :)

   Poista
 5. Tää vaikuttaa kyllä ihan kiinnostavalta tuotteelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkäsin, ollut nyt joka päivä naamassa ja oikein toimiva tuote omassa naamassa :)

   Poista
 6. I've never tried a BB cream until yet, cause I'm quite satisfied with my compact power of Sensai. But I think a BB cream would be a good alternative for summer! Kisses from sunny and hot (35 degrees!!) Vienna,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I must say, it's great for summer and since it's hot in Vienna as well (+26 in here <3) it might be even better? :)

   Poista
 7. Great product!

  *Besos*

  http://www.cmichellestyles.com
  Instagram: Cmichellestyles

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!