1.6.2013

New Dress - Part II.

Mekko/Dress: Esprit // Neule/knitwear: Seppälä // Vyö/Belt: UFF // Kengät/Shoes: From Dublin // Huivi/Scarf: Old

Tämä olikin sitten jo rennompi kokonaisuus, töissä sai istua ihan rauhassa ns. näkemättä ketään, mutta töiden jälkeen vaadittiin mukavaa vaatetta ylle kun harrastuksen parissa palaveerattiin ja väännettiin koko ilta. Niinpä ylle valikoitui neule jakun sijaan. Neule lähinnä siksi, että meillä tosiaan onneksi on toimiva ilmastointi ja muuten on hartiat juntturassa jos ei ole jotain harteilla. Värimaailma tähän nousi kengistä, halusin mukaan punaista ja halusin jalkaan punaiset kengät. Vähän lisää punaista vyön muodossa, kokeilin punaista huiviakin, mutta se alkoi olemaan minusta jo liikaa. Laukkuna rennommin tuo talvella jo tilattu nahkainen kesäkassi. Kesällä kyllä pitääkin olla minusta tuommoinen rennompikin kassi olemassa, itse ainakin tykkään.

Kumpi kokonaisuus oli kivempi? Mitähän muuta tuohon mekkoon voisi yhdistellä?
Hyvää lauantaita!

P.S. Oikein paljon onnea koulusta valmistuville ja muutoin lomalle jääville! <3


This is another outfit with the same dress. A bit more comfy to wear since I did spent all my evening with sitting down with friends. It's not that cold that knitwear is needed, but we do have (lucky uss!) a good airconditioner at the office so it's needed inside. Other than that, I liked hints of red wiht this one. I did start planning again with the shoes.

What do you think on this one?
Have a great Saturday and hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Tästä versiosta yhdistettynä punaiseen tykkään vielä enemmän. Meikäläinen alkaa näköjään sekoamaaan ton punaisen kanssa :), kun ene ennen pitänyt kyseistä väriä koskaan päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. Tämä on omaankin silmääni aavistuksen kivempi. Punaiseen on hyvä seota, en itsekään neljä vuotta sitten väriä päällä pitänyt:)

   Poista
 2. Tykkään molemmista komboista, mutta tuosta mustavalkoisesta vähän enemmän. Se on niin raikas juurikin tuon valkoisen huivin ansiosta! Aivan ihana! Aurinkoista viikonloppua! Taidan vähän kopsia noita ideoita kun itselläkin on raidallinen mekko kaapissa enkä oikein tiedä mitä sen kanssa pukisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Tottakai ideoita saa kopioida, eivät nämäkään ihan omasta päästäni ole, jaa tämä taitaa olla, mutta sininen kokonaisuus ei ole kyllä omasta päästäni kokonaan :)

   Poista
 3. Voi kun on kaunis tämäkin yhdistelmä. Tuo punainen vyö on kyllä piste ii:n päälle. Sopii hyvin sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Punainen vyö oli aikanaan löytö, kaipaisin toistakin jossain vaiheessa, vielä ole vastaan tullut :)

   Poista
 4. Raitamekko on varsin monikäyttöinen vaatekappale ja sopii kyllä Sinulle!

  Tässä eräänä päivänä vastaan käveli superkaunis tyttönen, jolla oli myös vaakaraitainen sinivalkoinen raitamekko päällään ja hän oli asustanut sen konjakinruskealla bikertakilla ja konjakinruskeilla balleriinoilla. Ilman vyötä. Oi että oli kaunis! Eli siinäpä minun kopsattu ideani:)

  Kesäisen kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos BW! Konjakinruskeaa voisi ilman muuta kokeilla myös, ehkäpä vielä jossain vaiheessa. Mekko on kuivumassa pyykistä tällä hetkellä, niin saa taas pian päälle uudelleen :)

   Hyvää sunnuntain jatkoa!

   Poista
 5. Kaunis mekko ja näyttää kivalta sekä tässä että edellisessä postauksessa. Ehdotan tietysti mustia ballerinoja mustan bleiserin / nahkatakin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Pitää ehdottomasti kokeilla tuotakin vaihtoehtoa, sopinee ensi viikolla töihin vallan hyvin jollekin päivälle :)

   Poista
 6. Tosi hyvältä näyttää tämäkin stailaus! Mekko on kyllä monipuolinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Mekko osoittautui kyllä monipuoliseksi ja uusia stailauksia varmasti tulossa, on nimittäin tälle kelille sopivan ohut :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!